yania
|
Hvala za čestitke.....kak žur bo to danes Najaa, tudi jaz bi recepte...imaš mejl...no bom na ZS.... Driska, ravno ugotavljam, kaj mojemu škodi, ko tudi že 3 dni kaka rumeno in tekoče.....in ugotovitev: domača kisla jabolka ko mu jih skuham v kompotu....ma to je tak kislo, da mi rit skup vleče, Timon pa to obožuje, in še toplo pije...itak...samo jaz nisem pogruntala...soseda je bila prej na kavi, in mi je dala idejo...no zdej sem vrgla stran, ravno svež kompot, in mu novega kuham, s kupljenimi jabolki, bomo videli, če bo kaj boljš... aja, glede banane, pusti jo malo stati ko jo pretlačiš, da zapira, drugače ne deluje... timon jo je prej pojedel celo, natrgano, samo je bila majčkena, pa sveže je jedel, nisem nič pustila stati....tako da to ne bo učinka...sem pa ravno prej stran zlila hipp korenček in jabolko sok, ker NO GO... evo, grem kuhat, miškotu....danes bo cvetačka, korenček in krompirček....njami bi rekel timon....