|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
19.7.2009 15:44:50   
lake
Jst jo mam še v košari, ker se mi zdi zaenkrat še bolj praktična, čeprov zasede cel prtljažnik. Bom začela s športnim delom tm enkrat seprembra al pa oktobra, ko itak najbr ne bo več "pasala" not, ker bo prevelika.

Kosilo sva pojedla, tamala spi že skor dve uri, sm jo vmez previla, pa je zaspala nazaj.Nevem kaj jo je tok zmatral. Kr neki velik spi ta dva dneva, nisem navajena tega, mi je kr mal dolgčas user posted image , ampak pospravlat se mi pa tud ne ljubi, pa bi bla vsaj kopalnica tega že lahko deležna.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 751
19.7.2009 18:46:37   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Dudica, lepo se mejte na Gorenjskem, tam je lepo hladno,

nč hladno user posted image ...vroče tud tam user posted image no je bil pa res krasen dan user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Dudi, sem kr tebe zbrala, da vidim kako deluje ta prijateljska RR naveza

super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 752
19.7.2009 20:44:46   
Anonimen
pozdravček!

upam, da ste se danes imele lepo in da ste čimbolj izkoristile prelep dan (dovolj sonca, ne prevroče)!

z nevidno nitko sem si stkala pot, po kateri bom od sedaj naprej stopala:)

danes sem srečen človek, čeprav zmešano jutro tega ni napovedovalo. na obvoznici zastoj = avto sploščen.
smo šli v Lesce k sorodnikom in se tam prav fino imeli. bomo še šli. zagotovo.

Oskar užival kot nor,... dokaz:

user posted image user posted image user posted image

in tudi midva z Urbanom; zdaj si prepeva, ker je končno doma:) v svoji posteljici.

moj moški pa si misli kar sam odvzeti košček moje srečeuser posted image  no ja, zakaj pa ne,...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 753
19.7.2009 20:51:39   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

z nevidno nitko sem si stkala pot, po kateri bom od sedaj naprej stopala:)

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image MI JE VŠEČ TVOJA MISEL...user posted image

Lepe slikice...se mu vidi da uživa...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 754
19.7.2009 20:59:14   
Anonimen
KatMat, boš vidla, takih juter, ko se bo Tija pocartala pri očku bo vedno več,... in ko bo znala kobacati po prikobacala k vama in vaju čebljajoče zbudila!user posted image
si dobro sčistila? so bili obiski zadovoljni?user posted image

moj pa končno uživa s svojimi kitarami v studiu.

maja1488 kaj je tvoj glasbenik?

Papua, kakšna igra je activity?

Dudica, ste vi tudi padli v zastoj? pred izvozom za Vodice? in naš je še mislil tankati na avtocesti in je bil potem čisto paničen, da nama bo zmanjkalo bencina od te polžje vožnje,...user posted image

HM84 luštna slikica! sem se odločila, da bo Urban tudi imel malo "prepiha"... Alex je prav lušten fant! tista podloga z nogometnimi žogicami je posebej kupljena??? mi je všeč!

vidim, da ste bolj malo klepetale,... mi je všeč, da ste uživali!!!user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 755
19.7.2009 21:01:58   
Dudica1

Dudica, ste vi tudi padli v zastoj? pred izvozom za Vodice? in naš je še mislil tankati na avtocesti in je bil potem čisto paničen, da nama bo zmanjkalo bencina od te polžje vožnje,...user posted image

ja smo šli pa HB po stari cesti da smo gladko šli skozi...sva pa po radiu poslušala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 756
19.7.2009 21:04:39   
Anonimen
Dudica, drugače nismo leteli,... da ne bodo slike koga zavedle (takrat bi sigurno imeli še kakšno iz zraka) le ena prijazna pilotka je Oskarju dovolila, da "prebrska" njeno letalo,... sem se pa odločila, da bomo naslednjič, ko bomo v Lescah, poleteli vsaj nad Bledom (75€ je polet, max. 3 osebe), da bo Oskar videl, kako se leti,... verjamem, da bo takrat še bolj navdušen,...

zdaj pa moram iti, ker mi moj govori, da moram dan lepo zaključitiuser posted image  pa bi ga najrajši s tistim valjarjem,...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 757
19.7.2009 21:13:12   
Dudica1
zdaj pa moram iti, ker mi moj govori, da moram dan lepo zaključitiuser posted image  pa bi ga najrajši s tistim valjarjem,...user posted image

opa,opa tole že na nekaj kaže...user posted image user posted image user posted image

nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 758
19.7.2009 21:19:29   
maja1488

moj pa končno uživa s svojimi kitarami v studiu.

maja1488 kaj je tvoj glasbenik?

Papua, kakšna igra je activity?

katja, glasbenik ja. Audio inženir po poklicu in duši.

papua mene tudi zanima kaj je activity.

Sem šla jez 3 leta nazaj noseča omov iz ljubljane, snežilo za pop*****. Ker sem privrženec OMWja nisem hotla tankat na lomu in sem šla proti ravbarkomandi. Potem pa je začelo kamione obračat, pa avti so drseli po celem vozišču, jaz pa bencina glih še kak liter. Iz LJ sem krenla ob 18ih, domov prišla ob 2 zjutraj. No na ravbarkomandi sem tankala 44,9litra (tank naj bi imel 45 litrov).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 759
19.7.2009 21:35:25   
lake
Sem bila enkrat na istem, ko smo se peljali od Udin, kjer mi je že lučka svetila do Kranjske gore po italijanski strani, v prepričanju da je na avtocesti kakšna bencinska postaja, ampak je ni. V Sloveniji smo glih tako tankal samo deci manj kot je cel tank.
Taja spi na kavču in ga je pol zasedla, tko da dobr da je moj v kleti, ker pred TV itak ni prostora še za njega. user posted image

Pa končno sm po pol leta usposobla MSN messenger (tok o računalničarju doma) tko da me lahko kera doda
lake222002@hotmail.com

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 760
19.7.2009 22:01:28   
Leela

v glavnem,... čimprej moram nekaj narediti, da bo moj jaz zaživel tako kot mora! imam čudovita otročka, naj imata še onadva čudovito mamico!
cepim cepim, upam, da se ne precepim,...

kaj pa moraš narediti? A nam zaupaš user posted image .
Tudi jaz sem drugače v stanovanju pa bi takooooo imela eno mičkeno hišico z vrtom. kredit bo hb kmalu odplačan, potem bomo pa videli ali nam bo sreča mila. saj drugače je tudi tako čisto ok.
Kar predstavljam si Oskarja kako je užival. To je za fante nekaj najbolšega. V Po  je tudi letališče in enkrat smo tam naleteli na tavelik Policijski helikopter in še na blizu smo videli kako vzleta, ni večjega žura user posted image .

maja1488 super za počitnice.

katmat lepa sta tvoja dva. Boš vidla, da bo Tija atijeva lubica. A v razvojno si jo peljala pa jo ne boš več, ali je nisi sploh?

HM84 lušten fantek. Jz nisem kupila košare in je niti ne pogrešam zdaj poleti.

Jaz sem si natikače-ipanema kupila kar na superge.si, imajo popust.

Uglavnem zaradi takih temp. sprememb sem pokasirala boleče grlo.

Lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 761
19.7.2009 22:05:26   
Anonimen
audio inženir,... to se je pa v tujini izobraževal?

lake, bom kar tukaj s teboj klepetala! user posted image  bravo za msn!user posted image  

sem se spomnila pogovora z Oskarjevo sestrično danes (tam okrog štirih let se mi zdi, da ima,... kar malo pozabljam, koliko so stari tile otroci),... me je pobožala po trebuhu (saj veste, kako se napne po žaru, vsaj meni, ki še nimam izklesanih mišic, ki bi držale želodecuser posted image user posted image ) in me vprašala, če imam notri še kakšnega dojenčka,... sem ji lepo odvrnila, da ne, da mi samo trebuh še ni izginil, ona pa me prav milo pogleda in mi reče, da bom imela še enega dojenčka,... bi že premišljevala o clearblueju, če ne bi dodala, da fantka ali punčkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 762
19.7.2009 22:07:36   
mama11
jaz sem šele začela premišljevati, kako bi tole stanovanje, kjer smo zdaj (in mi ni prav nič všeč,... zelo slabo vpliva na mojo auro in dan) čimprej prodala in nekje kupila kakšno zemljo, ta čas pa bi živeli pri mojih,... ampak misel vrniti se nazaj domov mi tudi ne diši preveč,... spet biti pod tujo streho in se prilagajati,... in tehtam, kaj narediti, ne da bi pri tem bila na koga jezna.

imam ravno danes krizo; Urban mi je odprl kar nekaj poti, ki sem jih sama zapirala in zdaj mi misli uhajajo,... do sedaj, se mi zdi, sem se vedno prepuščala toku, da me je "nosila voda", tiste svoje prave želje pa sem tiščala, da niso prišle do uresničitve,... zdaj pa imam! pri Oskarju še nisem imela toliko časa, da bi premišljevala o tem, Urban pa je kot tabletka za streznitev,... ali pa je mogoče le emšo?
v glavnem,... čimprej moram nekaj narediti, da bo moj jaz zaživel tako kot mora! imam čudovita otročka, naj imata še onadva čudovito mamico!

Ojoj, to pa so življenjske. Ja, razen če zadaneš na loteriji, se težko izogneš začasni delitvi strehe s starši - svojimi ali njegovimi. Jaz že dve leti in pol živim pri tastu in tašči, kjer si je moj uredil zgornje nadstropje. Pa še kakšni 2 leti bomo zagotovo tu, saj nimava toliko soldov, da bi lahko v šusu zgradila in opremila (če bi jih imela toliko, bi verjetno kupila končano in sama ne šla v zidavo). Ampak mi ni velika žrtev, ker sta tast in tašča super človeka in se res dobro razumemo.

IZVIRNO SPOROČILO: AKP
Enostavno ne moram razumeti zakaj nimam mleka. Vse naredim tako kot moram in če ne bi jemala tametil bi se lahko lepo poslovila od dojenja. Moje mlekarne imajo tovarniško napako user posted image .

Saj, če je bilo tako kot praviš - da si bila nervozna in verjetno tudi utrujena -  lahko mleko hitro gre. Pa verjetno je bil še kakšen naval rasti, ko user posted image  zahtevajo več. Če boš še imela krizo, si pripravi sezamov čaj - na dcl vode dodaj žličko sezama in pusti kakšnih 10 min, da prevre. Okus ni dober, ampak meni se je po tem zelo lepo delalo mleko. Pa pomagala sta mi polenta in - kot pravi k.tja - malinovec.

sem izgubila bitko z mravljami,... sploh ne vem, kaj naj naredim,... ne bi rada uporabila kakšne hude kemije, kisa pa se ne branijo več,...

jih imate v vozičkih že pripete?

Proti mravljam poskusi sol. V vozičku še ni pripeta, v ležalniku pa je.

KatMat - res imaš srčka. Ampak a ni to hecno, kako moškim pašejo user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: HM84
Aja, še to... jaz košare sploh nimamuser posted image ... ja ja, saj vem, slaba  mamauser posted image

Ah daj no, jaz košare nisem imela niti pri prvi, ki je novembrka... sem dala ovčko na športni del, dodala zimsko vrečo, pa je bilo. Zdaj je pa še toliko lažje, ker je poletje. Sine pa deluje ful športno - kdo je izbral nogometno podlogo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 763
19.7.2009 22:08:43   
HM84
Juu huuuu, vidim da smo imeli danes skoraj vsi športni danuser posted image user posted image user posted image

k.tja - super slikceuser posted image user posted image mogoče bo nekoč Oskar še pilotuser posted image
Kar se pa podloge tiče - ni kupljena, ampak sem 1centimetrsko peno obrezala po obliki vozička, kolegica mi je pa potem tak fin blago zašilauser posted image Enako mi je naredila za okrog pojstlice (samo drug blagec). Se da veliko prišparat, če imaš koga takega, ki zna kaj zašituser posted image Kupiš samo blago in je. user posted image user posted image za prjatlcouser posted image

Smo pa tudi mi imeli izlet v Logatec. Šli smo na karting, ki ga je sprobal tudi Alexuser posted image
Ojej.... upam, da ni kakšna socialna delavka tukaj na forumu, nam bojo še dečka vzeli...user posted image

user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 764
19.7.2009 22:10:55   
HM84
mama11 - HB nisem edina, hahauser posted image Če bi bili na izbiro avti, bi ziher to izbrali namesto žoguser posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 765
19.7.2009 22:23:44   
Anonimen
Leela, hitro se nam pozdravi!!

V kuhinji imam gobelin sliko hiške ob potoku, ki jo je moja mami izvezla (saj se reče tako, ne?) ko sem bila v njenem trebuščku. Odločila sem se, da jo "poiščem"user posted image  Bo pa verjetno trajalo...user posted image
Večino časa sem si govorila, da je povsem vseeno, kje živim, a sem ugotovila, da ni. Jaz sem hišna miš, ki za svoje nožice potrebuje travnik ob njej.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 766
19.7.2009 22:36:20   
Pikicapokica6

k.tja - zelo zelo zelo dobro te razumem! Ampak iz srca ti odsvetujem vrnitev domov, pa naj bo še taka kriza. Točno to smo mi nardili, pa nam je prekleto žal, saj smo skregani do amena. Mene življenje pod tujo streho duši, včasih imam občutek, da se mi bo čisto zmešalo. Da ne govorim, koliko sranja imamo zaradi vtikavanja drugih v vzgojo najinih otrok. Druge stvari me sploh ne motijo tolk, kot ravn to, da nekdo ves čas kljubuje najinim vzgojnim nazorom in dela ravno obratno, kot želiva midva. To imamo vsak dan na sporedu.

AKP - tko je blo pri meni, ko sem prvič rodila. Mleka ni blo in ni blo. Mogoče se preveč obremenjuješ s tem in preveč misliš na to, da nimaš dovolj mleka, ali pa si pač tako narejena, na žalost. Jaz sem ugotovila, da je pri meni bila veliko psiha kriva, da ni bilo mleka, saj sem res ves čas mislila samo na to, če imam dovolj mleka ali ne. Kar naprej sem se šlatala za joške in kadar so bile bolj mehke, sem nardila celo paniko in jokala, kako spet nimam mleka in sem že vnaprej šla delat adaptirano mleko, potem pa sem se čudila, da mala ni želela flaše ali pa je nardila le par požirkov. Eno samo sekiranje. Poleg tega sem ugotovila še eno stvar - bistveno je k mojemu pomanjkanju pripomogel neprimeren modrček. Kaj takega mi takrat na kraj pameti ni prišlo in sem vse poletje nosila push-up modrček za ven. To pa sem ugotovila šele zdaj, ko sem ga oblekla 2x in sem imela vsakič po nošenju tega modrčka čisto prazne joške. Nisem mogla verjet, da je to možno. Če ne bi zdaj v drugo ves čas imela težave ravno s preveliko količino mleka, bi rekla, da je to naključje. Tako pa vem, da se v prvo zaradi neprimernega modrčka mleko ni moglo delati. Kdo bi si mislil, a ne? Zato pa so modrčki za dojenje......

VPRAŠANJE - predvsem za tiste, ki dojite - kaj oz. koliko jeste čez dan? Čist tko me zanima, ker imam občutek, da se samo bašem. Ves čas mislim le na to, da moram jesti in piti, da bo dovolj mleka. Ampak koliko je v resnici treba npr. več pojesti, da je dovolj mleka oz. da je mleko dovolj močno?  Ali je pomembno samo, da je hrana "prava" (beljakovine)? Pa še to - ali imate še vedno krčke? Pri nas se mi zdi, da se počasi končuje. Zdaj probavam jesti več zelenjave in sadja, pa tudi kakšno skodelico mleka bi rada poskusila. Mogoče je še prehitro?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 767
19.7.2009 22:37:02   
Anonimen
wow, HM, Alexu prav pristoji tale "avtomobilček"user posted image user posted image user posted image
res je super, če imaš koga, ki zna kaj šivati,... meni je mami vedno govorila, da mi to ni potrebno, sem kar malo jezna nanjo, da me ni vsaj kakšne osnove naučila (dobro, če je luknja, že znam zašiti)
čudovito blago si izbrala!

mama, bom poskusila s soljo,... samo danes so se nekam poskrile,...
saj, živeti pri starših ni tako hudo, a zdaj sem že štiri leta uradno zdoma, pa še kakšni dve leti neuradno,... ne vem, če bi zmogla nazaj. po drugi strani pa vsi mlajši bližnji sorodniki nekaj zidajo ali pa imajo že hiške, jaz pa "leni blokar" bom že našla rešitev, vem, da jo bom,... (za vsak slučaj pa sem danes vplačala še lotouser posted image user posted image user posted image  moram preveriti, če se kaj konkretnega dobila).

kakšnega okusa pa je sezamov čaj? bom morala probati, mi zna biti všeč!
ovčka je pa zakon (poleti hladi, pozimi greje). Urban je še nima in je verjetno ne bo imel (ker imam dve zimski vreči, ki ju moram uporabiti), Oskar pa je bil pravi cortič v tistem ovčjem puhu,... kasneje mu je pa mami podložila ovčko pod rjuho v posteljici, ker imajo oni bolj hladno,...

(odgovor članu HM84)
  Neposredna povezava do sporočila: 768
19.7.2009 22:38:35   
lake
Mama11 Kok je luškan, pa kok paše v kart. Še nagnjen ke tko kot da ga bo glih kar z ovinka odneslo. user posted image

Zdej pa obadva že spita, tko da si še mleko sčrpam, pa se jima pridružim.

Lahko noč!

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 769
19.7.2009 22:41:44   
lake
Se opravičujem HM84, sm tvojga otroka mal mami11 prisodla.Se vid da je pozna ura.  Če so pa vsi tok luškani. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 770
19.7.2009 22:55:29   
Anonimen
Pikicapokica, user posted image  upam, da se tale vzgojna vprašanja kmalu rešijo!
jaz se doma obnašam kot hči, ki posluša svoja starša, in ne bi rada bila odsev njunih želja,... dokler sem samo na obisku, mi je čisto v redu, ker vem, da vsak trenutek lahko grem,... svojima otrokoma bi rada dala sebe.

vidiš, jaz pa na modrček ne bi pomislila,... res je, da v porodnišnici odsvetujejo nošnjo (sem bolj povezovala z zastoji mleka glede mastitisa,... )
več nas je več vemo!

jaz jem vse po vrsti,... včeraj sem si namazala nek curry namaz in ga jem in se oblizujem, potem pa pomislim, da je le malo pikanten in da ne vem, če bi to Urbanu pasalo,... se ni prav nič pritoževal!
edino, česar se poskušam držati je tekočina = če je ne popijem dovolj, potem Urban popije več čaja.
krčki so pa ponehali takrat, ko sem si rekla, da se ne bom obremenjevala z njimiuser posted image  mislim, da je že kar kakšen mesec od takrat,... sploh ne verjamem več, da je imel krčke (blato je bilo vedno bp,... mislim, da samo ni imel še izpopolnjenega "kakalnega refleksa" ali kako bi temu reklauser posted image )

sem pa ugotovila, da mi kilce ne gredo več doluser posted image  se mi je ustavilo na 70 kg, kar je sicer od poroda ogromno, a vseeno bi še kakšnih 5 kg dala s sebe (68 kg naj bi bila moja zgornja idealna meja, so mi rekli na diabetološki). se mi zdi, da se je telo že navadilo na "stres doječega telesa"user posted image .

tiste, ki ste imele težave s cukri, pritiski,... se vam je po porodu takoj uredilo ali ne?

(odgovor članu Pikicapokica6)
  Neposredna povezava do sporočila: 771
19.7.2009 23:07:42   
lake
Moj cuker je bil že taprvi dan po porodu b.p., je pa res da je bil v nosečnosti le rahlo povišan.

Zdej grem pa res spat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 772
19.7.2009 23:10:31   
majana79
k.tja, mravlje prežene tudi citronka oziroma citronska kislina (v taki rdeči škatlici se dobi v trgovini), ki jo nasuješ nekam na njihovo pot. Pri meni to vedno pomaga. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 773
20.7.2009 7:27:46   
Dudica1
DOBRO JUTRO

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 774
20.7.2009 7:35:37   
Andrejka9386
dobro jutro...sem že pokonci od pol7user posted image ja , nenormalno zame ampak ok. sem dobila sestrično v varstvo in je prišla tkao zgodaj, ker je šla teta v službo. malečk in moj lubi še ajata... 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?