Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:28:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danke.. ....zdaj še zmažem torto... Kam ti daješ vse to, da se ti ne pozna? ja skurim vun.... na fitnesu, z otroci in samo otroci in .Še nisma na fitnes šle.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:29:11
|
|
|
|
arabela*
|
TISA.....vse najboljše..
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:29:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar samo otroci in .Še nisma na fitnes šle. jutri baje greva.....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:30:40
|
|
|
|
LenaG
|
Hvala za čestitke. Kako ste pa kaj ve? Kaj počenjate? Sem bežno ujela da tudi M že koraka . . . so najine, Saraya , tak skoraj enako stari . . . že sama hodi?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:31:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar samo otroci in .Še nisma na fitnes šle. jutri baje greva..... To še bomo pa vidli, so rekli slepi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:32:00
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar samo otroci in .Še nisma na fitnes šle. jutri baje greva..... držim pesti, da vama uspe
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:33:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Hvala za čestitke. Kako ste pa kaj ve? Kaj počenjate? Sem bežno ujela da tudi M že koraka . . . so najine, Saraya , tak skoraj enako stari . . . že sama hodi? skoraj ja....naredi par korakov...drugače se plazi in z oporo ene roke..
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:33:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Kako ste pa kaj ve? Kaj počenjate? Po starem. Nič oz bogu cajt kradem državi pa denar.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:33:46
|
|
|
|
arabela*
|
MATCAR....sividla na desni je tema....iščemo varstvo.....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:34:08
|
|
|
|
LenaG
|
Punce jaz že eno leto planiram Tisin krst, pa mi še ni uspelo . . . bo verjetno tam enkrat na nikolovo Pa je treba k župniku, pa se zmenit, pa če hočeš drugje moraš baje dobit dovoljenje od lokalnega župnika, pa bla, bla bla . . . in jaz ne bi imela ob maši tak kot to imajo . . . jaz bi to imela čisto posebaj, samo mi, neko soboto . . . presneto, bo mala prej odrasla pa se be lahko sama odločila za vero
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:34:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 državi pa denar. kak pa to gre
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:34:50
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Kako ste pa kaj ve? Kaj počenjate? Po starem. Nič oz bogu cajt kradem državi pa denar.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:35:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Punce jaz že eno leto planiram Tisin krst, pa mi še ni uspelo . . . bo verjetno tam enkrat na nikolovo Pa je treba k župniku, pa se zmenit, pa če hočeš drugje moraš baje dobit dovoljenje od lokalnega župnika, pa bla, bla bla . . . in jaz ne bi imela ob maši tak kot to imajo . . . jaz bi to imela čisto posebaj, samo mi, neko soboto . . . presneto, bo mala prej odrasla pa se be lahko sama odločila za vero mi še tud moramo obe krstit.....se že 4 leta spravljam...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:35:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 državi pa denar. kak pa to gre Skrivnost se ne izda.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:35:41
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Punce jaz že eno leto planiram Tisin krst, pa mi še ni uspelo . . . bo verjetno tam enkrat na nikolovo Pa je treba k župniku, pa se zmenit, pa če hočeš drugje moraš baje dobit dovoljenje od lokalnega župnika, pa bla, bla bla . . . in jaz ne bi imela ob maši tak kot to imajo . . . jaz bi to imela čisto posebaj, samo mi, neko soboto . . . presneto, bo mala prej odrasla pa se be lahko sama odločila za vero Pa nismo nekak zagriženi verniki . . . ampak če sva že midva krščena . . .
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:36:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Punce jaz že eno leto planiram Tisin krst, pa mi še ni uspelo . . . bo verjetno tam enkrat na nikolovo Pa je treba k župniku, pa se zmenit, pa če hočeš drugje moraš baje dobit dovoljenje od lokalnega župnika, pa bla, bla bla . . . in jaz ne bi imela ob maši tak kot to imajo . . . jaz bi to imela čisto posebaj, samo mi, neko soboto . . . presneto, bo mala prej odrasla pa se be lahko sama odločila za vero Jaz bi tud taki krst za Lukeca mela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:36:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya MATCAR....sividla na desni je tema....iščemo varstvo..... Ne,ki si to vidla?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:37:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Punce jaz že eno leto planiram Tisin krst, pa mi še ni uspelo . . . bo verjetno tam enkrat na nikolovo Pa je treba k župniku, pa se zmenit, pa če hočeš drugje moraš baje dobit dovoljenje od lokalnega župnika, pa bla, bla bla . . . in jaz ne bi imela ob maši tak kot to imajo . . . jaz bi to imela čisto posebaj, samo mi, neko soboto . . . presneto, bo mala prej odrasla pa se be lahko sama odločila za vero Pa nismo nekak zagriženi verniki . . . ampak če sva že midva krščena . . . Isto tudi jaz mislim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:38:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: LenaG Punce jaz že eno leto planiram Tisin krst, pa mi še ni uspelo . . . bo verjetno tam enkrat na nikolovo Pa je treba k župniku, pa se zmenit, pa če hočeš drugje moraš baje dobit dovoljenje od lokalnega župnika, pa bla, bla bla . . . in jaz ne bi imela ob maši tak kot to imajo . . . jaz bi to imela čisto posebaj, samo mi, neko soboto . . . presneto, bo mala prej odrasla pa se be lahko sama odločila za vero Jaz bi tud taki krst za Lukeca mela. jaz pa bi imela mašo...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:38:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya MATCAR....sividla na desni je tema....iščemo varstvo..... Ne,ki si to vidla? ne vem...išči..
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:39:15
|
|
|
|
arabela*
|
grem pod tuš in v postlo....ni heca...malo pa je treba tud spat.. NOČKA VSEM............do jutri
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:40:02
|
|
|
|
ly117
|
Nočko Saraya.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:41:16
|
|
|
|
LenaG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem pod tuš in v postlo....ni heca...malo pa je treba tud spat.. NOČKA VSEM............do jutri Svašta . . . danes pa je praznik A nisi ti tista, ki hodiš zjutraj spat? A se samo mene izogibaš
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:41:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG . danes pa je praznik A nisi ti tista, ki hodiš zjutraj spat? A se samo mene izogibaš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 17.8.2009 21:47:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LenaG IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem pod tuš in v postlo....ni heca...malo pa je treba tud spat.. NOČKA VSEM............do jutri Svašta . . . danes pa je praznik A nisi ti tista, ki hodiš zjutraj spat? A se samo mene izogibaš Vseh se izogiba,je že nekaj dni tak pri njej.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?