|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sladoled
10.7.2009 10:04:06   
biga
V nedeljo odhajamo na dopust, pa me zanima, če naj se izogibam sladoledu, kupljenem pri uličnih slaščičarjih. Tega imam najraje, a ker sem na začetku nosečnosti, me malo skrbi. A naj ga raje kupim v trgovini?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sladoled
10.7.2009 10:08:50   
end1
jaz sem se ga izogibala, kupovala sem ga v trgovinah.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sladoled
10.7.2009 10:16:58   
Felicita
mal opazuj keri 'ulični prodajalci' majo dovolj gužve, ker to običajno pomeni da je sladoled svež vsak dan... sicer pa tudi tist v trgovini je lahko star in čuden, čeprov sredi julija upam da ne več user posted image
poleg tega salmonella (ki se je verjetno bojiš) ne prehaja skozi posteljico in ne škoduje otročku oz. mu škoduje samo posredno preko tebe... tko da je zlo pomembno da v primeru okužbe skrbiš zase.

p.s.: jest se še v življenju nisem zastrupila s sladoledom šiptarjev.


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: sladoled
10.7.2009 10:24:07   
grahek85
Vprašaj, če je sladoled z jajci in če je, ga pač ne jej. Če te pa skrbi listerioza, vprašaj, če je mleko domače ali pasterizirano. Koliko ti bodo pa pripravljeni (po pravici) odgovarjati, je pa druga stvar. Jaz npr. vzamem kepico v Rustiki (v Cityparku v Lj), ker majo prav seznam jajčnih sladoledov in tudi na vsa vprašanja brez težav odgovorijo. Tako da jim kar zaupam. Gužva je pa načeloma res dober pokazatelj, na morju še bolje, če je gužva domačinov. 

_____________________________

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: sladoled
3.8.2009 14:14:11   
Anonimen
Jaz sem se lani na Pagu v Novalji zastrupila z sladoledom od teh šiptarjev (ne vem kako naj drugač rečem). Bilo je pa najbolj grozno. Zvečer smo šli s kolegi na sladoled in ponoči okoli 1h mene zbudijo hude bolečine v želodcu, moj je tudi nekej jamral, ampak ni bilo panike, jaz pa nisem mogla spat, v roku 10 min. me je že tko bolelo, da nisem mogla ne ležati, stati, sedeti...zvijala sem se po postelji  (pa imam visok prag bolečin in marsikaj lahko pretrpim) in nisem več vedela kaj narest. moj me je peljal potem k dežurnemu ob treh ponoči, kjer sem dobila injekcijo proti bolečinam, in do konca dopusta dietouser posted image Od takrat ne jem več tega sladoleda, samo čudno mi je pa bilo, ker drugi niso imeli takšnih težav...očitno sem jaz bolj dovzetna za razne bakterijeuser posted image

(odgovor članu biga)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: sladoled
6.8.2009 8:46:11   
soncica01
jaz ga v nosečnosti nisem jedla in če bom ponovno zanosila ga tudi ne bom jedla. Brez sladoleda pa res lahko zdržim, posebej če gre za nerojeno srečo! Lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?