metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska presneto metuljčica, še dobro da so te kmalu rešili ... a je mož ponesreči zaprl vrata al kaj se je zgodilo??? Jep, it was by accident. Ampak, samo, da se je vse rešilo tko kot se mora. Pa vidim, da se to kar dogaja - kot pravi populis. Ah, ja, takle mamo, a ne? Pa še sreča za poznanega Mr. Cop-a, ej. mojček, Anja k sreči komira že od 8-ih -- na obisku je bila soseda, ki sicer živi s familijo na Siciliji, pa so prišli malo v Slo - in njena 2 otroka (2-letnica & 1-letnik) -- tolk so žurirali, cvilili, se lovili, skakali, vriskali, da se je tresla hiša. Mala je kar padla dol v posteljo potem. Mleko & črta ... Sicer pa: enjoy your meal, baby! Jaz sem pa danes bolj na lučkah - he, he - včeraj smo izkoristili tisti bon Family Frosta, ki ga je oči pred kratkim dobil za križanke & nabavili zalogo za ohohoj časa. DM frutki - ja, meni se zdijo prav fletne kombinacije. Sem vzela ful enih okusov za na morje, pa da vidimo, če bodo damici ustrezali. Majuška, dober nakup ... kar malce lahkop ozabiš na čuden tempo. Fant ima ornk čevlje, zdaj pa pogumno 1. rd-ju naproti. Aja, a tole ste videle: ju3 ob 12:34:56, pa še 7. 8. 9 smo ... ouje --- vse cifre na kupu ... get ready!