tejči77
|
Češnca, čestitke. , pa velikemu bratcu in atiju tudi. Pa z zamudo seveda čestitke vsem slavljencem za 2. rd. Sem jih kar veliko zamudila, pa da ne naštevam vseh. Posebej pa čestitke Diti. Imam tako pestre dneve, da zvečer kar padem v posteljo. Larisa ima neko težavno obdobje. Od jeze in trme jo kar meče. Zdaj sem pogruntala, da jo moram pustit čisto pri miru da se zjoče, drugače začne brcat in še bolj kriči. Vsak dan ima kakšen izpad, ali noče copat obut, ali karkoli, npr. da ji nočeva dat lunice z neba. Ali pa hoče hodit obuta po stanovanju, hoče soka - pa ga spet noče,.... Potem se zna pol ure dret, da mi kar para živce. Par dni nazaj smo se šli kopat na bazen, pa je v avtu zaspala, zato sva jo dala v vozek in se malo sprehodila. Na koncu sva šla na pijačo in čakala, da se zbudi. Ko se je zbudila je začela kričat sredi gostilne in bolj ko sva jo poskušala potolažit bolj se je drla. Na koncu je hotela soka, pa sva ji naročila sok s slamico, ki ga tako rada pije. Ko ga je kelnarca prinesla, ga je odrinila, da ga ne bo. Potem sem rekla da ga bo spil ati, kaj je blo hujšega, ga je hotla spet imet, sem ji ga podala ga je spet odrinila da ga ne bo. Končno mi je prekipelo, ati je spil soka in smo se pobrali. Vso pot do bazena se je drla - soka bi!!!!!!!, da so se ljudje ozirali za nami, češ kakpna starša sva, da je bogi otrok žejen. No in še kup podobnih zgodb imam, da pogosto sploh ne vem kaj še naj naredim. Da podnevi noče več spat sem se sprijaznila, ker če jo hočem prisilit, jo takšna ihta prime, da bi razbila vse okrog sebe, grize, brca. Ne vem kaj jo je prijelo, v bistvu se vleče od kar ni več dude in se z ničemer ne more potolažit. No, zdaj jo pustim, da se zjoče in potem pride sama in je spet čisto ok vse. Poboža trebuščka in reče, saj bom čisto nežna. Potem je pravi angelček. V glavnem svašta. Kako bo čez mesec si sploh ne upam pomislit.