Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

... aaaaaaah, kako paše... hop na mizo, trebuh v luknjo in že te eno urco razvajajo... Zelo priporočam (vsaj to v Wai Thai centru v Portorožu), hvala sodelavcem za darilo
jaz imam že od samega začetka nosečnosti težave
in moja g. me non stop fila s svečkami in kremami, nazadnje sem imela neko vaginalno antibiotično kremo in mislim, da je malo pomagala (dalacin če se ne motim) no bomo videli kako bo naprej
,
!jutru!!!!
!
plačo in jaz študentka magisterija. Sicer delam preko študentka na občini, vendar kaj ko me verjetno ne nameravajo zaposliti. V moji "branži" (obramboslovje) je pa tut težko kaj najdit, ampak sem se nehala sekirat in začela mislit pozitivno pa so se stvari začele super reševati. In ne dvomim, da bomo kljub tistemu mizernemu nadomestilu porodniške se fajn imeli in potem upali na čim boljšo službeno rešitev tudi zame. Do sedaj oziroma do februarja sem poslala ne vem koliko prošenj in bila na vsako odbita, potem ko pa sem izvedela, da sem