Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja kdaj se navadno začneju uporabljat pralne plenice? Zeleni racman je že od 3 kg naprej, Zeleni racman Bambus pa od 4 kg naprej. Še nisem sprobala, bom pa v kratkem, najverjetneje po prvem pregledu da vidim koliko tehta naša žaba in jih potem nabavila večjo količino, če bodo odgovarjale. IZVIRNO SPOROČILO: tinca84 jutri imam pa na sodišču za preživnino za otroške. vem da ni lepo, upam da me ne boste obsojale tiste ki ste poročene. tudi jaz se želim, ampak trenutno ni mogoče. ali je katera že urejala te zadeve? Tinca84 Ne bom te obsojala, samo ne razglašaj tega naokrog da te zlobni jeziki ne prijavijo. Pa dobro opravi. IZVIRNO SPOROČILO: bačko Samo na hitro se javim.Lora je kar pridna.Imava edino težave da vsake toliko časa noče po 3 urah jesti tako da bomo zdaj začeli dajati na 4 ure.Gre ker se joka.Se javim in preberem kasneje. Bačko - to pa ni nič narobe, imaš fajn hranljiv mlekec in ima na 4 ure dovolj, pa noče skoz na zizi viset IZVIRNO SPOROČILO: majana79 bamoocham Saj vem da je težko, ampak res se poskusi manj sekirat, kar pa ne pomeni, da odstopiš od svojih načel. Midva tudi ne pustiva da se Jureta nosi po rokah (no, moji ga itak še nočejo, ker mami pravi da je premajhen, da ga bo že crkljala, ko zraste) pa tudi lupčkava ga samo midva. Saj je najin, ne njihov in pravila postavljava midva. Ga bodo še celo življenje lahko, ko zraste... Kuhala bom pa jaz tudi rižoto, če bom lahko... Jure je danes spet zahteven, je očitno preveč spal. Ga moram it previt zdaj, ker ornk smrdi. Bamoocham se strinjam z Majano79. Ne se sekirat. Majana79 a res smrdi? Meni kakci od mojega mlega zaenkrat še dišijo . Otroški dodatek. Kdaj ste dobile odločbo in prvo nakazilo? Jaz sem vlogo že oddala, prva za taveliko mi poteče sredi avgusta - ali se potem poračun za nazaj dobi za drugorojenko? Pa za vrtec - kdaj je nižje plačilo za prvega otroka, če sem rodila konec junija? Na občino že sporočila da imamo drugo članico. Davčno številko smo pa tudi že prejeli po pošti za našo žabo. Edino pošte za pediatra še nisva dobili? Pa sva klicali takoj, ko sva iz P prišli. No upam da bo do konca tedna prišla, ker je ravno danes stara tri tedne....