OliveOyl
|
Jutro mucke..mjav... Križ me boli,sem spet spala nekje na robu postelje.Tina se igra v ležalniku,ji vsak dan mal igračke zamenjam,pa uživa vsaj 1 uro.Zdaj verjetno ne bo,ker seji je začelo kolcati. modrooka faj fante si gor nalepila,I like it...uživaj na dopustu. dudi pa moraš zdaj zob spulit,kaj če te bo pa še kje bolj bolelo?tudi vi uživajte na dopustu. petrazg ti imaš pa takoo fletno slikico na FB,sam mi še ni uspelo pokomentirat. zoja tista stran .com še ni aktivna.. ti bom dala mal podpore,čeprav bi jaz mogla odpret stran- najboljša taščica.com ..j++t ga,eni imamo srečo.. no,saj ne rečem,da ima včasih slabe dneve sam drugače je o.k. Otročki na počitnicah,ne vem kdaj sta šla prvič..zgodaj..takoj po enem letu.Jaz sem vsake pol ure klicala kako je. Taveliki je užival 100 na uro,sploh ni hotel domov.Tam so ga vozili s traktorjem,hodili konjčke gledat,ribe same take stvari k otroke zanimajo.Še zdaj gresta rada.Prej so me naši skozi spraševali kdaj prideta,zdaj me pa bolj poredko. Tamala2 sta preživahna,oče je bil že 3x op.na hrbtenici pa težko hodi.Pa sem jih zadnjič gledala,ko mu je Laura ušla ko iz burleske sta bila.Kaj čmo. Včeraj jih je dobila po riti.Bi me pa hmal kap.Smo šli očija pogledat,pa gremo čez en vrt potem pa malo po glavni cesti-je zelo prometna.Pa vedno lešpo hodita ob meni,v bistvu jaz grem po cesti onadva pa po travi.In kar naenkrat Laura steče na drugo stran,men se je kar srce ustavilo,se derem kot zmaj,prišiba na polovico pa spet nazaj.Ma jaz vam povem da sem bila čist fertik.HB ni bilo nobenega avta.Sploh ne ve zakaj je to naredila,edin rekla je da je bil krtek tam. Groza. Tina se dere.
|