mama_milchy
|
Ste že danes glasovali za naše zvončke in trobentice? Hvala za klike Nobady, Italija ali Avstrija, je za 50% cenejše mleko kot v SLO; ja, nič boš prišla na obalo na obisk in kafe pa čvek ter šla še do Trsta po mleko in šoping, zdaj imajo razprodaje vsem mali slavljencem pa iskrene čestitke za njihove mesece; vsem, ki ste imeli posvetovalnico pa Trezika, pridno si pupo naučila, da tako lepo noč prespi Lejca, ma te tašče, kaj bi pa rada ona še več zvedla, da bo imela kaj za čvekat pol al kaj; pusti stat, nič jo potrdit Kuhanje zase: jaz, ko sem sama si nardim kaj malega; ponavadi ko kuham kak golaž, ga nardim malo več in v škrinjo za take primere; pa pol dam ven, skuham pašto, polento al kus kus in je kosilo gotovo; podlaga v vozičku; jaz imam eno fajn brisačo in se ne spoti, ko leži na njej; ji pa občasno samo pod glavico dam pleničko; laski delajo svoje senčnik za vozičke; menda imajo v Milerju univerzalnega za vse modele vozičkov; mi bomo tudi mogli it v akcijo in ga kupit; bom prvo pogledala tega univerzalega in pol še od Peg Perego pa bomo vidli, kateri bo lepši; Grahec; debata en dan teče o glasovanu drug dan o GH in tako; Najaa, sem pa tam se bo tudi podojila; sicer si pa ti čudovita in si lepo vztrajala, dolgih 5mesecev dojenja pa spet ni malo; Marčevke 2010; meni pa je lani test v teh dneh pokazal debel + in kako čas leti, beži; pocka, za Blaža; kaj pa če je pri Taji mogoče to jecljanje samo prehodno? mogoče da le kako pozornost privleče zdaj ko ima bratca; Kokica, a si že na FB? ja, dej pridi no; jooj, ta dež in lunca; Lea je pravi jokec danes in včeraj; pa tudi ob 2eh se je za jest zbudila, o joj joj...se gremo previt, je kakcala tak da prav smrdi;
|