|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
24.8.2009 12:49:51   
karmen b
Mene pa tako v nožnici špika, da je za znort. Ne vem, a se mi je user posted image na glavo obrnu in me zdej z rokam boksa v nožnico al kaj. Čutit je že nekej takega. Upam, da mine, ker moram v službo danes po tedu dopusta. Naj bi bla spočita, ne pa na pol konc jemat.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
24.8.2009 12:55:09   
malaMravljica
Karmen, kaj pa ce se mu kolca? Men je tko smesno, ko se bejbiju kolca, se tudi cuti tam v spodnjem delu trebuha.

Majakla, ma vidis, se je vse lepo koncalo in sedaj je sploh lepo a ne, ker si gospa K. Bravo zate! Pa prstancke pokazi, ker jaz jih ravnokar izbiram, imam nekaj tako lepega ugledano.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
24.8.2009 13:01:45   
majakla

Sem danes še v službi, sem morala še
DDV naredit, no, jutri pa sem fraj,
tako da greva do četrtka na morje,
saj v četrtek imava spet MŠ.

V petek pa res začneva pripravljati
sobico in cotike, ampak res. user posted image

No, in zdaj sem gospa, mi je prav
všeč, samo na priimek se še moram
navadit pa bo, dobro, da je ta novi
tudi na K.

Katere dokumente te moram vse
spremenit - vse, ne? user posted image

Moram Vam še povedat, da je bila
poroka zame zelo čustvena, res
nisem pričakovala, da bo tako in
se že veselim cerkvene, da ga še
z ostalimi sorodniki in prijatelji
začagamo.

Joj, koliko sem napisala, se vam bo
sploh dalo brat?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
24.8.2009 13:13:21   
Anonimen
Majakla ... ful lepo user posted image user posted image user posted image

No jst sm se pa dons prjavla za un dekompresijski stol in mam v sredo ob pol 9h. Bom vidla kako bo.

Študentke ... čestitke, pa velik sreče. Jst sm se odločla da bom letos kr mal na pavzi pa naslednje leto spet. Mogoče bom kšn izpit šla delat, k mi še manka, drgač bom pa kr doma user posted image

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 24.8.2009 13:14:27 >

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1304
24.8.2009 13:16:16   
lenika83
Majakla seveda se nam je dalo brati. Sem že celo dopoldne hodila gledat, kdaj se boš kaj javila. Zdaj pa seveda nestrpno čakamo na slikice user posted image  Kdaj bosta pa imela cerkveno poroko, če ni skrivnost? Še enkrat vama želim veliko, veliko sreče. Aja, pa uživajta na morju.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
24.8.2009 13:32:39   
lindi1
 EMAA , ja,jaz tudi upam,ker naj bi visok krvni tlak spadal pod rizično nosečnost,mi je  D.R.pušenjak razložil,da je prvi ukrep pri povišanem krvnem tlaku bolniška,drugi pa šele zdravljenje,upam,da se tega držijo tudi na komisijiuser posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
24.8.2009 15:08:01   
Aniiita
Majakla- kul, sem z zanimanjem prebrala user posted image Zdej pa slikce čakamo,ja.. user posted image user posted image

MM- ma kaj glede priimka si mi odgovarjala še na takrat, ko je bilo govora kako otročku priimek dat? Sem malo zmedena ob tistem odgovoru..nevem kam ga dat user posted image

Joj punce, ene ste že ekor mesec pred nami (ki smo bolj proti koncu meseca).. danes sem si kupila olje za mazat presredek od Welede..ma je treba počat še do 34 tedna..ma jst bom pomoje začela tam pri 35 tednu..

Je pa večinoma pestro dogajanje tudi v mojem trebuščku..včasih otipam prav trdo izboklinico in potem ugibam kaj je to..ali komolček,ali koleno, morda peta ??user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
24.8.2009 15:17:15   
frrrr
majakla - čakam slikice user posted image

ležalnik - mi smo ga v prvo kr uporabljali... čez dan je tut kdaj spal v njem...

posteljica / košara /zibka - mi smo v prvo kr posteljico uporabljali od začetka, tut zdej bo isto... jo v začetku mau omejim... uno zaščito okrog postelje zmontiramo tko, da spi po širini postelje, 2/3 posteljice je pa fraj

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
24.8.2009 15:21:50   
frrrr
gorenjka - super za uspešen šoping. fajn se spočij!

boob - si nabavla banjico? mi smo kr navadno banjico kupili, pa smo jo na začetku na dva stola postavljali, kasneje smo pa en povšter za pod kolena uporabljali, banjico pa v veliki kadi. previjalno imamo pa na pralnem stroju. znajdi se varianta user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
24.8.2009 15:32:50   
najčka
Ojla! No jaz sem danes oddala vlogo na CSD Porodniško začnem  27.9 zdej pa moram počakat da mi v približno enem tednu pošljejo eno kodo da bom lahko prek interneta naročila zavitek E EMILY si spraševala če je treba do centa natančno zbrat, naj ti povem da če presežeš za kakih 10centov ne bodo kompliciral, če pa ne presežeš pa tud ni panike tko so mi povedal. Pa še ena novost baje da zdaj ni več 269,90E ampak tam nekje 276Eur. No vsaj nekaj so zvišali!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
24.8.2009 16:07:25   
malaMravljica
Aniita, zdej sva pa ze dve zmedeni kaj je katera glede priimka hotla povedat. A mislis tisti odgovor na prejsnji strani? Ves, jaz sem nov racun na banki zame odprla in vprasala kaj bo, ko spremenim priimke. Je rekla, da ne rabim nic povedat, da saj pisma dobivam na moj domaci naslov, postar me pa pozna. Ce pa mislis da kako bom dala priimek otrocku je pa tko, da se bova prej porocila in bomo imeli vsi 3 isti priimek ze od zacetka. Je sedaj kaj bolj jasno ali je zmeda se bolj popolna user posted image user posted image  

Ja Aniita, jaz sem ze v 35 tednu in s 35 tednom sem zacela malinov cajcek in mazanje presredka, pa to slednje ti povem, je prav tezko izvajat. Aja, men dans tickercek od rr pravi, da imam se 1mesec 1 teden in 1 dan do roka. Sobca pa se nic od nic user posted image user posted image  sam nisem nic sama kriva, cakam izvajalca. Preprano pa imam, za vsak slucaj, pa tud sem videla, da je blo fajn, da sem sedaj to prala in likala, ker tam sredi 9 meseca bi pa zelo tezko to opravla.

frrr, joj fajn prebrat, da misli se kdo takoj dat spat dojencka v svojo postlco. Mene vsi nekam cudno gledajo, da kaj si mislim, takoj v postelco. Ja pa kaj, saj se  pac prej navadi in pol ni tezav z uvajanjem. Jaz  pa dojencku itak pripravljam tko fajn postlco, bi se anglcki sladko spali notri user posted image  

najcka, a mal so zvisali tisto denarno donacijo na zacetku  user posted image user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
24.8.2009 16:18:50   
najčka
Ja mal so zvišali, sem pa ravno govorila z eno ki je rodila 7.8 da je vzela denar in je dobila malo manj kot 300 evrov

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
24.8.2009 16:51:52   
Emilly
Majakla - vav res čustveno, ko v kakšnem filmuuser posted image Samo da vama je uspelouser posted image Pa res vse super v zakonu, dež pa mora bit za srečo in dinarčke pravjo, a neuser posted image Pa uživajta na morju...

Najčka - Hvala za odgovor. Sej presežt nisem mislila, sem mislila le če lahko kakšen cent njim pustim, ker nimam pojma kako bi tolk točno izdelke zbrala. No super!! Izdelke mam že zbrane, tako da takrat ko bom šla na CSD, bomo pripravljeniuser posted image

Se pa res nekatere približujete že zadnjemu mesecu! Noro! Jst mam pred sabo še kar cela dva meseca.

Tud midva bova že v startu uporabljali samo posteljco, ker to dobiva, drugega pa ne misliva kupovati. Nimam pa pojma če je to OK. Bo kar moral bituser posted image

Drugače je pa tud men hecno, ko se zadnje čase moji bejbiki redno kolca v trebuščku, pa to vedno začutim čisto spodaj, brcike pa zgoraj, višje od popka. Predvidevam, da to pomeni, da je obrnjena na glavo, al se motim? Bomo vidli čez teden dni na pregledu...

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 17:15:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 1314
   [Brisano sporočilo]
24.8.2009 17:45:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1315
24.8.2009 17:55:28   
pinky girll
Pozdravljene !

Kar nekaj časa se vam nisem javljala, ker sem bila na dopustu. Prebrati vsega mi ne bo uspelo, ker sem lahko cel teden za računalniku.

Čestitke za poroke in rojstne dneve.

Mene tud kr neki tišči tam spodaj, posebej zvečer, pa če kej preveč pojem je pa sploh groza. pa z WC sva najboljša prijatla sploh ponoči.

Drugače pa sva bila v Ikeji že v začetku avgusta in sva nabavila vse stvari, tako, da kotiček za našega Bena že čaka. Komaj čakam, da ga bom lahko držala v naročju.

Kar se porok tiče sva tudi midva letos načrtovala poroko, vendar se finančni neko ni izšlo. Ampak smo imeli nepravo poroko. Povabila sva najine prijatelje točno, na dan ko bi se morala res poročit. Pripravila sem vse od poročnega šopka dekoracije, naprsnih šopkov, torte, v glavnem ni da ni kot da gre za pravo poroko. Najin prijatelj dela na sodišču zato je bil on matičar. Imela sem tudi družice. Ob tem pa so nama prijatelji pripravili pravo presenečenje. Okrasili so si avte,se pripeljali pred blok in trobili, poskrbeli so tudi za harmoniko, nama zaigrali dobrodošlico . Ker pa brez dekliščine in fantovščine ne gre smo imela naprej tudi to. Potem pa sva se poročila na balkonu. Metala sva tudi podvezico in šopek kar čez balkon, ker so sosedi imeli pred blokom žur. Pa seveda poročni ples ni manjkal. Skratka bilo je kot, da bi se zares poročila.

Sicer sem si priimek že pred časom spremenila (na občini daš vlogo, ki stane 50€). tako, da se bomo vsi isto pisali. Ker imam jaz dva priimka se ljudje kr nočejo navadit na to in pišejo samo enega, me kr mal jezi.

Kar se tiče dokumentov, je potrebno v 30 dneh zamenjati. Zdravstvena izkaznica ne stane nič (ne moreš verjet), osebna je okol 20€, bančna kartica pa stane 6€, vozniškega pa še ni potrebno menjati oziroma ga bo potrebno do takrat ko je rok, da bomo imeli vsi druge vozniške oziroma kartice, prometno dovoljenje v kolikor je avto na tebe pisan pa je potrebno spremeniti, kakšen strošek pa je to pa ne vem.

Zanima pa me nekaj ko ste ali pa boste prale cotke za bebija s kakšnim praškom boste prale in ali boste dodale mehčalec?

Naslednji pregled 1.9.2009.

To je to. Sem mal natvezla.

Uživajte, počivajte in pazite nase in na bebije.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
24.8.2009 18:18:27   
pattaya
Hojla.

Tudi jaz sem s pregleda. Z user posted image je vse ok, edino kar ji ni pasalo je lega otroka. Je obrnjen z ritko navzdol in je rekla, da če se do naslednjega pregleda čez 4 tedne ne obrne, boma začele razmiljati o carskem rezu. Po eni strani mi je vseeno ali rodim naravno ali z cr, ampak pravijo da je po cr okrevanje za mamico težje, pa še ponavadi je tako, da če imaš že vnaprej planiran cr, ti ga naredijo pred rokom, tako da bi potem user posted image prišel prej kot je načrtovano.

Tudi pri meni so bili te dnevi bolj žalostni. Mi je user posted image po pomoti v četrtek zjutraj povozil mlado muco. Je bila pod havbo, ko pa je moj speljal pa je padla ven in točno pod kolo. Sem jo peljala k veterinarju, ker je imela poškodovan zadnji del. Jo je pregledal in rekel, da nima nič zlamano, da ji je samo stisnilo pljuča in da zato težko in globoko diha. Sem misla, da mi pamet soli, ker je bila pol ful boga. Reko je tudi da bi morala bit v roku 1 tedna zdrava in res se je zgodil čudež, je že kar dobra, že dobro hodi, je normalno, dihala pa bo po mojem vedno bolj globoko. Se je moj ful sekiral, ker nam je najlepšo muco povozil, pa zdaj si je že malo oddahnil, pa saj sploh ni bil nič kriv.

Pridne bodite.

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
24.8.2009 18:19:13   
pattaya
Za tabelco, naslednji pregled 22.9.

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
24.8.2009 19:32:28   
karmen b
Najčka, mene pa nekej bega! V tabeli piše, da maš pdp 25.10, jaz mam pa v spominu, da maš isto, kot jaz 15.10. in ko sem zdej gledala, da se ti porodniška začne 27.9., tako kot naj bi se tud meni, mi ni več nič jasno. A je podatek v tabeli napačen?

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
24.8.2009 20:01:29   
rozilu
Ojla,

evo mene po treh dneh... še nisem uspela nadoknadit, grem pa z veseljem brat vaše dogodivščine user posted image user posted image

Karmen - kako greš ti na porodniško šele 27.9.? Jaz imam rok 22.10. in porodniško 24.9.. Torej bi ti morala imeti 17.9....

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
24.8.2009 20:05:24   
najčka
Karmen prav si vidla imam pdp 25.10 in porodniška se mi začne 27.9 tko da najboljš da še enkrat mal vprašaš da ti niso kaj zmutili. Če pa ti še kaj ne bo jasno pa kar pokliči, saj maš cifro aneuser posted image .

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
24.8.2009 21:18:27   
frrrr
karmen - 28 dni pred pdpjem je porodniška. preveri kje so se zmotili...

MM - men se zdi pa brezveze za 2 ali max. 3 mesece zibko ali košek nabavljat. sem Jaši prilagajala velikost posteljice in se je full varno počutil, je posteljica rastla z njim user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
24.8.2009 21:20:32   
rozilu
No, pa sem vas prebrala user posted image

Majakla  - super za lepo poroko po tvojih željah, važno da si uživala user posted image , zdaj pa še naprej
Melitak - tudi tebi vse čestitke in veliko sreče user posted image

Pa še "naša" poroka: je bila tudi manjša (35 ljudi), ni bila prava ohcet... Meni je bilo prav super, ženin in nevesta sta itak fuuuul fajn človeka in  njuni sorodniki in ožji prijatelji tudi. user posted image Po kratkem obredu smo šli kar k njima domov na vrt, kjer nas je čakal catering. Vse so super zrihtali, prinesli tudi stole in mize, pa kozarce in krožnike... Pa lepo pospravli za sabo, ko so šli. user posted image Je pa res, da za to rabiš pač lep vrt in streho za vsak slučaj user posted image . Smo res imeli srečo, ker ob 22h, ko smo se poslavljali, je začela nevihta... prej pa je bilo super vreme (OK, prevroče). Tako da ni bila huda žurka, ampak jaz sem prav uživala. No, če bi se kdaj, bi se tudi tako poročila user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
24.8.2009 21:27:31   
frrrr
eh, sem šla gledat, pa je že po dopolnjenem 2. mesecu spal v posteljici po dolgem...
evo, ena fotka pr mau manj kot 4ih mesecih
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
24.8.2009 21:28:40   
sonček33
frrrka, kaj si ga danes spet srala? nič ne ubogaš

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?