RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: ninny nya- kdaj začenš s službo? uradno 1.9., sam bom morala najbrž že prej na konferenco oooo, bravo, bravo. Se nisi nič pohvalila, da imaš novo službo. Super. A si dobila v šoli? Sorry če preveč sprašujem. Jaz sem tud danes izvedela, tko med vrsticami, da bo ta ki mene nadomešča, prevzela del mojega dela, ful obširen (javna naročila) tko da bom ful lažje dala vlogo za 4 ure, je koj boljši občutek, čeprav vem da bodo pa kaj drugega našli za zraven . I.Daisy, pozdravček tud tebi. Vedno ko pišeš o svojih dveh navihančkih,se spomnim svoje sestrične, ki ima tud dvojčka in sta tud delala vse žive traparije . Samsa, super za linke. Sem jih sicer že prej gledala, tud nekaj časa poskušala na ta način čistit, samo naš je ful fiziološke dol popil, čeprav sva bla vedno pokonci, pa nad lijak nagnjena. Je pa res, da sem jaz čist preventivno čistila nosek, ni bil prehlajen. Nya, škoda da ni blo časa. No, sej se bomo že kdaj dobile, a ne? Glavno da ste se imeli lepo. Ninny, ti pa res lahko pokličeš, če boš kaj okrog hodila. anaj, tko kot so ti napisale. Pelji ga pokazat. Čeprav naš je imel drisko tud zaradi spremembe podnebja.
|