mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja jaz sem šele začela premišljevati, kako bi tole stanovanje, kjer smo zdaj (in mi ni prav nič všeč,... zelo slabo vpliva na mojo auro in dan) čimprej prodala in nekje kupila kakšno zemljo, ta čas pa bi živeli pri mojih,... ampak misel vrniti se nazaj domov mi tudi ne diši preveč,... spet biti pod tujo streho in se prilagajati,... in tehtam, kaj narediti, ne da bi pri tem bila na koga jezna. imam ravno danes krizo; Urban mi je odprl kar nekaj poti, ki sem jih sama zapirala in zdaj mi misli uhajajo,... do sedaj, se mi zdi, sem se vedno prepuščala toku, da me je "nosila voda", tiste svoje prave želje pa sem tiščala, da niso prišle do uresničitve,... zdaj pa imam! pri Oskarju še nisem imela toliko časa, da bi premišljevala o tem, Urban pa je kot tabletka za streznitev,... ali pa je mogoče le emšo? v glavnem,... čimprej moram nekaj narediti, da bo moj jaz zaživel tako kot mora! imam čudovita otročka, naj imata še onadva čudovito mamico! cepim cepim, upam, da se ne precepim,... Ojoj, to pa so življenjske. Ja, razen če zadaneš na loteriji, se težko izogneš začasni delitvi strehe s starši - svojimi ali njegovimi. Jaz že dve leti in pol živim pri tastu in tašči, kjer si je moj uredil zgornje nadstropje. Pa še kakšni 2 leti bomo zagotovo tu, saj nimava toliko soldov, da bi lahko v šusu zgradila in opremila (če bi jih imela toliko, bi verjetno kupila končano in sama ne šla v zidavo). Ampak mi ni velika žrtev, ker sta tast in tašča super človeka in se res dobro razumemo. IZVIRNO SPOROČILO: AKP Enostavno ne moram razumeti zakaj nimam mleka. Vse naredim tako kot moram in če ne bi jemala tametil bi se lahko lepo poslovila od dojenja. Moje mlekarne imajo tovarniško napako . Saj, če je bilo tako kot praviš - da si bila nervozna in verjetno tudi utrujena - lahko mleko hitro gre. Pa verjetno je bil še kakšen naval rasti, ko zahtevajo več. Če boš še imela krizo, si pripravi sezamov čaj - na dcl vode dodaj žličko sezama in pusti kakšnih 10 min, da prevre. Okus ni dober, ampak meni se je po tem zelo lepo delalo mleko. Pa pomagala sta mi polenta in - kot pravi k.tja - malinovec. IZVIRNO SPOROČILO: k.tja sem izgubila bitko z mravljami,... sploh ne vem, kaj naj naredim,... ne bi rada uporabila kakšne hude kemije, kisa pa se ne branijo več,... jih imate v vozičkih že pripete? Proti mravljam poskusi sol. V vozičku še ni pripeta, v ležalniku pa je. KatMat - res imaš srčka. Ampak a ni to hecno, kako moškim pašejo . IZVIRNO SPOROČILO: HM84 Aja, še to... jaz košare sploh nimam ... ja ja, saj vem, slaba mama Ah daj no, jaz košare nisem imela niti pri prvi, ki je novembrka... sem dala ovčko na športni del, dodala zimsko vrečo, pa je bilo. Zdaj je pa še toliko lažje, ker je poletje. Sine pa deluje ful športno - kdo je izbral nogometno podlogo
|