|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
17.7.2009 21:49:21   
lananai
Se vam že kaj naglas smejčkajo? Tisa je dans izredno dobre volje in kar neki vriska in se smeji. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 626
17.7.2009 21:54:22   
lake
Moja se smeje že kr neki časa naglas, ampak men še najmanj user posted image , se smeje medvedkom ki jih ma ob povijalni, z njimi se tud ful pogovarja, ne vem kaj se tok menjo user posted image , pa luč na stropu ji je tud ful smešna, sploh zjutri. 

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 627
17.7.2009 21:55:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Če se doji na 3 ure in si črpam po uri in pol bo tud okej?Sem si zanč dvakrat takoj po dojenju pa sem dobila po 30 ml, menda v celem dnevu bom 100 ml. Ni pa tole črpanje nič kaj romantična zadeva...Ah, kaj vse ne naredimo za naše malčke...

se strinjam.

pa iz obeh si izčrpaj,... boš videla, ko neha iz ene tečt, greš na drugo in potem spet na prvo,... takoj po dojenju imaš bolj malo, ker ti že Hana popije svoj obrok,... moraš malo počakati, da se na novo nabere... res pa je, da boš potem imela malo viška naslednji dan, a se hitro nazaj uredi.

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jaz moram tud marelo kupit za na voziček...

jaz sem tudi ugotovila, da si moram nabaviti en senčnik za takrat, ko bo Urban v traku,... da ga ne popeče po tistih delih, ki gledajo ven.... za zdaj sem ga kar s pleničko pokrila, če sva po sončku hodila.

tistim, ki ste šle že spat, želim lahko noč! in seveda prijetne sanje,...user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
17.7.2009 22:57:49   
Anonimen
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 629
17.7.2009 23:02:52   
lake
user posted image

Prespano noč vam želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 630
18.7.2009 6:31:57   
Anonimen
user posted image

Dobro jutro!
Sem prva?

user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 631
18.7.2009 6:33:58   
Anonimen
Urban se je odločil, da bova danes bolj zgodaj vstala. Mu prija dežek in grmenje,...
Sem ga posadila v ležalnik in mu predvajam malo nežne muzike, mogoče zaspi nazaj (tudi jaz bi).user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 632
18.7.2009 6:39:01   
Anonimen
jutro

mi smo pokonci že od pol šestih k je začel kr naenkrat tko grmet in bliskat pol se je pa ulilo kot da bi pipo odpruuser posted image

spali smo super, in zdej mam oba zbujenauser posted image k se taveči boji strele in grmenja, pa namesto da bi mož kaj pomagal on spi, jz pa pokonci z otrociuser posted image

no sej sem tako in tako vsak dan tojk zgodi pokonc k ne morem spatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 633
18.7.2009 6:45:27   
Anonimen
vsak dan ob pol šestih? tudi pozimi? no, ja, se verjetno navadiš?
možki pa tako ali tako najrajši zjutraj spijo, ne? jaz bi tudi,... sva se enkrat zmenila, ko sva imela samo Oskarja, da bom pa jaz zjutraj potegnila (Oskar je takrat vsakič vstajal okrog sedme ure) pa ni šlo, me je mali tako pogrešal in silil v sobo in me zbujal,...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 634
18.7.2009 6:55:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

vsak dan ob pol šestih? tudi pozimi? no, ja, se verjetno navadiš?
možki pa tako ali tako najrajši zjutraj spijo, ne? jaz bi tudi,... sva se enkrat zmenila, ko sva imela samo Oskarja, da bom pa jaz zjutraj potegnila (Oskar je takrat vsakič vstajal okrog sedme ure) pa ni šlo, me je mali tako pogrešal in silil v sobo in me zbujal,...user posted image

ne samo poleti k je že ob petih dan, pozimi pa spim tam do sedmih, ker mi več tastari ne pustiuser posted image user posted image

jz že fuuuuuuulllll dolg nisem spala več kot do sedmih, sem vstala raje prej kot kasnej k i je škoda dnevauser posted image

veš moj mož je tak bo spal celo noč tja do devetih, ko pa bo pršu na kavč pa bo spal naprej, kot da ne bi spal ponočuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 635
18.7.2009 7:45:40   
Tanja_
Jutro!
Pri nas pa Hana še spančka, midva sva pa pokonci.Morm si hitr kavico skuhat, pa obesit perilo,dokler se ne zbudi. Je pa po kopanju včer spala do 4.30, pol sva se podojile in je takoj zaspala nazaj. Je bla revca zgleda ful utrujena od vročine in ne-spanja včeraj. Bo dons bolj prijazno vreme za tele naše cukre.Šibam na kavo...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 636
18.7.2009 8:03:39   
PapuaNG
jutro,

včeraj ni blo nič časa za javljanje, sva z mojim flet u nulo pospravla, ker je blo že ornk svinsko, pa še obisk dobimo danes-prideta moj stric pa teta, pa sestrična z družino pa moja nona. Ima sestrična hčerko par dni mlajšo od našga tamalga, tko da bo veselo.

Je bil pa tut naš tamal prava tečka včeri - na joški vsaki dve uri al pa še bolj pogosto, itak sam zarad žeje, ker se je vsakič sam mal odžejal pa je blo...mal zaspal pol pa spet jok. Sicer sva hladila flet vmes, ampak vroče je blo pa še zmeri. Flaške pa čaja pa noče pit-sva večkrat probala, sem dala še kapljice proti krčem  not, da je blo malo bolj sladko, pa ni pomagalo. Mamo tut mi joškofila user posted image Zvečer po kopanju je pa še mal potegnil pa spal od pol enajstih do petih zjutri, ni čudno, ko pa ni praktično nič spal včeraj. Sem rekla, da HB, da niso vsi dnevi taki...bi človek živčnega fasal user posted image

Zdej se pa vsake tok mal napenja, pa je sam prej mal prdnil...zgleda prava pošiljka še pride user posted image

Sva mislila danes na tržnico, pa bolj slabo tole vreme kaže...aja, pa potni list smo končno dobil. Je bla slikca očitno vredu, čeprav se za glavico vidi senca user posted image Sam da se ni treba več s tem ubadati...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 637
18.7.2009 8:10:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

veš moj mož je tak bo spal celo noč tja do devetih, ko pa bo pršu na kavč pa bo spal naprej, kot da ne bi spal ponočuser posted image

verjetno še navada iz otroštva, ko ga je mama stalno "silila" spatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 638
18.7.2009 8:12:58   
Anonimen

Je pa po kopanju včer spala do 4.30, pol sva se podojile in je takoj zaspala nazaj.

user posted image user posted image user posted image  mogoče pa bo tako zdaj vsako noč, Tanja_user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 639
18.7.2009 8:15:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

...aja, pa potni list smo končno dobil. Je bla slikca očitno vredu, čeprav se za glavico vidi senca user posted image Sam da se ni treba več s tem ubadati...

mi pa čakamo na osebno izkaznico,...
saj iz slikice tako ali tako samo obrazek preslikajo, ne?
ne vem, kaj tako komplicirajo, če si čez eno leto tako ali tako sploh niso več podobniuser posted image
koliko časa je potni list veljaven?

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 640
18.7.2009 8:32:57   
KatMat
dobro jutro!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 641
18.7.2009 8:34:28   
Dudica1
dobro jutro vsem
Dan se je začel perfektno....celo noč smo spali user posted image do 6h ko sva se midva z mojim zbudila ko je blo treba vse izklopit zaradi grmenja...potem sva malo user posted image user posted image user posted image ko se je ene 6,30 zbudil Maj,smo se skupaj cartkali na najini pojstli...se je tko naglas smejčkal...cukr mali...no malo čez 7 se je pa že večji zbudil.

Spili smo že kavo,s tastem in taščouser posted image
Zda grem pa še za kopalke gledat pa v trgovino pa sm že zmagala če le kaj dobim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 642
18.7.2009 8:38:23   
KatMat
mi se vedno nismo....aja...OBLEKCO MI JE PA KUPU!!jUPI!

when he came back i pretended to be dead...no dinga dongi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 643
18.7.2009 8:40:18   
lake
Dobro jutro!

Dons smo pa vse neki zgodnje user posted image . Taja se zvira v ležalniku, in je na obroke, mava že od osmih flašo, pa vsake tok cajta mal pocuclja. Sicer je pa itak ponoči dvakrat kr dost pojedla. Jo pa že kakšne 10 dni začne napenjat točno ob petih zjutri, in pol sicer spi, samo skoz jamra, pa se premetava, pa poprdeva k tastar.

Deci, moj je že navsezgodej v kleti na računalniku, bognedej da bi jo vsaj enkrat nafutru, ga je pa zjutri zbudla, ko ga je začela v hrbet butat,user posted image drgač bi najbrž tud še kar spal

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 644
18.7.2009 8:42:35   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!

Dons smo pa vse neki zgodnje user posted image . Taja se zvira v ležalniku, in je na obroke, mava že od osmih flašo, pa vsake tok cajta mal pocuclja. Sicer je pa itak ponoči dvakrat kr dost pojedla. Jo pa že kakšne 10 dni začne napenjat točno ob petih zjutri, in pol sicer spi, samo skoz jamra, pa se premetava, pa poprdeva k tastar.

Deci, moj je že navsezgodej v kleti na računalniku, bognedej da bi jo vsaj enkrat nafutru, ga je pa zjutri zbudla, ko ga je začela v hrbet butat,user posted image drgač bi najbrž tud še kar spal

aha....mojmu je tezko ze ko jo more 10 min met medtem ko si pumpam

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 645
18.7.2009 8:44:45   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

mi se vedno nismo....aja...OBLEKCO MI JE PA KUPU!!jUPI!

when he came back i pretended to be dead...no dinga dongi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

juuuupi za oblekco...men bo pa danes častil kopalke user posted image ...očitno pali to da user posted image ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 646
18.7.2009 8:52:40   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
aja, pa potni list smo končno dobil. Je bla slikca očitno vredu, čeprav se za glavico vidi senca user posted image Sam da se ni treba več s tem ubadati...

user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

veš moj mož je tak bo spal celo noč tja do devetih, ko pa bo pršu na kavč pa bo spal naprej, kot da ne bi spal ponoč

verjetno še navada iz otroštva, ko ga je mama stalno "silila" spat

user posted image user posted image user posted image user posted image
Pr nas pa sploh ne more spat ga včasih silim da še mal poleži z mano pa komaj leži tam v postli user posted image ...pa vstane pa že po kuhni pospravla posode...no HB da je tko.
Bi pa jaz spala ja sicer podnevi ne,ampak zjutri pa bi mal potegnila

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 18.7.2009 8:53:13 >

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 647
18.7.2009 8:52:52   
lake
Jst si bom pa kr sama kej kupla z njegovo kartico user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 648
18.7.2009 8:53:47   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Jst si bom pa kr sama kej kupla z njegovo kartico user posted image user posted image

no ja tud to se včasih zgodi he he user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 649
18.7.2009 9:04:43   
Tanja_

Je pa po kopanju včer spala do 4.30, pol sva se podojile in je takoj zaspala nazaj.

user posted image user posted image user posted image  mogoče pa bo tako zdaj vsako noč, Tanja_user posted image

Iz tvojih ust v nevem čigaca ušesa, da bi bilo res tako...

Potni list velja 3 leta. Čeprou ne vem kako, k so že v 1 mesecu čist drugačni kot na sliki.Kdo bi to razumel...

Jutri grem pa na aerobikouser posted image user posted image , čeprov še nisem imela G pregleda, ampak mislim, da je vse okej, razen šivov ki me še bolijo, če pritisnem nanje. Sem hotla it najprej na Hypoxi, je dragi hotu častituser posted image , ampak sem si premislila, bom šla raje drugo leto spomladi. Zdej bo pa tud aerobika okej.

Punce, kje naj si kupim lepe črne natikače? Sem zanč bla v Stieflu, pa je vseh lepih mije cifre zmanjkal. Bi pa mela take na japonke, al pa une na gladiatrka stil, s tistimi trakovi. Jih je kera kje vidla?
Zdej pa morm končat, k je dragi končal s previjanjem in bo jedla...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?