TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Halo punce!!! Jaz sem čist utrujena..Psihično... Moja Marinela zlata ima še zmeraj vročino...Zdaj drugi dan in okrog 38 zmeraj...Ni še preseglo 38,5, tako da sploh nisva šle k P (še)...Zdaj še počakam do čet., takrat bi morala vročina izginit(po treh dneh), če ne pa bova šle takrat... Vseeno upam, da je "samo" 6.bolezen in da ni nič hujšega..Ker drugih znakov ne kaže in kar je najpomembneje, ima apetit in je kar dobro razpoložena..Res pa je, da mogoče malo več aja... Birdy Fuuuuull sem vesela za vas Kolumbo bi se dalo dobit recept od te tvoje torte? Mislim da je Nutellina,ne? Jaz bi se pa mogla učit, pa nimam volje.... Ja, vse ste me spraševale, kako je Marineli uspelo si komolček "izpahnit"...Tudi nas to full zanima...Je pa res, da je roko imela full zvito pod sebe in ležala na boku in včasih se z vso težo obrača na rokico in jo zvija...Vglavnem zapleteno....Zgleda da jo je res čudno dobila pod sebe in mogoče,ker jo je motla, še bolj s silo norela s telesom...ma pa 9 kg, tak da...Je kar težka.... No, kakorkoli, upam da se to več ne ponovi... kayica... kaj pa zobki za marinelo
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|