|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
24.8.2009 10:18:56   
Jassika
w.w. držimo pestke zate user posted image  Drugače pa kot berem je za vse NS eno lepo doživetje, ko lahko natančno vidiš kaj počne tvoja user posted image  Verjamem pa da si na trnih.... tudi jaz bom user posted image  Javi kako je bilo. Drugače pa mislim, da ni nič nenavadnega, če te malo špika v trebuhu, mene že skorej od začetka, pa sem skoz na pregledih, G pravi da je to širjenje matrenice, tako da  nič bat user posted image

Roccio po mojem smo vse zaspanke, itak v tej vročini ni moglo bit drugače. Jst dremljem čez cel dan, ponoči pa se skoz zbujam, ampak vsega skupej nenormalno veliko spim user posted image  Hecno a ne, jst tut nisem navajena, ampak kaj čmo, smo vzele v zakup z user posted image . No lep dan vam želim, jst čez dobro urico šibam na pregled

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
24.8.2009 10:27:46   
lana70

user posted image

user posted image

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, NOSEČNOST, NASLEDNJI PREGLED(NP)

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let, Celje, 2. user posted image

2.3.2010

user posted image puma23, 1 user posted image
user posted image rožca26, 26 let, Domžale, 2. user posted image

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let, Ljubljana, 3.user posted image
user posted image sara2007, 22 let, okolica Sl. Bistrice, 2. user posted image

user posted image Tjasa27, Ljubljana, 1.user posted image
user posted image Luskan, 38 let, 2.user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let, obala, 1.user posted image
user posted image  Tina50, 26 let, Zg. Savinjska-Rečica, 2.user posted image
PS 21.10

user posted image  7lina7, 35 let, 2.user posted image
user posted image  Rocio, 28 let, 1.user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let, Maribor, 2.user posted image
user posted image sara2007
user posted image W.W., 28 let, 1.user posted image

user posted image *naca*, 24 let, 1. user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let, Mengeš, 2.user posted image
user posted image maša06, 28 let, Kranja, 3. user posted image
user posted image filip in jovana, 1. user posted image
user posted image silamrilion, 24. let, Ljubljana, 2.user posted image

user posted image  vekybel

8.3. 2010
user posted image
Jessy , 2.user posted image
user posted image Anonimen, 2. user posted image

user posted image  Lucika, 2.user posted image

13.3.2010
user posted image
crvicek, 32 let, 2.user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 1. user posted image , 33 let, Gorenjska
user posted image tia78, 30 let, 1. user posted image
user posted image lunka1, 29 let, 1. user posted image

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let, koper 1. user posted image , NP 1.10

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let, Pivka, 2 .user posted image
user posted image lana70, 39 let 2.user posted image

user posted image  stella74, 2.user posted image
user posted image  testianka, 25 let, 2.user posted image
user posted image  linalina, 32 let, 2.user posted image

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let, 2. user posted image

user posted image anya984, 24 let, Kranj, 1.user posted image

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let,MB,  1.user posted image

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let 2. user posted image
user posted image vija vaja, 2. user posted image

user posted image  soncek4you, 2.user posted image  
 user posted image Anonimna, 1.user posted image ; 29 let,

21.3.2010
user posted image
*pupsa*, 26 let, okolica Kranja, 2.user posted image

22.3.2010
user posted image MijaŠ, 1. user posted image
user posted image mamika25, 1. user posted image

user posted image  srečica, 29 let, 2.user posted image
user posted image sandrica23, 2. user posted image

23.3.2010
user posted image meti.v, 27 let

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let, Ljubljana

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let, Celje, 1.user posted image

user posted image anonimen, 32 let,Lj, 2.user posted image

26.3.2010
user posted image plamen, 29 let, 1.user posted image
user posted image  3Sonček3, 20 let, 1.user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27. let, Posavje, 2.

28.3.2010
user posted image
Anonimen, 3. user posted image
user posted image Anonimen, 1.user posted image , 29 let

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let, 1.user posted image

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia, 2. user posted image

Še brez PDP: 

user posted image anac1
user posted image baby.boom86

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010

user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

• če se strinjate punce, jaz tega seznama ne bi vlekla naprej....razen, če se pridruži kakšna nova marčevka....

oziroma...lahko ga potem združimo s pregledi in pa s spoli....tista ki bo želela.

Preglede oz. vse spremembe pišite odebeljeno, z drugo barvo...da ne bo kakšna user posted image  če se jo bo spregledalo....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lana70)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1077
    24.8.2009 10:29:34   
    lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Luskan

Lana70, ne vem, kaj naj rečem, pa nisem občutljive sorte ... kolegica pravi, da mi očitno ni prijela injekcija, pa sem kar čutila, kako mi G šari po maternici ... ni preveč fajn občutek, pa tud pol se mi je zdelo, kot da sem tik pred menstruacijo - vse me je bolelo ... So pa ble z mano ženske, ki so ble vse na AC - niti približno niso zgledale tako povoženo kot jaz; AC je časovno krajša, igla je tanjša, pri HB pa konjska (besede G, ki mi je to delaluser posted image ) pa še neke ščetinice ima na koncu, s katerimi G "zbira" horionske resice; po AC ti pripada samo 3 dni bolniške, po HB pa cel teden. Pa to ni bil moj razlog za odločitev za HB (čeprav ni slab user posted image ), razlog je bil, da se HB dela prej kot AC, zanesljivost rezultatov je primerljiva, pri morebitnih slabih rezultatih pa še obstaja možnost splava.  
    Pa še nekaj ti svetujem - pojdi prej na NS (sama si jo plačaj), lažje potem čakaš na rezultate oz. vsaj približno veš, kaj lahko pričakuješ.
    Jej, nisem se mislila tako razpisat ... Lahko noč!

Še nekaj: Lana, vse bo v redu, nič ne misli na to, hitro mine.

Oj, mene je G avtomatsko naročila na AC, zaradi let....sem pa jaz malce po svoje narejena, pa sem šla in se samoplačniško naročila še na NS, jo imam 10.9.....malo se bojim Ac zaradi procenta splavnosti user posted image

(odgovor članu Luskan)
    Neposredna povezava do sporočila: 1078
    24.8.2009 10:30:43   
    lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Lana70, ko boš naslednjič delala seznam za preglede, lahko mene pripišeš pod 31.8.

user posted image

(odgovor članu Jessy)
    Neposredna povezava do sporočila: 1079
    24.8.2009 11:28:40   
    lucika
    Vso srečo vsem ki imate danes preglede!

Pri nas imamo 1 uro pavze za malico, danes pa je naneslo, da sem sama. in sem šla v gostilno, naročila, pojedla, in prišla nazaj v 16 minutah. mislim.....
    delam še do četrtka, tak da itak še imam kaj za postoriti, in mi manjka časa. tak komaj čakam na dopust, da ne znam povedat....

a ima katera angel sounds? Jaz vsak dan sprobujem, pa najdem pretakanje in prelivanje in očitno skakanje po maternici, svoje srce...vse, samo malega srčka ne. a je katera sprobala in točno ve, da je to to?

v petek imam nuhalno, v soboto pa šibamo na Bol. potem pa odklop....

slabo mi je vedno manj, ampak zadnja dva dni spet malo. vmes je bilo kak dan ok....

uf, glede vozičkov pa sem leta 06 diplomirala. takrat smo se odločili ta traxx-a, super voziček. me čaka shranjen. a me vedno bolj drži, da bi tega prodala in kupila kaj novega:)))
    skoraj vse ostalo smo imeli sposojeno in sem že vrnila. tak da posteljico, previjalno, ...vse te zadeve moram spet kupit. no, sem v prvo tudi tako mislila, pa je potem nekak samo od sebe začelo skupaj letet...pa ni bilo treba nič... branim pa se tudi ne...dejstvo je, da se napr. lupinica rabi zelo malo časa...drugo dejstvo pa je tudi, da tist kar prišparaš, nekje drugje zaružiš. nekega ful profita ravno ni:)

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 1080
    24.8.2009 11:38:45   
    aygo
    Daaaan user posted image

Rocio - razmšljam da bi šla še na morfologijo k dr. M. čeprav mi seveda pripada tudi pri mojem G... Ampak, če je pa tak fajn hodit na UZ user posted image Mi je škoda, da nima tu v MB 3D uz, je treba it v FB. Sem bila v prvi nosečnosti v FB na 3D uz, sem imela namen gori rodit, pa sem si ob enem še porodnišnico ogledala. Mi je po en strani kar žal, da nisem gori rodila. Imela sem CR in sem želela spinalno. Žal mi spinalne tu v Slo niso omogočili, ostalo je bilo pa tudi ok. Pa še po treh dneh bi lahko šla domov s FB, tu sem šla pa komaj 6. dan user posted image Kakorkoli, malo me mika, da bi šla tokrat pa res v FB, samo me moj malo po strani gleda... Bomo videli no.

vozički - mi imamo Qinnya, freestyla 3xl, v črni barvi. Zadovoljna še in še. Ga ne menjam. Zdaj bom edino dokupila košaro. Ker je bila prvorojenka poletni otrok, nisem kupila košare, ker je pri tem vozičku ne rabiš, saj se športni del poleže v čist vodoraven položaj, poleg tega je vse skupaj bolj zračno kot pri košari. Zdaj bom pa rodila konec februarja, začetek marca in takrat je še hladno, tako da absolutno dokupim košaro. Freestyle ima res vse kar rabiš, poleg tega so mi trikolesniki bolj pri srcu user posted image Za v trgovino, kopališča in za kam it na hitrco pa imamo marelo baby welt moon fit, kopija quinny zapp, s tem da ima naš malo več opreme (prednje varovalo, nakupovalno košarico in možnost ležečega položaja). Z obema sem zadovoljna in ne menjam nobenega user posted image user posted image

Tuko, sedaj pa pičim. Lepo bodite user posted image pa se kaj beremo user posted image

(odgovor članu W.W.)
    Neposredna povezava do sporočila: 1081
    24.8.2009 11:46:40   
    Anonimen
    W.W držim pesti da boš uspešno opravila NSuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu W.W.)
      Neposredna povezava do sporočila: 1082
    24.8.2009 11:57:46   
    Anonimen
    Rocio - Ne. Bugabooja smo kupili nekje pri 5tih mesecih in ga imamo večinom za po trgovinah in če gremo kam na potep. Doma uporabljamo quinny buzz ampak tamala glih ni zadovoljna, ker se mi zdi da bolj "švica" v njem kakor v bugabooju.

Jst imam tudi večino opreme še od Žive, tako da dokupim samo še posteljico pa seveda voziček in pol sem zaključila. No pa še par cotk bom kupila , ker sem tako al tako 56 in 62 posodla in ne vem če jih bom sploh nazaj dobila user posted image .

(odgovor članu W.W.)
      Neposredna povezava do sporočila: 1083
    24.8.2009 12:00:08   
    3Sonček3
    Pozdravljena Rocio!

Brez skrbi nisi edina zaspanka, tudi jaz hodim spat bolj zgodaj kot ponavadi pa tudi popoldne ni problema zaspat. Zdej mam(o) vsaj izgovor da mi (nam) ne težijo da lenarmo user posted image kar uživej, še pogrešale bomo te trenutke ko smo lahko brez skrbi zadremale.

Lep sončen dan

(odgovor članu Rocio)
    Neposredna povezava do sporočila: 1084
    24.8.2009 15:45:36   
    meti.v
    Cao punce kako steuser posted image
    Vsem tistim ki ste imele danes NS upam da ste jo uspešno opravile in je z vašimi sončki user posted image  vse uredu! Tud jz komi že čakam na drugi pregled in NS, ki ju imam 14 in 16 septembra in je do takrat še dosti časa. Upam pa da bo vse ureduuser posted image
    Drgač sm pa tud jz že mal pokukala za vozički in ugotovila da je izbira res velika, tko da bo kr težko izbratuser posted image    Glede nato da je to moja prva nosečnost mi je vse novo in prou luštn bo kupovat za tamalgauser posted image  Edino kar ni fajn so grozne slabosti in upam da bo tega kmal koncuser posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
    Neposredna povezava do sporočila: 1085
    24.8.2009 16:17:59   
    Jessy
    Pozdravljene!

Za mano je prvi delovni dan po daljšem dopustu. Sem izkoristila priložnost in povedala svoji najboljši sodelavki in tudi šefu. Oba sta bila zelo vesela. Zdaj se bo itak takoj razvedelo med kolektivom in sem prepričana, da v četrtek, ko imamo izobraževalno ekskurzijo, ne bo enega samega na busu, ki ne bi vedel za moje stanje. user posted image

Tudi Neja je danes od celih počitnic, ki jih je imela, v vrtcu povedala le to, da bomo dobili živega dojenčka. Pozabila je na morje, pa na Gardaland...user posted image  Se vidi, kaj ji je najpomembnejše. user posted image

Drugače pa brez posebnosti. Danes teden bom imela šele prvi pregled pri svojem G. To bo hecno, ker sem že bila na nuhalni in nimam pojma, kaj bo sploh počel z mano.
    Aja...a rezultate nuhalne se nese h ginekologu??? Ali se mu samo pove? Nimam pojma, ker v prvo nisem šla na nuhalno.

Lepo se imejte. Jaz grem v shoping, da si kupim ene hlače, ki jih bom lahko normalno zapela. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu meti.v)
    Neposredna povezava do sporočila: 1086
    24.8.2009 16:48:05   
    Anonimen
    a ene že hlač ne morete zapenjat...meni se pa še čisto nič ne poznauser posted image ...no sej bo še čas, sem po svoje kr vesela, da se mi zaenkrat ni treba še ukvarjati z nakupovanjem nosečniških cunjuser posted image

(odgovor članu Jessy)
      Neposredna povezava do sporočila: 1087
    24.8.2009 18:42:26   
    lunka1
    jaz sem si ravno danes v avstriji kupila ene nosečniške kavbojke, lepo sprane, na rob... luštne... so bile 49€, kar se mi ne zdi tako drago. majčk in tunik imam že zdaj cel kup, jih nosim že par let na pajkice pozimi in poleti, tko da niti ne bo treba ful nakupit... samo kakšno jakno bo treba, ker imam same precej oprijete in telirane.

sem pa kupila (za lušt user posted image ) tudi eno pižamico za dojenčka... saj pravim - za lušt. prav komaj čakam zimo, ko bom šla v konkretno nabavo za te "mini cunjice" user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1088
    24.8.2009 19:42:14   
    Jessy
    Anya984, meni se trebušček že vredu pozna. Verjetno zato, ker je druga nosečnost. Kaj pa vem!? Pa tudi na splošno nisem suhica in se stalno dajem z odvečnimi kg-ji.
    Običajne hlače komaj zapnem. Res pa je, da nimam hlač z nizkim pasom, kajti take se da dolgo časa nositi. No, dvoje zimske imam take, ampak te bom nosila pozneje. user posted image

Drugače pa nisem kupila še nosečniških, ampak le številko večje, da jih lahko normalno zapnem. Najbrž mi bodo prišle za prav tudi po vrnitvi iz porodnišnice. Sem vzela ene dolge, ki se jih lahko zaviha in imaš kapri varianto, pa ene kratke hlače (za v šolo v naravi, kamor grem naslednji teden), pa eno kratko majčko. So imeli v Intersportu 20% popust, pa sem malo zapravila. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lunka1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1089
    24.8.2009 19:50:52   
    vekybel
    w.w. srečno danes user posted image pa javi nam kako je bilo in kolko časa traja ta pregled in če ti lahko povejo za spol otroka! jaz imam NS v petek pa me full zanima kako je.
    moram ti reči da tudi mene tu pa tam špikne v spodnjem delu trebuha in to baje ker se maternica razteguje, tako da brez skrbi veš. piši nam kaj!!!! user posted image

(odgovor članu W.W.)
    Neposredna povezava do sporočila: 1090
    24.8.2009 19:58:46   
    vekybel
    pa še neki sem pozabila in sicer popravek za na listo PDP MARČEVKE in sicer:
    vekybel, 28 let, Slo.Bistrica, 1user posted image . HVALAAAAA  user posted image

(odgovor članu vekybel)
    Neposredna povezava do sporočila: 1091
    24.8.2009 20:15:39   
    W.W.
    Evo mene z nuhalne, da se na hitro javim, rezultati dobri 1:7648 nuhalna svetlina pa 1,7mm. Velik je pa že 7 cm. Prestavla mi je PDP na 1.3.2010

Spol lahko da se vidi, ampak nam ga je skril. user posted image

Traja pa 20-30 min. Skupej pogledata, lahko zapeče na CD.

< Sporočilo je popravil W.W. -- 24.8.2009 20:17:02 >

(odgovor članu vekybel)
    Neposredna povezava do sporočila: 1092
    24.8.2009 20:43:37   
    lana70

user posted image

user posted image

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, NOSEČNOST, NASLEDNJI PREGLED(NP)

1.3.2010
    user posted image
    cestnidrikač, 24 let, Celje, 2. user posted image

user posted image W.W., 28 let, 1.user posted image

2.3.2010

user posted image puma23, 1 user posted image
    user posted image rožca26, 26 let, Domžale, 2. user posted image

3.3.2010
    user posted image
    LaMay, 34 let, Ljubljana, 3.user posted image
    user posted image sara2007, 22 let, okolica Sl. Bistrice, 2. user posted image

user posted image Tjasa27, Ljubljana, 1.user posted image
    user posted image Luskan, 38 let, 2.user posted image

4.3.2010
    user posted image Pooh, 30 let, obala, 1.user posted image
    user posted image  Tina50, 26 let, Zg. Savinjska-Rečica, 2.user posted image
    PS 21.10

user posted image  7lina7, 35 let, 2.user posted image
    user posted image  Rocio, 28 let, 1.user posted image

5.3.2010
    user posted image
    aygo, 27 let, Maribor, 2.user posted image
    user posted image sara2007
    user posted image *naca*, 24 let, 1. user posted image

7.3.2010
    user posted image
    lindy, 27 let, Mengeš, 2.user posted image
    user posted image maša06, 28 let, Kranja, 3. user posted image
    user posted image filip in jovana, 1. user posted image
    user posted image silamrilion, 24. let, Ljubljana, 2.user posted image

user posted image  vekybel, 28 let, Sl.Bistrica, 1.user posted image

8.3. 2010
    user posted image
    Jessy , 2.user posted image
    user posted image Anonimen, 2. user posted image

user posted image  Lucika, 2.user posted image

13.3.2010
    user posted image
    crvicek, 32 let, 2.user posted image

15.3.2010
    user posted image
    Jassika, 1. user posted image , 33 let, Gorenjska
    user posted image tia78, 30 let, 1. user posted image
    user posted image lunka1, 29 let, 1. user posted image

16.3.2010
    user posted image
    valen, 32 let, koper 1. user posted image , NP 1.10

17.3.2009
    user posted image loti 70, 39 let, Pivka, 2 .user posted image
    user posted image lana70, 39 let 2.user posted image

user posted image  stella74, 2.user posted image
    user posted image  testianka, 25 let, 2.user posted image
    user posted image  linalina, 32 let, 2.user posted image

18.3.2010
    user posted image
    aleira, 29 let, 2. user posted image

user posted image anya984, 24 let, Kranj, 1.user posted image

19.3.2010
    user posted image
    andrejka28, 28 let,MB,  1.user posted image

20.3.2010
    user posted image
    branka28, 30 let 2. user posted image
    user posted image vija vaja, 2. user posted image

user posted image  soncek4you, 2.user posted image  
     user posted image Anonimna, 1.user posted image ; 29 let,

21.3.2010
    user posted image
    *pupsa*, 26 let, okolica Kranja, 2.user posted image

22.3.2010
    user posted image MijaŠ, 1. user posted image
    user posted image mamika25, 1. user posted image

user posted image  srečica, 29 let, 2.user posted image
    user posted image sandrica23, 2. user posted image

23.3.2010
    user posted image meti.v, 27 let

24.3.2010
    user posted image zvezdici, 21 let, Ljubljana

25.3.2010
    user posted image mojcej77, 32let, Celje, 1.user posted image

user posted image anonimen, 32 let,Lj, 2.user posted image

26.3.2010
    user posted image plamen, 29 let, 1.user posted image
    user posted image  3Sonček3, 20 let, 1.user posted image

27.3.2010
    user posted image strumf, 27. let, Posavje, 2.

28.3.2010
    user posted image
    Anonimen, 3. user posted image
    user posted image Anonimen, 1.user posted image , 29 let

29.3.2010
    user posted image  ti.ha, 29 let, 1.user posted image

30.3.2010
    user posted image  
    MiaSophia, 2. user posted image

Še brez PDP: 

user posted image anac1
    user posted image baby.boom86

z nami so bile

aleunam
    nena
    marčevka2010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

• če se strinjate punce, jaz tega seznama ne bi vlekla naprej....razen, če se pridruži kakšna nova marčevka....

oziroma...lahko ga potem združimo s pregledi in pa s spoli....tista ki bo želela.

Preglede oz. vse spremembe pišite odebeljeno, z drugo barvo...da ne bo kakšna user posted image  če se jo bo spregledalo....

(odgovor članu lana70)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1093
    24.8.2009 20:46:14   
    lana70

pregledi naših nosečk

AVGUST

torek; 25.08.2009

W.W., pregled
    7lina7, NS
    crvicek, NS
    MiaSophia, pregled

sreda; 26.08.2009

filip in jovana, pregled

petek; 28.8.2009

Luskan, pregled

ponedeljek; 31.08.2009

zvezdici, pregled
    branka28, pregled
    lunka1, NS
    linalina, pregled
    nejanejc, pregled
    Jessy, pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SEPTEMBER

torek; 1.9.2009

rožca26, pregled
    Tina50, pregled
    Valen, NS
    Lana70, pregled

sreda; 2.9.2009

Jassika, NS
    Loti70, pregled
    andrejka28, pregled
    anonimna, NS, pregled

petek; 4.9.2009

linalina, NS

ponedeljek; 7.9.2009

stella74, pregled
    vija vaja, NS

sreda; 9.9.2009

silamrilion, pregled
    andrejka28, NS
    sara2007, pregled

četrtek; 10.9.2009

Lana70, NS

petek; 11.9.2009

mojcej77, NS
    branka28, NS

ponedeljek; 14.9.2009

Pooh, pregled

torek; 15.9.2009

plamen, NS

sreda; 16.9.2009

strumf, pregled

četrtek; 17.9.2009

mojcej77, pregled

ponedeljek;21.9.2009

sandrica23, pregled

torek; 29.9.2009

Lana70, AC

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 1094
    24.8.2009 20:47:07   
    lana70
    torek; 25.08.2009

W.W., pregled
    7lina7, NS
    crvicek, NS
    MiaSophia, pregled

držim pesti za jutri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 1095
    25.8.2009 6:43:22   
    strumf
    dobro jutro punce. danes sem pa jaz prva user posted image user posted image . nisem mogla spat, pa sem vas prišla pogledat.

drugače pa sem imela včeraj prvi službeni dan, po zeeellloo dolgem dopustu. je bilo lepo videt vse kolegice. popoldne pa sva bila z dragijem pri prijateljih kjer sva pobirala krompir. smo se hecali in bilo je zelo dobro.

tiste, ki imate pregled držim pesti. midva pa bova verjetno v nedeljo povedala staršem. takrat bom v 10t in tudi nuhalna bo kmalu. drugače pa je dragi rekel da že sigruno vedo da sem noseča-živimo skupaj. pa sem rekela da meni ni nihče nič rekel.user posted image user posted image user posted image

čav

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 1096
    25.8.2009 7:55:52   
    lunka1
    Dorbo jutro tudi od mene. Mene so danes zbudili delavci, ki za blokom popravljajo cesto - že od 7h user posted image .. No, itak pa vstajam ob 8h vsak dan, tako da niti ni panike. Zdaj se počasi odpravljam tipkat diplomo - čisto malo mi še manjka in zjutraj naredim največ user posted image

Vso srečo danes na pregledih!

(odgovor članu strumf)
    Neposredna povezava do sporočila: 1097
    25.8.2009 8:03:01   
    Tjasa27
    Oj!

Evo jz sem tud včeri uspešno opravila nuhalno, tveganje 1:13000, ns 1,7 mm

WW ti imaš isto nuhalno kot jaz, a ti je kaj rekla za dvojni kromosomski test? Mene je vprašala če bi šla, pa sem najprej rekla da ne, zdej pa bolj kot razmišljam....

A ima katera podobno?

lp

(odgovor članu lunka1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1098
    25.8.2009 8:09:00   
    *pupsa*
    dobro jutro bejbe, kako ste? jst sm super, delavno....komi čakam ponedeljek da se naročim na NS!

(odgovor članu Tjasa27)
    Neposredna povezava do sporočila: 1099
    25.8.2009 8:14:09   
    branka28
    Dobro jutrouser posted image

Počasi se odpravljam na delo, še tri dni potem pa malo dopusta spet komaj čakamuser posted image user posted image .

L.p.

(odgovor članu Tjasa27)
    Neposredna povezava do sporočila: 1100
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Pralne plenice
    oblekca

Ali uporabljate/ste uporabljali pralne plenice?

Da, samo pralne (16%)

Da, večina, a kombinirano s plenicami za enkratno uporabo (11%)

Da, a redko (9%)

Nikoli (64%)

Število vseh glasov: 137

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!