OliveOyl
|
Čer babuške,kako?? k.tja lepega pastirčka imaš doma,obvlada ni kaj... Po dolgem času se vam malo javim,nisem mogla nič napisati ker mi je full slabo zadnje čase..??!!! jp,noseča sem... Pa sem vas.. bog ne daj,še te tri komaj obvladam.. Moram priznat,da nisem vsega prebrala,sam mal na hitrco..se pardoniram zaradi mojega lenoritisa. dudi fajn za pregled,cepila je pa jaz ne bom za RV mislim.. blueeyes kaj pa ti?saj ni treba,da vsi vejo,da ga spet piješ..škarpe,padci pa to.. poki tebi pa tisoč in še več pestk za pregled...pa še eno pikapokico Pr nas po starem..otroci delajo škodo,mož dela škodo edin jaz sem pridna a ne? Mal se klatimo okrog,en dan smo bili celo na morju pa mislim da je bilo prvič in zadnjič za letos.En bi šel na tobogan,drugi v vodo, Tina se je pa drla kot zmaj,pa zmeraj je tak pridna..tam pa..katastrofa.. pa še oči ni hotel školjkic pa rožic nabirat.. Dobili smo dojenčka,pa talepi je bil zraven.. Fantka imamo,no sestra od mojga ga ima,da ne bo pomote.Jan mu je ime.Ma je majhen sem že pozabila..Čas hitro,prehitro mine. Otročki spijo,grem pod tuš pa na eno pivo-v hladilnik,alkoholno.. pa pa
|