Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
... pri meni je ponavadi tako, da si rečem: "jutri bom pa to in to", ampak naslednji dan je že vse na glavo obrnjeno. okus in želje se spreminjajo iz ure v uro, dneva v dan
itak bom jutri že prava z imenom...no upam, da bo pregled ok... pa da končno moji pridejo z dopusta da jim povem...drugače sem jaz tista anonimna z PDP-jem 8.3
. Vse kar sem lahko spravila vase npr. za kosilo sta bili dve žlici rižote z zelenjavo in ena surova kumara
, tisto kar sem prej jedla mi zdej sploh ne paše, v bistvu trenutno nekak obdržim samo kakšno juho, sladko se mi upira (pa pred nosečnostjo bi ubijala za čokoladno torto). Pa pojavil se je še en problem, hrana ki sem jo enkrat zbruhala se mi upira in ta seznam je zdej že kr precej dolg. Pa s sadjem in zelenjavo se tud morm praktično silit. Ah ja, sej naj bi blo kmal bolš. Upam da se mi bo apetit čimprej vrnu oziroma poveču, ker če bo šlo tko naprej bom sam še hujšala
. Sem pa ponoci na vsake 3-4 ure na wc-ju. To me pa res nervira, da moram tolikokrat lulat in to ponoci.
zaspanček tako kot mamica
, jaz imam jutri pregled in komaj čakam.
za lažji dan in lepše jutro? Bi vam poslala kakšno drugo slikco, pa ne znam prilepit v sporočilo. Ali ve katera kako? To nam bo pol prov pršlo, k bomo kazale bušije, pa sobice, cunce, voziček ...
končno prišel do računalnika
.
hm, ja pa ni slaba ideja
. Sm ti kr fovž, da si ga že opravla, pa tudi vesela zate