Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Prav lepo vas je brat, zdaj ko sem nazaj. Tudi otrjevanje trebuha se je malo umirilo, zdej ko ne rabim 8 ur sedet.
, ampak so me zelo hitro naročili. Najprej sem klicala v Postojno, pa je bil avg. in september že zaseden...moah 
ke! Končno se lahko tudi jaz pohvalim, da sem dobila stanovanje
(dvosobno). V roku enega tedna grem na ogled, tako da vidim kako in kaj. To, da bo treba komplet stanovanje opremit že vem, tako da me čaka ogromno dela. Upajmo da mi bo do konca oktobra uspelo.
Hvala vsem, ki ste kdaj kako pestko stisnile
, da se je kr čudila. Vmes se je pačil in zehal in stiskal popkovnico, ki jo je imel pred ustki, me je blo kr malo strah, ki jo je zvijal, pa crklal se je - glave ni odmaknil od posteljce
.
.
.
, zdaj pa moram po malega v vrtec. Samo na hitro povem, da sem mela pregled danes, sva srcka poslusali in je vse ok, vzela mi je kri in zmerila trebuh in glede na mere ima nasa pupa ze skor kilo in pol(jutri bo 28t).
Tega pa tudi ne želimo, kajne?
.