|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
23.8.2009 8:29:24   
Crystall
Dobro jutro!

Lindi ... jaz bom rodila v NM, če bo vse po sreči. Če bo pa kakšna huda naglica pa v Brežicah.

Majakla ... ČESTITKE!!! user posted image

Skačica ... lepo, da ste se imeli na dopustu krasno. Paše malce poležavanja in sploh plavanje user posted image

Meliiitak ... jaz imam isto precej belega toka, da si spodnjice non stop menjam. Če pa grem kam, si dam pa dnevni vložek notri. Sej samo še malce in bomo imeli naše pikice ob sebi user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
23.8.2009 9:40:03   
palegia30
Dobro jutro,

ja glede belega toka je fajn, da poveste svoji ginekologinji, ker ni fajn to po moje, boljše je povedati sploh če ga imate toliko.

Ja no prov fajn je bio danes spati, upam, da ste se ve tudi naspale kot jaz, danes bom malo pospravila, potem pa počivat, da zdrim še teden in po v službi.

lep nedeljski dan!user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
23.8.2009 9:52:11   
tane
punce, panika!!! včeraj me je okrog 14h popoldne začel boleti križ kot pri menstruaciji, ampak ves čas enkomerna bolečina, bilo mi je tudi slabo, pa težko sem dihala, pa medenica me je bolela...no, potem sem bolj ali manj ves dan počivala, zvečer ap so se začeli že krči, ne več enakomerna bolečina...okrog 19h sem klicala v porodnišnico LJ in mi je babica rekla naj vzamem buscopan2x in počivam, če bi bila bolečina močnejša naj se pridem pokazat...okrog 21h sva šla v porodnišnico, dali so me na CTG, ki je zabeležil popadke, potem sledil še pregled G, ki je bil z roko in me je ful bolel...kjer je ugotovil, da nisem nič odprta...poslali so me domov, strogi počitek, ter 3x nada tablete buscopan proti krčem ter magnezij...pa rekel mi je če bi bilo danes isto naj pridem spet, ker se lahko stanje spremeni...

joj, tiste, ki ste že rodila ali so to lahko samo lažni popadki in se ustavijouser posted image , danes je prišla tašča nekaj iskat zjutraj in je rekla, da se mi je trebuh spustil...zdajle me ne boli ful, spet tako kot včeraj enakomerna bolečina v križu...

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
23.8.2009 10:06:35   
malaMravljica
Meliita, joj dobro da si zacela to temo s papirji po poroki. Kaj morem vse naredit. Osebno bom delala novo, ker je ta ze pretecena, na socialno morem verjetno povedat nov priimek zaradi paketa oz denarja ob rojstvu, na banki mi je pa ze zadnjic rekla, da ni treba nic kaj sporocat,a to drzi user posted image  Pa verjetn morem dat porocni list na maticnem uradu noter a ne.

Tana, nic delat in res strogo pocivaj. Pa da se je trebuh spustil, saj proti koncu se itak vsem, to verjetn niti ni tko kriza.

Jaz sem pa danes ze 10 oz zadnji dan sama, moj je bil cele dneve odsoten in vecerja je pol zvecer ze tako pohitel domu, da je bil ob 18.30 ze pri meni in sva se pol stiskala. Jupi, sam se danes, sem tko vesela.

Pa lepo nedeljo vsem.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
23.8.2009 10:52:10   
gapii27
boob vse najboljše...naj se ti vse uresniči....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
23.8.2009 11:38:13   
karmen b
Boob tudi jaz ti želim vse najboljše, da boš super mamica in da ti bo otročiček v navečje veselje. Bodi srečna!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na morju je blo pa super, sam tala naša luža slovenska je pa tako zasvinjana in topla, da dobro, da je zraven mrzel tuš, da se splakneš in osvežiš.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
23.8.2009 11:48:36   
Anonimen
boob

user posted image

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 1257
23.8.2009 11:50:12   
Crystall
Boob ... user posted image user posted image

Tane ... POČIVAJ!!! Vse bo OK. user posted image user posted image

Bom septembra povedala glede belega toka, da vidimo, kaj je. Me pa nič ne srbi, niti ne peče. Mogoče je to samo zaradi nosečnosti, hormonskih sprememb.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
   [Brisano sporočilo]
23.8.2009 12:02:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 1259
23.8.2009 12:03:39   
malaMravljica
 Boob, na sam zate!

user posted image

Tiara, kaj je s tvojo previjalno torbo???? Si nasla se kaj kar pasa na najin vozek? Ne vem kako je mozno z eno torbo naredit tako znanstveno fantastiko kot sem jo naredila jaz. Saj ko bo enkrat kupljena bom super zadovoljna, sam sedaj se odlocit kaj in za kolk denarja user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
   [Brisano sporočilo]
23.8.2009 12:04:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1261
   [Brisano sporočilo]
23.8.2009 12:20:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1262
   [Brisano sporočilo]
23.8.2009 12:54:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1263
23.8.2009 13:31:08   
Emilly
Majakla, Meliiitak - Vse super na skupni življenjski potiuser posted image user posted image

Michelle1 - Občudovanja vredna, resuser posted image . Ker imaš močno voljo, brez skrbi da ti bo uspelouser posted image . Res bravo!!!

boob - vse najboljše tud z moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa čimveč pozitivnih misli še naprej!!!!

Danes imam pa končno dopolnjenih polnih 30 tednov!!! Uh kakor se mi je na začetku vleklo, se mi zdi,da pa zdej že mal prehitevauser posted image

Ja ženske ne še s popadki no...Jst sem se že čist psihično prepričala da rodim na rok in pikauser posted image . Ja dokler ne bomo vsega zrihtali, kupili potrebno, mora bejbika ostat v trebuščku... user posted image Kako pa bo, bomo pa vidli....
Sicer pa tane lažni popadki baje da še nič ne povejo, sploh pa to ni znak, da boš kaj prej rodila...Verjamem pa da ni dober občutek.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
23.8.2009 14:07:50   
tane
MM, ja sem potem prebrala, da če se trebuh spusti to še nič ne pomeni

Crystall, hvala, zdaj rabim tudi malo sreče

michelle1, hvala za tvojo izkušnjo...ja včeraj sem si tudi jaz napolnila kad in se malo namakala, ker sem se spomnila, da mi  je to pomagalo kadar sem imela ful bolečo menstruacijo...je bilo bolje za kake pol ure potem pa spet...

Emilly, točno to sem si govorila na poti v porodnišnico...NI še čas, dokler nimam vse kupljeno, oprano, zlikano itd.

je pa včerajšnji dogodek oba prestrašil in sva se zmenila, da ta teden resno stopiva v akcijo in vse pripraviva, za vsak slučaj...pa na srečo imam zlato taščo, ki je rekla, da lahko ona vse opere in zlika in mi pomaga, pa mislim, da bom kar njeno pomoč izkoristila, da sem čim manj na nogah...edino posteljnino za košek bi pa res rada še zašila...vse je v glavi pravijo eni...torej NI ŠE ČAS!

je pa babica rekla, da včasih telo pač hoče 'spravit'ven otrok, ker je 'prevelik'...da  sem pač tko drobna, saj bo

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
23.8.2009 14:22:54   
Anonimen
hei

A kera razmišla o shranitvi popkovnične krvi??? Pa če ste, kje bi jo shranle???

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 1266
23.8.2009 14:34:36   
LINDI
BELI TOK Jaz imam tudi kar dosti belega toka,ko vstane se včasih kar malo ulije,pa sem vprašala ginekologinjo kako in kaj je s tem,je samo rekla,da je to normalno,pa za vsak slučaj mi je pomerila maternični vrat in je vse v redu,je pa malo zoprno,ker imam tudi tiste tamamle vložke,pa če pomislim,koliko časa bom imela še potem vložke PO PORODUuser posted image mama mia ,se jih bom še naveličala.
TANE,jaz mislim,da so to samo lažni popadki,ti samo ubogaj zdravnike in se ne obremenjuj preveč,pa bo...
BOOB user posted image vse najlepše ti želim za rojstni dan,naj se ti uresničijo vse skrite želje

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
23.8.2009 14:36:06   
Bety11
Tane....ne rojevaj še, prosim te!!!!

Moja znanka je vzela Persen (za katerega Pušenjak trdi, da ne škodi otroku) se naspala, spočila in so se popadki ustavili.......

Ne bo najboljše, če rodiš zdaj..user posted image .Otrok bo mogoče le 2 kg težak in potem se boš mučila s dojenjem in ostalim...

Tiste meritve obsega trebuha in predvidena teža dojenčka na UZ-ju pri G ne držijo povsod.....In jaz ne verjamem, da je tvoj user posted image  prevelik za tvoje drobno telo......Pri septemberkah je en kup mamic, ki so visoke le 150, tehtajo 50 kg in so ustavile te lažne popadke......

Držim pesti, da zdržiš vsaj še 20 dni 2 v 1....

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
23.8.2009 14:39:49   
Meliitak
boob...user posted image user posted image user posted image Vse najboljše, lepo praznovanje, velik sreče, ljubezni in predvsem zdravja ( v tem obdobju)!!!user posted image user posted image ...njami zdej pa se gremo sladkat s torticami ki so jih punce poslale he, he...

...ravno sem razmišljala da za svoj rojstni dan nisem glih nardila kakega slavja (čeprav je bil že več kot 2 mesca nazaj),pa sem se odločila, da zdej ko sem dokončno iz službe povabim sodelavce na eno "čajanko", da proslavimo rojstni dan, poroko in prihajojočega člana...prikladno ane user posted image

tane
...drži se in strogo miruj kot ti je bilo rečeno, pa superca za tvojo taščo da tko lepo pomaga, zato ne skrbi zarad neurejenih stvari, tko boš bolj sproščena (to tud sama seb govorim)

karmen b...sj vseeno da je naše morje toplo, kot sama praviš je pol tuš bolj prijeten he,he...samo je pa vseeno boljš da si pri nas na morju in te obravnavajo normalno in še blizu vseh bolnišnic kot pa nekje recimo že na hrvaškem...sj nimam nč proti hrvaški sam kaj te vse lahko doleti pa si ti v takem stanju...bomo drugo leto letal okrog ane...letos pa bolj na izi doma ane user posted image

MM...za spremembo priimka na CSD nevem kako obravnavajo, vem pa da dobijo vse podatke iz UE, tko da je po moje kr boljš poklicat (če si že oddala), če ne že it tja...Jest sm mela star priimek na papirju iz službe pa je samo dopisala novga, ker pol ko delajo odločbo itak vse še enkrat preverijo...Na banki ne rabjo nč??? Hmm??? Mene so pa tko strašil, pa nimam nobenga kredita pa nč hujšga, je pa potrebno priložit nov osebni dokument, da majo novo številko in valjda podatke na njem...sj ni veikih komplikacij, samo da ostaneš brez kartice kakih 14 dni, denar dviguješ lahko le na banki, če maš pa kakšno kreditno kartico boš pa pač mogla pozabit za nekaj časa...edino kar me preseneča, da je treba plačat za vsako storitev k jo nardijo zate...oderuško bi rekla, ampak ne bom se požrla za nekaj deset evrov, bom mela vsaj zrihtan...

lep dan punce!!!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
23.8.2009 15:19:22   
najčka
Ojla punce kako ste kaj? Jaz sem z dopusta, vidim da ste se pridno načvekale, sem kar nekaj časa rabila da sem vse prebrala. No tako na morju sem uživala 300 na uro, sam kakšna stopinja manj mi nebi škodovala. Nisem si za vse zapomnila kdo se ženi in kdo ima RD edino mislim boob da danes praznuje zato vsem skupaj želim VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image !!!! Vidim da st bile pri Žabarju in to brez mene no saj ni tok hdo upam da se še kaj zmenimo lahko že ta teden ki prihaja. Pridem z veseljem. 

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
23.8.2009 15:28:58   
najčka
A ja pa še to sem se pozabila pohvalit, da med tem časom ko sem bila na dopustu so še 3 kolegice rodile tko da je pri nas avgusta kar pestro, Pa še ena slaba novica da se je kolega iz prejšne družbe smrtno ponesrečil z motorjem. 

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
23.8.2009 16:31:58   
LINDI
NAJČKA moje sožaljeuser posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
23.8.2009 17:04:54   
Emilly
Najčka - moje sožaljeuser posted image user posted image

Ker vidim, da ste že skor vse ble na CSD ju, vas sprašujem katere zavitke ste kaj izbrale, al ste kar vzele denar? Je mogoče katera vzela zavitek e - zanima me namreč če je res treba zbrati izdelke do centa natančno, al ti lohk kej ostane?

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
23.8.2009 17:54:27   
najčka
Emilly grem v ponedeljek pa ti sporočim, ravno tako sem izbrala e paket.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
23.8.2009 18:00:27   
Anonimen
Emilly ... nm je babca v MŠ rekla da lahko vzamemo denar in posebi pol kupmo stvari k so v paketu, npr. samo banco pa postlco in ne za cev znesek. Sam se ne spomnm kje. Najbolš da pokličeš v MŠ pa prašaš.

(odgovor članu Emilly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

avto moto
metalord666

ali zbirate avto moto?

da (17%)

ne (83%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!