|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
18.8.2009 13:38:17   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: soncek4you

Jaz iz pregleda.Ne vem kaj naj rečem.Sem kar žalostna,ker srček ni bil.Rekla je,da je sicer lepo notri videti v maternici.Samo dve varianti sta.Ali sem zelo pozno zanosila,ali je pa kaj narobe in bom splavila.Po velikosti naj bi bila šele v 6 tednu...ima samo 5mm.Naročila me je čez tri tedne...ah toliko časa čakati..je rekla,če bom prej zakrvavela bo pa itak jasno.Je rekla,da bo dobro,če mi bo slabo,ker bi bil znak,da nosečnost napreduje.Ne vem,se mi pa zdi,da je res malo možnosti,da sem skoraj pred menstruacijo zanosila,ker sem si takrat izračunala ovulacijo in spolnih odnosov pozno nisva imela .
Sem žalostna,ker drugače nimam v sebi slabega občutka...vsi znaki nosečnosti so bili...edino res je,da mi je zdaj dva dni malo manj slabo.
Nič,kar je namenjeno pač bo.Gremo naprej.

Me zanima,ali ima še katera tak primer?

ma jaz sem skoraj prepričana, da gre za pozno ugnezditev...in na tvojem mestu, bi se poskušala čim manj živcirat, ker to sploh ne koristi pikici...držim pesti in ti pošiljam en velik user posted image .....

anonimna, user posted image , pa sem jih lepo štela, mislim, da ste tri anonimne......vsako posebej....hm, nič mi ni jasno...ko pišete kdaj imate naslednji pregled, dajte vse spremembe poboldat in z drugo barvo napisat, da se vidi, kaj je spremenjeno..potem pa lahko vnesem na seznam, če vam tako paše, ker je res zoprno, da se človek z miško rola skozi sezname marčevk, ki se vlečejo kot jara kača in ne veš več, kateri seznam drži...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu soncek4you)
Neposredna povezava do sporočila: 926
18.8.2009 13:38:39   
Jassika
sonček4you če si nas kaj brala, si sigurno videla vsaj 2 primera, ko je prišlo do velike zakasnitve pri oploditvi (sploh če ni rednih user posted image ). Če pa veš, da po ovulaciji nisi imela več odnosov in torej ni moglo priti do kasnejše oploditve.... hja, potem verjetno ni vse v redu. Ampak kot sem rekla, dostikrat se zgodi, da srček začne biti kasneje. Tako da poskušaj razmišljati čim bolj pozitivno, čeprav vem kako je to težko. Čisto nič pa ti ne bo pomagalo psihiranje in negativne misli. Tako da mislimo nate, verjamem, da ti ni lahko. Držim pesti zate in veliko user posted image  za dobre misli. Drži se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 927
18.8.2009 13:40:13   
lana70
sreda; 19.08.2009

sara2007, pregled
strumf, pregled
srečica, pregled
anonimna, pregled

držim pesti za jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a so se današnje akterke sploh javile user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lana70 -- 18.8.2009 13:43:43 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 928
18.8.2009 13:45:46   
lana70
 user posted image ja, še rožca in ti.ha......punci, nehajta po štacunah skakat in hitro poročajta, kako je z vajinima user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 929
   [Brisano sporočilo]
18.8.2009 13:47:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 930
18.8.2009 13:47:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Jaz iz pregleda.Ne vem kaj naj rečem.Sem kar žalostna,ker srček ni bil.Rekla je,da je sicer lepo notri videti v maternici.Samo dve varianti sta.Ali sem zelo pozno zanosila,ali je pa kaj narobe in bom splavila.Po velikosti naj bi bila šele v 6 tednu...ima samo 5mm.Naročila me je čez tri tedne...ah toliko časa čakati..je rekla,če bom prej zakrvavela bo pa itak jasno.Je rekla,da bo dobro,če mi bo slabo,ker bi bil znak,da nosečnost napreduje.Ne vem,se mi pa zdi,da je res malo možnosti,da sem skoraj pred menstruacijo zanosila,ker sem si takrat izračunala ovulacijo in spolnih odnosov pozno nisva imela .
Sem žalostna,ker drugače nimam v sebi slabega občutka...vsi znaki nosečnosti so bili...edino res je,da mi je zdaj dva dni malo manj slabo.

ma jaz sem skoraj prepričana, da gre za pozno ugnezditev...in na tvojem mestu, bi se poskušala čim manj živcirat, ker to sploh ne koristi pikici...držim pesti in ti pošiljam en velik user posted image .....

anonimna, user posted image , pa sem jih lepo štela, mislim, da ste tri anonimne......vsako posebej....hm, nič mi ni jasno...ko pišete kdaj imate naslednji pregled, dajte vse spremembe poboldat in z drugo barvo napisat, da se vidi, kaj je spremenjeno..potem pa lahko vnesem na seznam, če vam tako paše, ker je res zoprno, da se človek z miško rola skozi sezname marčevk, ki se vlečejo kot jara kača in ne veš več, kateri seznam drži...

eh saj ni problem, pa v resnici nisem bla žalostna...user posted image  itak bom jutri že prava z imenom...no upam, da bo pregled ok... pa da končno moji pridejo z dopusta da jim povem...drugače sem jaz tista anonimna z  PDP-jem 8.3

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 931
18.8.2009 14:06:50   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

eh saj ni problem, pa v resnici nisem bla žalostna...user posted image  itak bom jutri že prava z imenom...no upam, da bo pregled ok... pa da končno moji pridejo z dopusta da jim povem...drugače sem jaz tista anonimna z  PDP-jem 8.3

noooo, držim pesti, da bo jutri vse ok in da prideš ven iz anonimnosti user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 932
18.8.2009 14:23:17   
lucika
anonimna, tist sem bila tudi jaz, anonimna z 8.3 pdp:))) sam se mi res ne da seznama popravljat... ga boš pa ti jutri, a velja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 933
18.8.2009 14:24:07   
Anonimen

noooo, držim pesti, da bo jutri vse ok in da prideš ven iz anonimnosti user posted image user posted image

Oooooo, hvala, ker tole klikanje , ki ga skoraj skoz pozabim, ni zame user posted image  ampak tale ujeda ki preži name na RR-ju mi res lahko nardi kak cirkus. Pa res ne bi rada da zvejo od nje prej kot od mene...se spoznamo jutri, ker bo itak vse ok! user posted image  

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 934
18.8.2009 14:25:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

anonimna, tist sem bila tudi jaz, anonimna z 8.3 pdp:))) sam se mi res ne da seznama popravljat... ga boš pa ti jutri, a velja?

user posted image  zdaj pa ne razumem, a ti maš tud pdp 8.3 pa si že prišla iz anonimnosti,al? user posted image

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 935
18.8.2009 14:32:14   
lucika
točno tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 936
18.8.2009 14:39:42   
*naca*

no, pa se končno oglašam. včeraj sem imela NS. z user posted image je vse v redu user posted image . nosek in obraz sta lepo razvita, videli smo rebra, pa trebušček, rokice, nogice, učke so v pravilnem razmerju, možgani se pravilno razvijajo itd. user posted image
sem bila notri eno uro, ker je user posted image ves čas hotel samo v eni pozi ležat user posted image . sem mogla potem vmes delat počepe, tekat po stopnicah in se sprehajat po hodnikih ter piti sladek sok user posted image . ko sem prišla nazaj do ginekologinje, je bil v drugem položaju, a kaj, ko se je potem spet obrnil v isti položaj user posted image .
vse slikice imam take, ko dela  stojo na glavi user posted image . bodoči ati je rekel, da je trmast tako kot mami user posted image

saj drugače je ves čas nekaj delal z rokicami, pa brcal, pa se od stene maternice odrival itd. user posted image
nekaj čudovitega je videti še nerojenega otročička, ki se takole kobaca v maternici... moj dragi je skoraj v monitor z učkami padel user posted image

res nekaj čudovitega je bilo. v soboto vstopam v 13. teden. juhuhu user posted image . držim pesti še vas user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 937
18.8.2009 14:46:11   
ela24

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravljena!
Naj te malo pomirim. Jaz sem imela isti primer. Ko bi že mogla biti noseča 10 tednov sem komaj dobrih 6. In je ginekologinja rekla, da je to normalno. Pikica je res še majhna, včeraj sem sicer videla srček in sem pomirjena.. Tako, da to ni nič čudnega. Tudi če ni spolnih odnosov lahko baje spermiji kar en čas krožijo tam notuser posted image  Tako, da se pomiri, ker če si ga videla se nimaš kaj bati in boš naslednjič videla že srček.
No, verjetno pa se ti bo zgodilo, da se boš preselila med aprilčice tako kot jazuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 938
18.8.2009 14:46:18   
lana70

user posted image  zdaj pa ne razumem, a ti maš tud pdp 8.3 pa si že prišla iz anonimnosti,al? user posted image

noooo, anonimke, kakšna kolobocija je zdej to user posted image ...zdej se zmente...al boste obe isti dan dihali al kako???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 939
18.8.2009 14:52:05   
Anonimen
Evo mene, po dopustu spet med vami. V četrtek imam težko pričakovani prvi pregled, takrat bom ravno vstopila v 11. teden.
Mene je kr malo strahuser posted image . Po svoje komej čakam in pričakujem, po drugi strani pa me kr stisne ko pomislim na četrtek. Po glavi se mi podijo razne črne misli, kaj pa če bo kaj narobe, kaj če ne bo bil srček, kaj če bo prazna gestacijska vrečka... skratka dokler mi G ne potrdi da je vse OK, se mi zdi moja nosečnost še tako abstraktna stvaruser posted image

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 940
18.8.2009 14:52:08   
Anonimen

točno tako.

Ni mi blo jasno čisto, te še ni na seznamu user posted image

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 941
18.8.2009 14:53:01   
Anonimen

noooo, anonimke, kakšna kolobocija je zdej to user posted image ...zdej se zmente...al boste obe isti dan dihali al kako???

Zgleda da ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 942
18.8.2009 14:54:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anya984

Evo mene, po dopustu spet med vami. V četrtek imam težko pričakovani prvi pregled, takrat bom ravno vstopila v 11. teden.
Mene je kr malo strahuser posted image . Po svoje komej čakam in pričakujem, po drugi strani pa me kr stisne ko pomislim na četrtek. Po glavi se mi podijo razne črne misli, kaj pa če bo kaj narobe, kaj če ne bo bil srček, kaj če bo prazna gestacijska vrečka... skratka dokler mi G ne potrdi da je vse OK, se mi zdi moja nosečnost še tako abstraktna stvaruser posted image

Nosečnost je čudovita, tudi malo abstraktna stvar , ki jo pravkar doživljaš tudi ti...in seveda bo tako tudi naprej, pa čisto vse bo ok. Ziher! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 943
18.8.2009 15:18:23   
rožca26
No evo mene - se javljam z novimi svežimi informacijami.

Na začetku me je Strahova nakurla, ker sem prekmal rodila za CR, pol je pa rekla da je ziher tamal ful pridn, da smo mel čas  zvečer zauser posted image  user posted image . Drugače pa je vse ok. Srček smo slišal bit, NS je 1,7 riziko pa 1:11100 user posted image
Je rekla, da je ful zadovoljna z razvojem. Drgač pa so mi uradno prestavl datum na 25.2., sam mi je z vami tok luštn, da ne bi šla stran od vas. A me boste še hotleuser posted image ? Je pa mali velik že 65,2 mm. Je dr. tud rekla, da že sum kaj je, sam midva je nisva nč spraševala. Ko bo čas, bomo že zvedl - recimo na morfologiji, če ne prej. sm lih včeri brala par žalostnih zgodb, k so ble mamice ful razočarane s spolom, ki je bil spremenjen na morfi.
Aja, drgač pa nism bla v štacuni - sm malemu urin lovila user posted image . Bom pa enkrat ta teden dala gor fotke od novega člana, pa si poglejte v albumu. Vam sporočim kdaj.

Soncek4you in marjetka - k mam jst tok dobre novice, mi je kr hudo, k sta vidve tko prestrašene. Držim miljon pestk za vaju pa pošiljam vama user posted image user posted image user posted image  za srečo. Mislita pozitivno. user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 944
18.8.2009 15:20:03   
lunka1

*naca* oz. rožca26 kako pa ti je delala NS? Preko trebuha?

< Sporočilo je popravil lunka1 -- 18.8.2009 15:22:13 >

(odgovor članu *naca*)
Neposredna povezava do sporočila: 945
18.8.2009 15:35:28   
rožca26
ja, prek trebuha, tak da si na koncu ves pocast user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 946
18.8.2009 16:11:39   
lana70
rožca26, super za dobre rezultate user posted image user posted image user posted image , ti kar pri nas ostani....saj mogoče boš pa marca rodila, nikoli ne veš user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 947
18.8.2009 16:35:07   
rožca26
No, hvala. Zdej si greš pa lahka pogledat fotke iz moje NS. 4D mi ni uspel dat zraven, ker je avdio.user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 948
18.8.2009 17:12:17   
lunka1
wiiiiiiiiii, rožca26, kako se lepo vidi dojenčka... joj joj joj, komaj čakam, komaj čakam na moje slikice user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 949
18.8.2009 17:22:44   
lana70
drage moje.....zaupajte mi, kaj kuhate za kosilo te dni...meni se bo strgalo, že sedaj študiram, kaj bom kuhala jutri...user posted image ..to pa je če je človek dolgo časa doma .....za popuser posted image .

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Vse, česar nisi vedela o spinalni anesteziji
Bolečino med porodom lahko učinkovito ublažimo ali popolnoma odstranimo z regionalno anestezijo, hkrati pa še vedno omog...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?