Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
ne vem kake ciklusem ma jst zdej to..... me par dni že pika po jajčnikih in sem že misla, da se bo vlilo in še kr nič.... pa tako sem upala, da je ne bo na morju..... no pos luzi sodeč bo prišla 26. ravno v nedeljo, ko se odpravljamo na morje...... ma bom že nekako:)
ni in ni bilo
živjo punce....smo bli odsotni 2 dni...mal krajši dopust...
me zezajo ti testi....ker sem danes zjutraj in včeraj zvečer nardila 3 teste....2 fs duo in enga bc mini...pa spet ono, čisto skor nevidne črtice...no na fs duo je bila kr vidna...na bc mini, ki zazna manj hormona pa je skor ni bilo...fulll nevidna...no odtenek neke črtice je bil...sem dala v album slikco od fs ...ker tam se vidi...na bc pa se nič ne vidi če slikam....
pol se pa vsipa....
ker na bc mini bi mogla biti že konkretna črtica ko zazana 10 enot ker fs jih kao zazna 20....tako da očitno to ni beta hcg ampak spet neki drugi hormon...jao ...
. Zato ful držim pestke zate.
isa mislim, da se boš ti z menoj preselila k marčevkam