Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

al sem bla pa samo ta teden vsega sita k sva šla trikrat v nabavo za hrano, pa seveda še v druge štacune. Sem pa tamalima kupla vsakmu en kompletek pa obema enaki trenerkici
. Včeraj smo šli pa dopoldan na vikend na piknik. Nejc je že z mojimi tja prišel čist zadovoljen, nč naju ni pogrešal, spal brez problema celo noč, skratka ta otrok res ni problematičen v varstvu. Vreme je bilo včeraj super, malce smo šli tud na sprehod, Nejca tok zmatrani, da nam je ob pol sedmih omagal, smo ga doma sam v postelco prestavili.
......spodaj so pa kolaži za nazaj
)
. Bogi,se me je prijel okoli vrtau,zaprl očke in delal: hmmmmmhmmmmhmmm. Potem sva šla na brisačo,in je od hudega zaspal. Kasneje, ko sem poskusila še enkrat,je bilo malo boljše, ampak vseeno,se me je za vsak slučaj držal,kot pijanček plota. Jas sem pa danes vsa zlomljena. Zjutraj pa ko se je zbudil, sem ga vprašala:Matija, a greva na plažo? Madonca, v trenutku je zaspal nazaj