|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 31.7.2009 19:31:55
|
|
|
|
dulcinea
|
Evo mene po doooolgem cajtu spet pršla mal do neta. Taprvo, da ne pozabim, moram vsem otročkom, ki so te dni nazaj praznovali rojstni dan, voščiti. Torej: VSE NAJBOLJŠE! Pol morm baje čestitam Tiji za prve korake. Pa Zoji tudi. To mam še od zadnč, ko sem že prebrala, nisem pa imela časa napisat. Zdaj grem pa brat naprej, pa bom komentirala mal sproti. IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Kjerkoli že boste, 27. avgusta 2009 se ob 0h 30min ozrite v nebo. Videli boste namreč 2 luni, le da eden bo Mars, ki bo najlepše osvetljen in bo izgledal kot polna luna. Mars bo zelo blizu Zemlji, kaj takega se bo znova ponovilo šele leta 2287. Posreduj to informacijo dalje, ker kaj podobnega sedaj živeči človek več nima možnosti videt. Izkoristite enkratno priložnost in uživajte v razgledu! Tole je fejk, da boste vedle. IZVIRNO SPOROČILO: Menčy kje je pa dulči ??? Aha, končno me nekdo pogreša... V glavnem, da naredim povzetek. Vidim, da ste vsi nekaj praznovali te dni, pa da ste vsi bli nekaj na morju (no, jaz tudi), al pa ste še zmeraj. Upam, da mi en dan uspe pridt med tednom v Ribnški konec, da se spet kaj srečamo na kofetu.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|