Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Jaka je trenutno na morju, tako da mi je malo lažje, ko pa pride z morja pa gre v vrtec. Bosta z Majo štartala isti dan in se po eni strani kar veselim, ker bom končno lahko čistila brez motenj in imela nekaj časa zase vsak drug teden.

Pa trenutno je
.
Če ja: kje ga kupiš in koliko stane?
sprla, je tečen da dol padeš. Še malo pa bom mela tega dovolj. Ker ni tedna kaj tedna dneva, da se ne bi shaklala.
tako, da s palže ne moram nič napopat. Šele sedaj sem vidla kako žalostno delujeta moja
na sliki
), ki se je veselo pos.cal na njene copate
Verjetno ni treba razlagat, da so zraven še vse razmetali, nasmetili... Mi je šlo ob prihodu na histeričen smeh
Jutri in pojutrišnjem bodo pri nas spet prespale divje 10-letnice, se moram psihično pripravit
, ki je ful priden in je z malce moje pomoči že naredil tla v mansardi. Prej ni bila pohodna, zdaj pa je pripravljena za polaganje talnih oblog.
Morem vprašat kaj se dogaja kej v vrtcu tazga, da pol on ne spi. Neki mu ni ok. Al mu pa zobje zdej nagajajo
Vem pa da se tebi vleče......