Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

no končno sm še js dočakala svoj zakladek in nam gre super. očka se nič ne pritužuje nad jokcem ponoč, pa čeprav ful rano gre delat, mi še celo pomaga.
no pa saj ni hudega se bomo že nekako uskladili, da bo vse lepo in prav, pa lučka naj itak ne moti...
, sedaj je pa v vrtcu do konca meseca ko gre z dedijem in babiko najverjetneje na morje.
...ampak ne bo kaj, imam jst tabletke
...ma me nič ne moti, sam, da je in je zdrav...pa še maščoba se mi tk bolj topi in Maksi skrbi, da mami zgublja kg in ne rabi diete...je pa res, da se mi skoraj nič ne lušta jest, oziroma mi je že slabo od kombiniranja...(sej jem sam piščanca, krompir, pa jogurte in čokolada je pri nas še in, pa ne bo več, ker ga verjetno zapira
)
polno zaposlujejo. jst tudi pišem z eno roko, v drugi imam nika, škoda da nimam še kakšne roke za kavico