Krysia
|
TILEN, vse najboljše za rojstni dan. Še naprej bodi tak srček in razveseljuj mamico in očija! KAJA (Luna2008), tudi tebi čestitke za 1. rojstni dan! ooo, buhtlčk, lepo te je prebrat tuki gor! Men se tud zdi, da si v enem vzporednem svetu ... eh, ni vzporeden, ker pol se ne bi nikol srečal ... more bit pod enim kotom, ki ni glih 180°. Se opravičujem za moje matematične razmisleke Kaja02, velik sreče z dieto ... to pa ni zame - brez sladkarij pa brez riža ... ne bi šlo ... a testenine pa lahko al kako? Mene je pa včeraj prijateljica klicala, če greva v ZOO ... in sva popokale otroke in smo šli ... super je blo, nč gužve, velik prostora, Rok je pa itak užival ... pa hčerka od prjatlce tud (stara 2 leti pa pol - to ne moreš verjet, kako čeblja, kot navita). Ej, punce, ne me tko hvalut zarad te španščine, no - mi bo še nerodno ... sem jo zbrala za drugi jezik v srednji šoli in se jo učila 4 leta ... pol sem imela pa srečo, pa sem se še nemščini izognila (to je pa edini jezik, ki ga res ne maram, ampak znam tolk, da me ne morejo prodat ) OK, grem ... moram še ful slik uredit na računalniku, da o kupu cunj za laikanje ne govorimo ... Pridne bodte pa se tipkamo.
|