Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Oj punce moje. jaz sem tako žalostna, ker kar ne gre tale zobobol, al kar pač je. jutri dopoldan bomo šli pač še vodo dat, če ne bo kaj bolj hladna bučka.....božček je, pa skos bi spančkal........sem mu s piškotkom probala malo po dlesnih, pa je tako začel jokati....sej ne vem, a sem to že napisala danes...ma sem čist raztrosena... po mojem bo to res to....samo vidi se še nič, pa ne zdi se mi neki otečeno, razen, rdeče je...kot vedno verjetno...joj, kak bom srečna ko tole mine... jaz upam da bo jutri že kaj boljše in da še malo počivamo pa da se v nedeljo vidimo.....če mi potrdijo kako virozo (zares, z izvidi vode),nas pa pač ne bo, nočem da še katera da tole čez, ker res ubija....trpim predvsem zato, ker je brezvoljen in skos jokca,,,vidim, da ga matra kar orenk...pa kaj naj mu,,,zdej hudiča še svečka ne vem, če mu je kaj prijela (paracetamol) malo pred 18., ko je čez 5 minut prdnil in se je ven ulilo .... Bogi Timon. Sam ne vem no, misliš da bi ga od zoba tak zdelal? Tija je imela zarad zoba bolj blage vročine in to sam zvečer, čez dan ne. Upam pa, da je sam zobek in da bo hitro vzunaj.
|