Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lino Dan. vse naj naj naši peterici, ki je ali pa še bo danes dopolnila 2 meseca... je prejle moj zraven bral, ko ste pisale forum kako so vaši pridni in spijo, pa igrajo se,...in zaspijo že ob 21 uri, pa spijo vse do 7 ure...in je seveda komentiral, da sem jst kriva, ker naš maksi ne spi tako, ker je to menda od vzgoje odvisno in bi ga morala jst naučit, da bi spal celo noč...ga pustit tudi, če joka... Vse naj naj junijčkom, ki so rojeni 9.6. za 2.meseca..... Lino Jaz sem tudi mnenja da so si otroci različni in da sedaj pri starosti 1-2 meseca še ne izsiljujejo z jokom, ker so se šele sedaj komaj zavedli okolja in kdo smo mi - mami, ati...Zdaj ali so lačni, mokra ali umazana plenička, tiščanje v želodčku, krčki.... Ma Lino ta tvoj mož naj se malo v roke vzame. Sicer sama vidim da bolj ko "ropotam" slabše je in na momente tud jaz ponorim. Samo se da vse s pogovorom. In potem moj partner tamalo tudi pelje na sprehod, da jaz cunje poštimam, pa čas si vzamemo zase kot družina. Ne vem mogoče vam manjka da greste vseh pet nekam na sprehod, sladoled,... IZVIRNO SPOROČILO: deja777 mene pa zanima vaše mnenje glede luknjanja uhic punčkam( uhančki) pred enim letom? Pred enim letom se mi zdi absolutno prehitro, mi smo ta večji dali uhančke ko je bila stara enih 3 leta in pol, če ne celo več. Zdaj ona mene sprašuje, zakaj jaz ne nosim uhančkov. IZVIRNO SPOROČILO: lenika Lino, ko berem tvoje poste postanem kar žalostna. Do sedaj sem se vzdržala komentarjev, sedaj pa moram to napisat. Ne vem, kaj tvoj mož pričakuje od tebe. Sama skrbiš za red in čistočo in za gospodinjstvo, sama skrbiš za otroka, sama z otrokom hodiš na morje,... On te nonstop žali in kritizira. Kdaj je on nazadnje posesal, skuhal kosilo, pomil po tleh, previl otroka, ga peljal na sprehod,... Če bi si bila pri naštetih delih enakovredna, potem bi še razumela, da kdaj kaj pokomentira ali pokritizira, tako pa mislim, da nima nobene pravice. za ta komentar, se čisto podpišem pod tole. ***** Mi smo pa danes šli v gostilno na kosilo, pa mojadva sta šla z rolerji na sprehod, ati voziček vozu, jaz sem pa skoraj tekla zdraven . Včeraj smo bili pa na Bledu.