Meliitak
|
boob... Vse najboljše, lepo praznovanje, velik sreče, ljubezni in predvsem zdravja ( v tem obdobju)!!! ...njami zdej pa se gremo sladkat s torticami ki so jih punce poslale he, he... ...ravno sem razmišljala da za svoj rojstni dan nisem glih nardila kakega slavja (čeprav je bil že več kot 2 mesca nazaj),pa sem se odločila, da zdej ko sem dokončno iz službe povabim sodelavce na eno "čajanko", da proslavimo rojstni dan, poroko in prihajojočega člana...prikladno ane tane...drži se in strogo miruj kot ti je bilo rečeno, pa superca za tvojo taščo da tko lepo pomaga, zato ne skrbi zarad neurejenih stvari, tko boš bolj sproščena (to tud sama seb govorim) karmen b...sj vseeno da je naše morje toplo, kot sama praviš je pol tuš bolj prijeten he,he...samo je pa vseeno boljš da si pri nas na morju in te obravnavajo normalno in še blizu vseh bolnišnic kot pa nekje recimo že na hrvaškem...sj nimam nč proti hrvaški sam kaj te vse lahko doleti pa si ti v takem stanju...bomo drugo leto letal okrog ane...letos pa bolj na izi doma ane MM...za spremembo priimka na CSD nevem kako obravnavajo, vem pa da dobijo vse podatke iz UE, tko da je po moje kr boljš poklicat (če si že oddala), če ne že it tja...Jest sm mela star priimek na papirju iz službe pa je samo dopisala novga, ker pol ko delajo odločbo itak vse še enkrat preverijo...Na banki ne rabjo nč??? Hmm??? Mene so pa tko strašil, pa nimam nobenga kredita pa nč hujšga, je pa potrebno priložit nov osebni dokument, da majo novo številko in valjda podatke na njem...sj ni veikih komplikacij, samo da ostaneš brez kartice kakih 14 dni, denar dviguješ lahko le na banki, če maš pa kakšno kreditno kartico boš pa pač mogla pozabit za nekaj časa...edino kar me preseneča, da je treba plačat za vsako storitev k jo nardijo zate...oderuško bi rekla, ampak ne bom se požrla za nekaj deset evrov, bom mela vsaj zrihtan... lep dan punce!!!
|