|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.7.2009 11:00:04
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla sayuri full lepi torti. Jaz sem skor diplomirala, ker je moja slaščičarka na dopustu, ko ima tamala 1 leto, v CE pa nobene ne poznam, ki dela lepe torte. No, potem sem nekako zbrskala eno, da mi bo naredila. Kje pa si jih naročila? Aha, soseda sta te obiskala. Jih nisem nič videla, da bi mi povedala. Grem proti pojsli. Tamala se skoz prebuja. Jst ne vem kaj je to, ampak tako dolgo se muva po pojstli, da se nekam zarine, pol pa teži. Kdaj bomo mi prespali celo noč? Marička pomagaj .... TUD MI SLABO SPIMO, NEKJE SREDI MORJA SE JE ZAČEL PREBUJATI 2X NA NOČ, POL PA ZASPI pri meni in me zriva k strani postelje, moja hrbtenica, joj, joj mam že res pomanjkanje spanca pa še ragada na prsi se mi je nardila, ma T. že tok močne zobe pa me ne grize sam bolj močno stisne in ... boli ko , sem včeraj letela v Kočevje- v Ribnici jih nimajo po kompresijske obloge, te mi najbolj pomagajo, ko se mi proklopi je joj, je pa danes že malo bolje, kopmpresija že deluje pa saj ni čuden, ko mi je pa na morju skoz na prsih visu pa saj me ni motilo, je blo prav luštno, ko je bilo vse pri roki
|
|
|