Ayo
|
Punce moje!! jaz se pripravljam za odhod v P. Namrec G je odlocil oz. predlagal CR. Masina kaze, da bomo imeli spet velikana (danasnja ocena 4kg), zato je vecja nevarnost, da se mi vse raztrga v primeru da gremo po naravni poti glede na to da se do danes se ni nic zgodilo. Ceprav ctg je pa lepo pokazal popadke na 10min ampak seveda to je premalo in je tezko predvidet, kdaj bi res dobila prave popadke za rodit. Nic, ko so mi predlagali CR in to je jutri ob 7.30 zjutraj, se mi je seveda naredil cmok v grlu in solzne oci, saj sem bila do konca v upanju, da bo slo po naravni poti. In potem seveda moj Gabriel, sem ga hotela videt, tako da sem letela prejle v vrtec predno gre spat, da sva sla na en sok, da sem ga polupckala, ker ob 15.30 moram biti v P. Potem ga gre iskat mozek, zvecer pa prideta tasc in tasca. Joj ga pogresam, celo pot sem v avtu jokala in se mi gre na jok!!! Kaj bo sele jutri, ko bo (koncno) dobil bratca oz. sestrico. Nic punce, se grem pocasi pripravit, Aprilcica oz. Sams jutri zjutraj pricakujta sms, da vam sporocim novicko. Pogresala vas bom en pa pridne bodite! Pa-pa