netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa no glede tega apartma- hotel... to da mi šotor in kamp ni, je tko jasno. tu je pa res, kot tudi almera pravi... odvisno od otroka. midva sva se tudi menila ali apartma ali hotel, ker nisva vedla kako bo luka okol hranjenja in spanja, ampak ker ni mel nobenih težav, je hotel zakon. če bi mu prepozno spanje, hrana, način itd, delali probleme, bi šli čisto normalno v apartma. in bomo tudi verjetno šli kdaj. samo je res, da mi paše, da mi ni treba nič velik delat, je pa tudi res, da odvisno kolikokrat greš na morje. še to moram dodat.....pri nas pa ne moti otrokovo spanje, hranjenje (vrsta hrane).....ampak to da otrok ne razume dejstva da se ob tej uri pač je večerja in da bi mami in ati malo pojedla.....in pol je vreščanje, tekanje po jedilnici itd. Kako pa doma potem to zgleda? Mi ponavadi jemo skupaj tudi doma in ko je treba jest, se gre jest. Pa imamo med vikendi podobne ure kot v hotelu, zajtrk enkrat do 10.00, kosilo glih tako okoli 13-14 (v hotelu je bilo od 12-14), pa večerja med 18-21 uro. Nam en tak red kar ustreza. mi pa nimamo ure doma res ne......jemo ko jemo, al sami al pa počakamo da moj pride domov, odvisno kolk časa tilen spi ker ne spi vedno isto.....mi pač nimamo vse vezano na uro...
|