felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania ojla...evo naš mačkon spančka....božček je...prej je pol urce po svečki bil še kar razposajen....muci.. sem ga hladila z mokro brisačko na glavi, pa nogice sva z mojo mami dale mu v kisove obkladke, razredčeno z vodo (1:1)...a to katera pozna?...ma jaz sem enkrat to poskusila pri taveliki, pa ni bilo kaj boljš...no zdej spi...ima nogice v vrečkah, čez pa hlačke....je imel pa 39.2....upam da bo jutri boljše... ja Nobady, ne hecaj se,,,jaz sem tudi včeraj eno pribila Felix na temo vročine, in evo smo jo fasali....a ne Feliška?.... Prej sem šla na hitro v Lidla..pa sem kupila en paket pleničk, št.3...a jih katera uporablja...a so za kaj?..se mi pa zdi, da je kar ugodno- 56 plenic je 7.30 E bogi malček, upam tudi jaz, da bo zjutraj že dober. Ti čmrlji se hitro pregrejejo, ampak tudi hitro pridejo k sebi. Ja, vidiš, včasih se pač zgodijo nepredvidljive stvari, ampak verjamem, da boste do piknika že dobri Te pleničke so pa res ugodne. Mullerjeve so 6.39 €, pa mislim, da jih je 42. Zdaj samo ne vem - a ful pohvalijo Lidlove al Hoferjeve? Nad Pamperskami sem pa tudi jaz čisto razočarana, da ne govorim o tem, kako je v njih ritka ves čas vlažna, v Mullerjevih pa čisto suha Drugače sem pa tudi jaz že slišala za kis, da je dober za zbijanje vročine.