Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 20:53:54
|
|
|
|
spps
|
sem mislila,da bo že katera napisala vtise o pikniku za tiste,ki nas ni bilo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 21:17:51
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sem mislila,da bo že katera napisala vtise o pikniku za tiste,ki nas ni bilo... FB...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 21:20:37
|
|
|
|
NoBady
|
oj.... ma se mi zdi da sm najbolj izmučena pa še vseen tu gor visim...ma bom probala dat slike gor... fajn je blo, res lepo je blo vse spoznat, čeprav jih je blo tolk da niti nisi mogu čvekat ful...noo vsaj jaz ne... ma otročki so bli ful pridni, vsekakor se pa strinjamo da ponovim vajo in da se takrat tudi druge ki tokrat niste uspele pridet prikažete...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 21:27:32
|
|
|
|
PERSIDA
|
Drage marčevke ,ki ste bile na pikniku hvala vam ,da sem vas lahko spoznala in hkrati opravičujem ,ker nisem imela več časa za vas ,upam ,da razumete no končno ste videle ,da bavca nista od muh .Seveda ,pa upam ,da še kdaj kaj več rečemo.Je ,pa res ena zmeda ko je toliko ljudi nakupu in bi z vsemi rad govoril na dolgo in široko ,no vsaj jaz. Ja ,pa še vašim moškim se moram zahvalit ,ker so vsi tako fajn zgovorni . Pa seveda pohvalit moja bavca ,da sta zdržala vožnjo tja in nazaj brez ugovarjanja. Pa lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 21:31:57
|
|
|
|
pocka
|
Fajn je bilo, res pa je,da nas je bilo toliko,da se pol enostavno ne utegneš z vsakim dosti pomenit...saj,če bomo ponovili, si bomo takrat kaj več povedale :-)) persida - tebi pa svaka čast,da si sploh upaš sama z dvema na tako pot, jaz nebi niti približno bila dovolj pogumna za tak podvig
< Sporočilo je popravil pocka -- 23.8.2009 21:32:29 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 21:34:21
|
|
|
|
pocka
|
zdaj pa grem, ker drugače bom od utrujenosti skupi padla ...nočko
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 21:40:20
|
|
|
|
felix7
|
evo, da vam pomagam pri downloadanju slik z mojega računalnika s slikovnim prikazom 1. korak: Potem računalnik od vas zahteva geslo in uporabniško ime, ki sem ju napisala na FB... da se ne bo katera zmotila in ju tu objavila, haha 2. korak (nekaterim tega ne bo treba): 3. korak: 4. korak: 5. korak: 6. korak: Tako Na isti način potem naložite svoje slike v mapico, ki je pripravljena za vas. Npr. Julija odpre mapico Julija, poišče slike na svojem računalniku in jih prilepi v to mapico Uf, a se mi vidi, da mam računalničarja doma?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 21:42:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, uživajte 100 na uro, nakopajte se in naužijte se morja. Tudi Valentinu vse naj naj, mami pa le naj zmaže eno tortico za njegovo zdravje. Ojla, dober večer! Se vam malo oglasim...se ful zmatrana.... Hvala Najaa-bomo poskusili max uživati! Kako je bilo na pikniku? Bom dobila kaj na email? Najaa?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 21:43:32
|
|
|
|
dana
|
No lepo je prebrati,da ste se imele lepo . Seveda mi je žal, ker nismo mogli priti, samo na dveh piknikih pač ne moreš biti hkrati. Pa saj bo še kakšna priložnost, pa upam da takrat uspemo priti.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 21:44:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, uživajte 100 na uro, nakopajte se in naužijte se morja. Tudi Valentinu vse naj naj, mami pa le naj zmaže eno tortico za njegovo zdravje. Ojla, dober večer! Se vam malo oglasim...se ful zmatrana.... Hvala Najaa-bomo poskusili max uživati! Kako je bilo na pikniku? Bom dobila kaj na email? Najaa? Kokica, a vi še niste šli???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 21:46:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps sem mislila,da bo že katera napisala vtise o pikniku za tiste,ki nas ni bilo... jaz tudi!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 21:48:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA, uživajte 100 na uro, nakopajte se in naužijte se morja. Tudi Valentinu vse naj naj, mami pa le naj zmaže eno tortico za njegovo zdravje. Ojla, dober večer! Se vam malo oglasim...se ful zmatrana.... Hvala Najaa-bomo poskusili max uživati! Kako je bilo na pikniku? Bom dobila kaj na email? Najaa? Kokica, a vi še niste šli??? Ne še...še malo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 21:49:51
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps sem mislila,da bo že katera napisala vtise o pikniku za tiste,ki nas ni bilo... jaz tudi! jaz tudi, pa nič od tega
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 21:50:54
|
|
|
|
felix7
|
še tole sem vam dolžna - majčki, ki sem ju poslikala za Persido Persida, upam, da sta ti všeč.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 21:52:59
|
|
|
|
dana
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 še tole sem vam dolžna - majčki, ki sem ju poslikala za Persido Persida, upam, da sta ti všeč. felix, ti si pa res majster od kje ti take ideje ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 21:53:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 še tole sem vam dolžna - majčki, ki sem ju poslikala za Persido Persida, upam, da sta ti všeč. Meni je fullll všeč! Bravo, Felix7!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 21:53:15
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 še tole sem vam dolžna - majčki, ki sem ju poslikala za Persido Persida, upam, da sta ti všeč. full, full lepo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 21:57:44
|
|
|
|
felix7
|
hvala ideje pa običajno dobim sredi noči v postelji, ko ne morem spat, ker mož preveč naglas diha
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:03:09
|
|
|
|
yania
|
Felix super majčki...pa ti si pravi mojster....res no...kje spiš da te ne ukradjo... A imaš za našega tudi kakšno idejo? ti prinesem majčko, al pa bodi, za barve ti pa plačam,,,,vem da to ni malo denarja.... ejjjj,,,,si mi pozabila potrditi, za Milerja,,,,a smo dogovorjene? velja?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:03:43
|
|
|
|
yania
|
meni stran ne odpre...verjetno jih je preveč gor, al kaj?...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:04:55
|
|
|
|
yania
|
Zahtevana stran ne obstaja. Morda si kliknil na poteklo povezavo ali narobe napisal spletni naslov. Nekateri spletni naslovi so razlikujejo med velikimi in malimi črkami. to mi napiše....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:06:59
|
|
|
|
yania
|
ok...bom jutri enkrat probala......ni panike...preobremenjeno verjetno.... grem pod tuš in ajat.... lepe sanje vsem.....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:08:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania meni stran ne odpre...verjetno jih je preveč gor, al kaj?... uf, ja... zdejle pa vlečejo na polno :) mogoče rajši do jutri počakaj, da ne bo ful gužva za Millerja smo pa zmenjene, sem ti potrdila na ZS, najbrž nisi vidla, hvalaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:09:42
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps sem mislila,da bo že katera napisala vtise o pikniku za tiste,ki nas ni bilo... jaz tudi! vse je na FB
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 23.8.2009 22:10:56
|
|
|
|
felix7
|
yania, za majčko al pa bodi ni problema, z veseljem kej spackam bom razmišljala, kaj bi mu napisala gor, al maš ti kakšne ekstra želje? za ftp pa mislim, da ne odpre, če klikneš na link direktno v FBju... pol kar nekaj zmuti. Moraš dejansko pretipkat tisti link v Internet explorer - glej moja slikovna navodila nekoliko višje
|
Teža po porodugrahek85Koliko časa po porodu ste rabile, da ste dosegle težo kot pred nosečnostjo? en mesec ali manj (
21%)

nekaj mesecev (
19%)

vsaj pol leta (
18%)

eno leto ali več (
17%)

je nisem dosegla (
25%)
Število vseh glasov: 411Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!