|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avgustovke, dober dan!
31.5.2005 9:49:20   
Jessy
Kako ste kaj, srečke nosečke???

Jaz sem pravkar prišla s pregleda. Vse je bp, le naš mali :duda: se je obrnil iz zelo zaželenega položaja in ima spet glavco pokonci. Malce sem bila presenečena, saj je bil zadnjič že zeloooo nizko, da je G skoraj učke ven vrgel, in je rekel, da je malo možnosti, da bi se še obračal, čeprav ni za izključit. In ravno to se je zgodilo. :( Sicer ima še čas, da se skobaca naokoli, če se pa ne bo, ga bodo pa v 37. tednu obračali. Mi je rekel, naj ležim na levem boku, da se prekucne.

S kilogrami je pa tako, da jih je do danes 13 plusa in je rekel, da jih bom ob porodu imela kar 20!!! Ma, jaz pa ne verjamem, da jih bo toliko!

Kakorkoli že, :duda: je normalno velik, miga, torej je zame tudi zdrav! Kako bo naprej, pa bomo videli čez 3 tedne na ponovnem pregledu.
Tudi kri je zelo vredu, tako da mi je ne bodo več vzeli, enako tudi voda.

Toliko od mene. Zdaj pa se grem malo uleči, da bom popoldne lahko skakljala po Ljubljanskih trgovinah!

Oglaste se!

Miševi, kako si pa ti opravila???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Avgustovke, dober dan!
31.5.2005 10:15:35   
Tiamo
Jutro :zaspan:

...danes se pa že da živeti. :sloncek::sloncek:

sem še kar zaspana, pa sem spala do 9:30, ponoči sem se zbudila zaradi zgage. Tok me je pekla, da sem mogla ene 15 min sedet na postelji, potem sem pojedla 4 mandlje in na srečo je pomagalo.

Jessy, jaz sem bila presenečen, da je naša :duda: obrnjena z glavco navzdol! Pa je G rekel, da je to normalno in da naj bom srečna, je pa omenil možnost, da se lahko še parkat obrne. :zmeden2:

O kg ne govorim več :grrr:

Jaz imam v četrtek pregled v porodnišnici - merjenje mat. vratu, jutri bom šla na CSD oddati papirje, danes pa počivam..verjetno bom likala.

Jessy, lih včeraj je tekla tema o Tosami, pojdi še tja pogledat, imajo nizke cene. Kar me tam moti je samo to, da ti mora prodajalka kazati stvari!!!

LP Tia74

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Avgustovke, dober dan!
31.5.2005 10:23:04   
Žani
Dobro jutro! Sem se ravnokar zbudila.:zaspan: Je bla dolga noč... Kako sem vesela, k je tako fajn vreme. :bravo::bravo::bravo: za vreme! Bom danes lahko še nekaj za :duda: zlikala.
Hvala vam za pohvale (slikice)! Vse nosečke smo fletne, ker pod srčkom nosimo :duda:!
Jessy, mislim da se bo :duda: še obrnil. Sej ima še čas. Jaz imam še vedno občutek, da naše dete leži počez. Mam čez dva tedna UZ, pa bomo videli. :bravo:, ker imaš vse izvide bp.
Mene pa desna noga (v mečih) še vedno boli od krčev od prejšnje noči. Me je :love: masiral, pa ni nič boljše.:(( Danes greva še zadnjič v šolo za starše v zd. Sva se pa odločla, da greva ta mesec še v porodnišnico v šolo za starše, ker bi rada vidla porodno sobo. Sej verjetno ne bova šla na vsa predavanja, ker sva že v zd vse slišala, pa itak nič novega izvedela.
Se tipkamo!
Žani

Jessy, če se več ne slišimo...dobro opravi nakupe. Moram rečt, da si izbrala pravi dan glede vremena.;)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Avgustovke, dober dan!
31.5.2005 11:23:16   
Jessy
Tia, ne vem, če bi šla v Tosamo, saj je v Domžalah, pa se mi ne da še tja riniti. Mislim, da si bom omislila kar od Racmana eno podlogco, pol bomo pa vidli a jo bomo namontirali ali ne.

V bistvu sama nisem kaj dosti izbirala današnji dan za nakupe, ampak ima mama pregled na ortopedski kliniki, pol sem se pa še jaz povabila zraven. Sem pa vsekakor vesela, da je tako frišno vreme.

Ja, to, da se :duda: lahko še obrne, je zelo vzpodbudna beseda, pa tudi prostora ima še zadosti. Po drugi strani me pa kar ene skrbi obhajajo, ker tega res nisem pričakovala. Zadnjič je bil tako zelo nizko, danes pa že horuk navpično. Saj bom "prebolela" to stvar, vsekakor, sam zdaj sem res še v skrbeh.

Žani, ti pa kar lepo izkoristi ta čudoviti dan za peglanje. Danes se bo prav fino dalo!!!

Sem pa že pošteno lačna! Grem en jogurt pojest, ker bo južna šele čez dobro uro, do takrat pa lahko že umrem od lakote! :)-:)-:)-

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Avgustovke, dober dan!
31.5.2005 11:26:06   
Teya
ciao, punce....
kako se danes dobro diha :love::love::love::bravo::bravo::bravo:
me prav čudi, da nismo tudi spale tako lepo, kot bi po vremenu lahko...jaz imam občutek, kot da nisem spala niti pol urice skupaj....ni in ni šlo....pa full močen krč sem v levo meče pokasirala, tako močen, da me še zdaj kar konkretno boli :zmeden:

midva z :love: sva včeraj začela s šolo v zd, da vam ne povem, kako je bilo hudo v tisti učilnici ob 1h popoldan...bili smo kar 2 dobri uri....vroče za umret, stolice pa tudi take, da se človek vpraša, ta katero mučilno napravo so bile mišljene....danes baje ležimo po blazinah in se učimo dihanja....še en :bravo: za vreme!!!!!

me je pa včeraj predavateljica postavila na realna tla, da sem končno doumela, da se avgust s hitrco bliža in šla po šoli malo v shoping in CELO nekaj stvari kupila....navadno sem samo gledala in se za nič ne znala odločiti....tudi z :love: sva nato šla še v nabavo za opremo, ki jo bomo potrebovali v novem domku...v glavnem stvari so se začele premikati....je rekla ta predavateljica, da zadnji mesec, ko nam pripada porodniška ni mišljen za beljenje stanovanja in podobno:)-, ampak za počivanje:ups:....hm...nekako mi je pokvarila načrte :ups: saj je prav....mogoče mi je malo žal, da nisem več stvari že do sedaj naredila, saj resnično vidim, da ta kombinacija vročine in trebuščka, res ne bo tako pravljična...

btw, v H&M dobite 2 baby kompletka (hlačke + jopica s kapuco), bolj topla za 2 jurčka

Tia, hvala za informacije o priznanju očetovstva...
Žani, full si luštna, ma trebušček je še bolj :bravo:

pozdravček vsem:rozica:!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Avgustovke, dober dan!
31.5.2005 12:08:08   
urši77
Ja, danes je res dan za nadihat se:) Baje bo tudi jutri tako.
Mene je pa začelo malo grabit-panika al kaj je to :zmeden2: Kr naenkrat bi rada vse imela fertik - prebeljeno spalnico, posteljco bi že kr sestavila, cunjica bi šla prat, še kaj bi dokupila, sem začela noro priganjat za voziček.....me je :love: bil včeraj po moje že kar malo sit, a iz vljudnosti do občutljive nosečke ni hotel ničesar rečt, pa se mu je vseeno videlo. No, pa mi tudi to spet ni bilo ravno prav! Sem po moje dojela da je poletje tu in da bo prav hitro tudi avgust:)
Kontrolo pri G imam v četrtek, pa bomo videli kako je naš malček obrnjen-meni se zdi da še vedno brca in boksa na istih mestih:)

V glavnem....danes sem malo bolj mirna in upam da bo tako ostalo:muca:

LP:rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Avgustovke, dober dan!
31.5.2005 12:29:21   
Tiamo
Hojla,

punce mene pa danes poleg zgage, še spodaj peče:zmeden::zmeden::zmeden: Pa nič nisva hopacupa počela...:(

A lahko uporabim canasten vaginalne svečke? :zmeden2:

Kako je pa kaj z izcedki? Jaz ga imam skoz po malo, tako da uporabljam dnevne vložke.

Tia74


(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Avgustovke, dober dan!
31.5.2005 13:56:11   
adelaida
no da se vam še jaz pridružim. danes sem končno lahko normalno zadihala... tiste vročine so bile za umret, še dobro da obstaja mrzla voda in tuš :bravo:, no naš buši tudi pridno raste, v petek imam UZ in komaj čakam da spet vidim najino pikico in še zadnjič vprašam če je zares punčka, da ne bo potem kakšen fantek v roza barvi šel iz porodnišnice... :roza:
lp vsem in uživajte danes ko se je malo ohladilo

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Avgustovke, dober dan!
31.5.2005 14:03:56   
miševi
Lep pozdrav vsem še od mene!

Končno sem s pregleda. Otroček raste, kot je treba, z njim je vse bp. tudi ostalo je ok (pritisk v ordinaciji 125/75:bravo:), samo urin je pa na psu:(. Pa popijem 2 l tekočine na dan. Gin je rekel, da je to premalo in da če ne bom pila, bom imela z ledvicami probleme:((. Sedaj že delam načrte, koliko in kaj bom vase zlila. Koliko pa ve popijete in kaj?
Kg so + 10. Sem upala, da bo to moja zgornja meja, ker mam fajn podlago, pa očitno ne bo. Gin. je reku, če me življenje še ni izučilo, pa sem rekla da ne, da sem taka že od rojstva (poj je pa reku, če sem se s tolikimi kilami že rodila:zmeden2:).
Drugače sem pa vesela, da je :duda: ok. Papirje pa tudi jutri letim urejat, sem hotela danes, pa ne delajo.
Seneni nahod se pa kljub dežju še ni umiril:(.

Danes sem bolj jamrala, upam, da ne zamerite, sam res ne vem, kočiko naj še popijem. Včasih nisem spila niti 1 dcl na dan, zdej pa po 2 l, pa ni dovolj:zmeden2:.

LP:rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Avgustovke, dober dan!
31.5.2005 19:53:46   
Teya
Tia, tudi jaz imam ta zoprn izcedek že full časa, dala sem skozi 1 tedensko kuro z nekimi svečkami, pa ni nič pomagalo :zmeden:...G mi je na naslednjem pregledu v ne preveč pšrijaznem tonu rekla, da bo pač tako ostalo, da to je nosečnost :zmeden: jaz se s tem ne strinjam najbolj, saj sem že miljonkrat slišala, da je fajn razna vnetja pozdravit pred porodom iz več razlogov...ker je izcedka vedno več in ker tudi mene od včeraj spodaj še peče, bom drug četrtek, ko imam pregled, zbrala ves pogum in še enkrat pojamrala pri G....do takrat pa ne bom naredila drugega, kot le stisnila zobe :ups:
nevem kako je s temi svečkami....:zmeden:


(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Avgustovke, dober dan!
31.5.2005 20:27:35   
Rubin.
Hoj,hoj, tudi jaz imam PDP v avgustu, pa moja :duda:, še kar pridno brca in se obrača v vse strani. Sicer pa se mi zdi, da je tudi za njo bolje, da še ima toliko prostora za "norenje" po bušiju, kot pa bi morala kar dva meseca "stati" na glavi. No to je moje mnenje. Vreme pa je čudovito. Pravkar je pričelo rahlo deževati tu v MB in diha se lahko tudi brez Airwavesa, hahaha. Danes mi je mama kupila knjigico To sem jaz. Jo ima katera? Meni se zdi super. Bom jo začela jutri izpolnjevati. Mislim, da je ta vročina bila generalka, za tisto kaj nas čaka.:(
Lp.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?