katrin***
|
Dobro jutro so , mi smo ravnokar iz pregleda in je blo prov fino k je bla samo sestra (je G na dopustu) in sva se razgovorile do amena. Poslušali smo k bije sto na uro in glede na lokacijo je verjetno naš obrnjen z glavico navzdol . Dobila sem potrdilo o PDP, en kup napotnic za laboratorij spet (toksa, voda in kri). NASLEDNJI PREGLED JE UZ 27.8 k ga moram plačati seveda! REDNI PREGLED PRI G. PA 8.9 K BOM MELA ŠE CTG ZRAVN! ene par vas je spraševalo glede očetovstva in študentstva... midva bova to tko zrihtala, da bo že sedaj priznal očetovstvo, za preživnino se ne bova šla ment, ker se mi ne zdi ne vem kaj, mislim, da ne bom dobila nič več če zrihtava to, pa še enkrat se bova poročila . Bom pa zaprosila za državno štipendijo in občinsko štipendijo za nadarjene študente, potem otroški dodatek, starševsko nadomestilo, starševski dodatek, namesto paketa na CSD bom vzela denar, potem še denarno nakazilo občine za novorojenca k sicer ni bogve kaj ampak je neki. In to bo to verjetno. Na CSD bom verjetno šla enkrat ta teden po papirologijo, potem pa bomo vidli kako pa kaj. Sigurno se bom pa tudi jaz še oglasila s temi papirji, ko kaj ne bom znala izpolnit Delam še do konca meseca, potem pa na dopust Sicer se mi izteče šele 16.9 ampak ker sm študentka lahko grem prej pa še tukile na šihtu smo tko zmenjeni da vsem paše, da bo tko. Tako da že pridno odštevam - ko bom pa doma mi bo pa dolgcajt sej vem, bove pa z boob vsak dan na kavici a ne? se slišimo kasneje