piskot
|
ana spi, cakam obiske, potem po martina, pa na bazen. hm, tole sem popoldan zacela pisat. no zdaj pa ze oba spita, vse ostalo je pa ze za nami. tanci mi imamo tega 9-35 in se nam je odlomilo naslonjalo za glavo. potem sem sla pa mal teste brat, ker se mi je cudno zdelo, da se tako hitro odlomi, pa tisto leto res niso bili dobri za recaro. ne vem, mogoce smo imeli samo smolo. pa ja, mene tud vsi gledajo ce imam ano v pouchu kot da sem z lune padla. tko da vcas rajs kengurujca s sabo vzamem. pa se mi zdi da tega ni tko mal no, sam vseen jim je kot kaze cudno. za cevlje za erika pa poglej na next. ajvi saj ni cudno da ne mores spat, ce s tiso cele dopoldneve prespita. kapo dol, nasa ima ene 3× po pol ure, pa konc. barbara ha, zadnji teden sploh nismo imeli problemov, prej pa en mesec skoz zbujanje ponoci, jamranje, ... mogoce je pri vas tudi kak nov z(l)ob na vrsti. mlea ce ti je kaj v tolazbo, nisi edina ki ima obcasno vsega cez glavo. po mojem bi bilo najbolje sprijazniti se s tem, pa si potem samo pozitivno presenecena, ce se kdo drug kaj naredi. no sam meni se ni uspelo narest tega miselnega preskoka. kolumbo a nc roksota ne opraskas z nohti? jaz jih ze 3 leta ful strizem, ker se mi zdi da bi ful hitro tamale popraskala pri previjanju. majci Martin 13.10.2006, pa iiii, kok sta bla lepa. dobre fotke. cita kaksni frajerki.