Bethany
|
a tako....danes samo js čvekam tle gor?? tudi prav, sej imam enotedensko zamudo, hehe!! Sem že včeraj na poti domov malo čekirala vaše zapise minulega tedna, da mi je monotona večerna vožnja po avtocesti hitreje minila in da sem malo izkoristila Itak džabest, ki je na morju sameval... sem pa s parimi mesiči in nekaj minut pogovora s Slovenijo zapravila dobrih 16 eurov, bemti, je hrvaški mobitel drag... Sahary, tale tvoja šikana pupa je pa konkretna babnica, ima kilažo in težo naše 8,5 mesečne Eline. Aaha, problemi s spanjem in hranjenjem... Raje ne bom nič rekla in hvalila, da mi Elina slučajno ne pokaže, da tudi to zna, hehe. Vsem v tem klubu pa: bo minilo, še prehitro, pa se skor ne boste več spomnile teh hudih dni... Ijeeeee, zamudila dve obmesečnici: Etienu za 5 in Tjaši za 8 mesecev!! Bravo!! Kino: midva sma tud šla gledat ta film Snubitev. Ful fajni. Pa oba igralca sta men odlična. Kravje mleko: js razmišljam, da bi ji počasi začela dodajat. Pa bom probala s tem od Planike, če je res najbolj naraven... A ga je treba prekuhat?? Al samo pogret? Ker naša že lep čas je in jogurte in skute, pa to z veseljem, in ni opaziti nobenih težav zarad njih. Seveda jutranjo in večerno dozo mlekeca bo do 12. meseca dobivala adaptirano, samo zaradi tega, da res dobi vse potrebno, kar samo s kravjim ne more... ... tako, tole mi je nekak skočilo v spomin za podebatirat, ko sem na hitro preletela...
|