Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

maaaaaaaaaa, to bi bla žurka...
mala pa lačna in nisem mela časa druzga delat - da ne bi mislile, da ni vse pojedla! prve 3, 4 žlice je mal čudne face delala, pol pa je šlo vse dol. kaj pol čem jz - sm pa še jz ta svoje pojedla
. Pri nas so jih zdaj dali veliko na čakanje, tak da nisem bila čist prepričana, kako bo kaj z mano, ampak je rekel, da delo bo.
). Pri nas vedno kupujem sproti, nikoli ne na zalogo ali pa da bi letos kupila za drugo leto. Ni šans, sem že ugotovila, da otroku obvezno zraste noga po morju. Moja sestra je nekaj časa kupovala npr. letos za drugo leto. Pa je sčasoma pogruntala, da se to ne bo obneslo. Blebetam, pa sem hotela samo to povedati, da mora biti za en tvoj prst placa za peto, ko otroku potisneš nogo čisto naprej. Mi imamo precej usnjenih Cicibanovih čevljev doma, pa bo očitno Staš vse dobil na novo, ker se cifre križajo.