|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gibi
27.5.2005 13:38:29   
pi
Pozdravljene,

noseča sem 18 t in 2 dni, že kat nekaj časa čutim gibe, vendar samo po desni strani trebuha. Zdaj pa me je grozno strah, ker se bojim da je z enim :duda: kaj narobe. Se je kateri zgodilo kaj podobnega in je bilo vse ok ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   gibi
27.5.2005 13:56:07   
Anonimen
Jaz sicer nisem imela dvojčkov, ampak po moje je odvisno, kako ležita. Lahko imata oba nogice v isto smer, pa potem pač tam čutiš. Lahko da čutiš oba.

(odgovor članu pi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   gibi
27.5.2005 14:52:21   
petraCBU
Jaz sem imela (in še imam) natanko podobne skrbi. Večino časa se mi zdi, da čutim le enega otročka, čeprav se potem na vsakem pregledu izkaže, da sta oba živa, zdrava in enako dejavna :)
Verjetno je to res odvisno od njune medsebojne lege in prostora. Na začetku sem še vedela kateri brca (ker sta ležala drug nad drugim), zdaj sta pa že več tednov vzporedno (na levi in desni strani trebuha) in se mi tudi zdi, da večkrat čutim (le) desnega. Vendar sem na UZ na lastne oči videla, da je pobrcal levi, čutila sem pa nekje na sredini trebuha. No, večino časa mi cel trebuh valovi in drhti in je res umetnost presojati "kateri pa zdajle brca"
Ja, me še skrbi včasih, vendar imam zdaj preglede že pogosteje in se tam vedno pomirim za cel teden vnaprej :)
P - 33 t + :roza: + :modri:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   gibi
27.5.2005 17:02:37   
natalina
ku ku petra, samo, da te pozdravim, saj veš ti si edina, ki si blizu mene nosečka(4tveč) kako se kaj počutiš, a ti kaj prej obljubljajo, tvoje sončke, moji dve sta baje debelušni in veliki!sploh me zanima, kako zgleda bit v 33t.

juhu in pozdravčke!

p.s. tudi tebi pi- pa dobrodošla!8)

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   gibi
27.5.2005 21:10:41   
mirka
No Natalina nisi ti edina - jaz sem tudi čisto blizu tebe:);)
Jaz imam rok 3.9. in tudi nosim dvojčke, tako da jih pričakujemo pred tem datumom.

Jaz ju oba čutim - zato ker mi je zdravnica rekla kako ležita in pol vem da je eden na levi in eden na desni. Nekateri dvojčki pa ležijo eden pod drugim in pol verjetno čutiš gibe samo na eni strani(recimo tam kjer so nogice,...)
Pomoje se nimaš česa bati, če pa si v dilemi pa pojdi do zdravnika naj ti naredi ultrazvok.

Pa srečno!

M:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   gibi
28.5.2005 8:34:02   
petraCBU
Ojla!
A kako je v 33.-tem tednu? :) Kar fajn :) Jaz se počutim čisto v redu, razen zvečer imam precej zatečene noge, zjutraj pa členke na prstih rok - ampak to je vse pod "običajno" :) Aja, pa pritisk se mi je malo povečal (135/80), ni panike, sem imela vedno prenizkega.
Hja, tamalčka pridno rasteta, eden ima 1500 in drugi 1700 g (tako je bilo pred enim tednom!), v sredo imam spet pregled in upam, da imata vsak kakšnih 200 g več (po tabelah naj bi bilo tako). Sicer pa postajata počasi prevelika za moj trebuh (sama sem majhna komaj 1,55 m) in me na momente že tok tiščita :sloncek: , da sam čakam, kdaj bo kakšna glavca ali ritka pogledala ven skozi steno :)-
Po ocenah naj bi se rodila nekje med 35 in 37 tedni, najverjetneje z naročenim CR (sta oba v medenični ustavi) - torej, kar kmalu! :):bravo::)

Kako gre pa pri vas, ostalih bodočih dvojnih mamicah?
LP
P.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   gibi
28.5.2005 13:41:44   
natalina
o Mirka pol pa pa pozdravček, si res čist blizu mene moj uradni rok je pa 2.9, mogoče se pa srečamo..juhuu

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   gibi
29.5.2005 13:27:22   
pi
Hvala, ste me malo potolažile. Glede na to da sta enojajčna dvojčka in nimata niti pregrade med sabo je verjetno res možno da čutim enkrat enega drugič pa drugega ali pa celo oba.

PetraCBU prebrala sem da si kupila Hartanov voziček pa me zanima če se da obrnit v obe strani, tako da lahko otroka gledaš ko ju voziš ?

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   gibi
29.5.2005 21:18:08   
petraCBU
Ne, Pi, žal mi je, ampak - ne da se obrnit :( Je pa to najbrž edina večja pomankljivost tega vozička. Mislm, men se zdi ful fajn. Aja, ima en tak okenček na zadnji stranici, da vseeno vidiš otročka noter ko ju voziš :bravo: (sem šla glihkar pogledat)
P.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   gibi
29.5.2005 21:35:15   
articoka
sam na tej spletni strani pa je vidt, da se da obrnit. če je to ta vozižek. če povečas pol sliko se prav dober vidi. lep večer

http://www.mvmservis.com/projekti/hartan.net/z2.htm

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   gibi
29.5.2005 22:20:38   
pi
Sem klicala v Mozirje k uvozniku za vozičke Hartan pa so mi povedali da se da strhica okrog obrnit, vreče pa daš not kontra.
PeraCBU prosim poskusi in sporoči če res gre. Naj bi izgledalo tako kot je na sliki na spletni strani, ki jo je napisala articoka.

Hvala!

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   gibi
30.5.2005 8:02:43   
lacoste7
Sigurno se da obrnit okrog strešica, kot je na sliki, lahko pa seveda uporabljate voziček tudi brez mehkih torb, zdaj ko je bolj vroče.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   gibi
30.5.2005 8:20:21   
pi
Kje pa ste kupile voziček ? Ga je katera mogoče kupila po ebey ?

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   gibi
30.5.2005 9:19:55   
petraCBU
V bistvu se res da obrnit, ampak ne tako kot tisti enojni vozički (ko sam "vodilo" čez "kabinco" prestaviš), obrnit moraš celo kompozicijo in potem ni več isto, ker imaš na drugem koncu potem trše in neravno dno in ni primerno za novorojenčke, razen če ful obložiš. Ma, ne vem kako naj razložim! Če ti je Ljubljana bliže kot Mozirje - pridi k meni pogledat! Z veseljem sprejmem obisk kakšne bodoče dvojne mamice :bravo:
LP
P.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?