PikicaStonoga
|
Ja takole pa sem spet sama, sodelavc od mojga je naredu zadnji izpit, pa je klical na pijačo ... jaz bom pa mal z vami, pa mal na FB , pa mal še po netu za knjigami brskala :) jaz sem OK, mentruacija danes 4 dan in je zelo šibka ...drugi dan ej bilo najhuje, sem tudi skoraj cel dan mogla preležat zarad bolečin ...drugače pa ni nič posebnega ... ja tkole je tole s padci in podobnimi zadevami ...sekunda a ne...vsak do nas je dal kaj podobnega čez al nas pa še vse to čaka, žal tako je pri malčkih ...mooja je tud dans eno modrico staknila na čelu, pa sploh ne vem kdaj ...ni buiška, smao modrica upam, da bo lepo spala, da je ne bom rabila po rokah nosit, namesto, da se malo spočijem ...te dni sem imela zelo malo pomoči do moža, ker je po službi delal internetno stran, pa še ima dela čez glavo, tko da dela pozno v noč ...jutri popoldne gre tud službeno v Ankaran, no za vikend je pa NAJIN!!! :) Bomo šli na Štajersko k mojim, nismo bli že dolgoooooooooooooo, sam škoda k bosta doma sam ammi pa ati, brat in sestra z družinami grejo pa za vikend na morje ...sej so tud nas povabli, sam smo rekli da ne moremo, dokler se ne preselimo, tud mormo potem potegnit črto in videt, kako smo s financami ...ne more imet človek vsega od enkrat ... jutri se dobim popoldne z eno kolegico in se že veselim, pa taščoi bova šli z miško pozdravit ... zvečer pa domov pa kirat za soboto :) lep večer, se še beremo!