|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj naj naredim-praskanje
27.5.2005 15:07:03   
asija
Prosim, če mi lahko poveste kako rešujete ta problem.:zmeden: Moja hči sedaj, ko je v kratkih rokavih in kratkih hlačah se kar naprej praska, tako da ima nma nogicah krasto pri krasti. Prej ko je še imela dolge hlače je bilo ok, sedaj je pa pravi obup. Vsake dve uri jo mažem s kremami pa nič ne pomaga. Tudi fenistil kapljice ji dajem. Ubogo revico pa kar srbi. Zdravnica mi je včeraj rekla, da to dela iz navade.

Kaj mislite?
Za vsak nasvet se zahvaljujem.

Ps stara je 7 mesecev.

Lep vikend:sloncek::sloncek::bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj naj naredim-praskanje
27.5.2005 15:12:05   
tinatona
Pozdravljena!

To me pa čisto spominja name pred tremi meseci... A si morda zamenjala prašek za oblačila ali pa mehčalec?
Jaz sem se začela praskati ko sem bila sprejeta na oddelek za patološko nosečnost... Dolgo nisem ugotovila kaj mi je... In ko sem rodila smo ugotovili da sem alergična na posteljno perilo v porodnišnici - bilo je tako zelo hudo da sem prve dni dobila injekcije potem pa tabletke. Izvenelo je šele pred dobrimi tremi tedni.

LP Tina

(odgovor članu asija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj naj naredim-praskanje
28.5.2005 21:09:19   
BARBARA R.
Pri nekaterih ljudeh pride do tega ob stiku kože z zrakom.Moja hči ima že mesece takšne težave.Kadarkoli sva se preoblačili je iskoristila trenutek za praskanje. Praska se pa po prsih in trebuhu. Tudi zelo grdo izgleda. Sva bili že na testih in ni pokazalo nič. Sedaj so zaključila, da pač ima bolj občutljivo :zmeden: kožo, tako kot jaz. Jaz se pa ponoči po nogah kvalitetno raspraskam.

Ni pomoči.

:muca:

(odgovor članu asija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dragi, danes si pa vzamem prost dan!
Kar me je danes fasciniralo, je bil izraz na obrazu mojega dragega moža, ko sem mu rekla, da si bom vzela prost dan. 
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?