aleunam
|
Hvala, punce. Ja, UZ mi je naredil vaginalno. Pogledal me ni. No, in mi že pravi, da se žal nič ne vidi, da maternica sicer je nekoliko večja, ampak ploda ni videti, torej, "žal nisi noseča". Pa pravim, da sem bila prejšnji teden dvakrat samoplačniško na krvnem testu in da je hormon vidno rasel (prvič 838, drugič 1349). Pa me pošlje še na urinskega - sicer ne vem zakaj za hudiča ne na krvnega, saj bi lahko lepo primerjali z prejšnjimi rezultati, očitno jim je res predrag ali pa zato, ker dobiš izvid pri urinskem v pol ure - in pokaže rezultat 1, kar je pozitivno. Sem šla nazaj k njemu in pravi, da sumi (pač, da me raje opozori, ampak da naj ne sklepamo prehitro) na IMV. Za vsak slučaj mi je dal napotnico, če bi me slučajno zvilo čez vikend, če ne pa grem v ponedeljek nazaj k njemu. Je rekel, da bomo spremljali, kaj se bo dogajalo. Omenil je še možnost pozne oploditve (a sem sploh prav napisala?)... *pupsa*, a bi blo kaj drugače, če mi UZ ne bi delal vaginalno? 24. strani tudi meni ne kaže v celoti...
|