|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:23:45
|
|
|
|
Pikec
|
aja gon pa še - mojga . Bicikl je letos rahlo na off...žal al pa k sreči
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:23:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Mater ženske, a z mano se pa nobene ne pogovarja Seveda se, srce
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:24:34
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki alička reč kej! kva tej sram Pa sej vsake tolko časa kej naložim, pa sem ignorirana, smrk. Itak moram še kuhno pospravt do konca. A pride katera pomagat?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:24:46
|
|
|
|
Pikec
|
Jst se... sam mene noben ne posluša
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:25:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Itak moram še kuhno pospravt do konca. A pride katera pomagat? A glih danes?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:26:12
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička Itak moram še kuhno pospravt do konca. A pride katera pomagat? A glih danes? A pustim za jutri?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:26:13
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Šarki alička reč kej! kva tej sram Pa sej vsake tolko časa kej naložim, pa sem ignorirana, smrk. Itak moram še kuhno pospravt do konca. A pride katera pomagat? Jst sem nabavla en tak fajn gospodinjski stroj za v kuhno - se mu reče samopuc....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:26:22
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Šarki alička reč kej! kva tej sram Pa sej vsake tolko časa kej naložim, pa sem ignorirana, smrk. Itak moram še kuhno pospravt do konca. A pride katera pomagat? ha ha to je pa štos leta jest sm pa kao orbitrek kupla, tud gonm po ta novem in zdej nimam cajt pospravlat
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:27:07
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Jst sem nabavla en tak fajn gospodinjski stroj za v kuhno - se mu reče samopuc.... To bi tudi jaz rabila... pa so razprodani
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:28:02
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Šarki alička reč kej! kva tej sram Pa sej vsake tolko časa kej naložim, pa sem ignorirana, smrk. Itak moram še kuhno pospravt do konca. A pride katera pomagat? Jst sem nabavla en tak fajn gospodinjski stroj za v kuhno - se mu reče Samo puca.... Pikec pa navija
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:28:03
|
|
|
|
alička
|
Same fejst gospodinje! Punce vsaj delite se, da ste zagnane. Na rr smo!!!!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:28:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: alička Itak moram še kuhno pospravt do konca. A pride katera pomagat? A glih danes? A pustim za jutri? Danes si malcek prepozna za stare koke
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:28:08
|
|
|
|
Pikec
|
Je bil sam en prototip . In ta zdej sedi za računalnikom v tadrugem kabinetu
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:29:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Jst sem nabavla en tak fajn gospodinjski stroj za v kuhno - se mu reče samopuc.... To bi tudi jaz rabila... pa so razprodani meni je potegnilo sele pri drugem branju.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:29:19
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR In ta zdej sedi za računalnikom v tadrugem kabinetu Temu se reče dobro uigran tim!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:29:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Same fejst gospodinje! Punce vsaj delite se, da ste zagnane. Na rr smo!!!! Ma danes sem tko tecna. Se mi ne da zaganjat
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:30:59
|
|
|
|
Pikec
|
Ti a veš kok smo napredna familja... še v prejšnjem stanovanju sva mela oba compa za eno mizo pa tko da sva en zraven druzga sedela... pa sva se prek msn-ja pošiljala po kozarc vode
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:31:27
|
|
|
|
alička
|
Jaz pa toook zmatrana, da se mi še spat ne da it. Beri ne da se mi dvignit riti. Po moje se kuhinja danes ne bo ravno blistala.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:32:05
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ti a veš kok smo napredna familja... še v prejšnjem stanovanju sva mela oba compa za eno mizo pa tko da sva en zraven druzga sedela... pa sva se prek msn-ja pošiljala po kozarc vode
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:32:46
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ti a veš kok smo napredna familja... še v prejšnjem stanovanju sva mela oba compa za eno mizo pa tko da sva en zraven druzga sedela... pa sva se prek msn-ja pošiljala po kozarc vode Ahhh....... romantika
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:34:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ti a veš kok smo napredna familja... še v prejšnjem stanovanju sva mela oba compa za eno mizo pa tko da sva en zraven druzga sedela... pa sva se prek msn-ja pošiljala po kozarc vode Ahhh....... romantika v koraku s casom
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:38:24
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šarki IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Ti a veš kok smo napredna familja... še v prejšnjem stanovanju sva mela oba compa za eno mizo pa tko da sva en zraven druzga sedela... pa sva se prek msn-ja pošiljala po kozarc vode Ahhh....... romantika Lepi časi so bli to, jaa
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 28.7.2009 22:40:54
|
|
|
|
Šarki
|
jest pa zdele slišm: maaamiiiii, lačna sem
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.7.2009 20:51:50
|
|
|
|
Shorty_
|
Pikec kje si ti men en mejčkn sm te tud jaz pogrešala
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.8.2009 22:50:32
|
|
|
|
Pikec
|
kva dej... a smo umrli debato?
|
|
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.