Shuka
|
Me je kdo klical Ojla drage moje, no naš pikec je bil doma točno 9 dni in nato smo z visoko vročino, katero nismo mogli zbiti odšli nazaj na kirurgijo. Tudi dotakniti se ga nisem smela, joj kako je kričal. Odvzeli so mu kri, punktirali likvor iz valvule v glavi in urin, ker pri njemu se ne ve kaj je narobe, če ima vročino lahko je veliko stvari. No po 5 dneh se je izkazalo, da je bil uroinfekt, ker ima nevrogeni mehur in ga nikoli do konca ne sprazni, zato mu vedno določena količina urina ostane v mehurju in to je idealno za bakterije. No po antibiotikih je bil iz dneva v dan bolje in po 5 dneh v bolnici smo odšli še na PK, kjer bi me naučili kateterizirati ga, tako da nekajkrat dnevno spraznimo mehurček. No, ker se to v 2 dneh v bolnici ni zgodilo, sta bili pa ti dve noči zelo mučni, saj nisem bila sama v sobi in sem se lomila na zoprnem ležalniku in vsake 2 ure bila pokonci, so nas poslali domov z antibiotiki in v torek se moramo spet prikazati na PK, da me to naučijo, to bi v veliki meri preprečilo uroinfekte ne pa dokončno. Končno so nas tudi v ZD vzeli, ker je težak primer so se nas kar malo izogibali. Razvojno smo morali prestaviti, ker smo bili spet v bolnici, no pa bomo vse še nadoknadili. Zdaj vem, da nas bo ziher še kdaj kaj presenetilo a upam, da ne bo z glavo kaj narobe. In spet je dobrovoljček in nasmejanko kot prej. Evo toliko od nas, ki smo končno spet malo doma. Hvala k ste mislili na nas.