pinky girll
|
Pozdravljene ! Kar nekaj časa se vam nisem javljala, ker sem bila na dopustu. Prebrati vsega mi ne bo uspelo, ker sem lahko cel teden za računalniku. Čestitke za poroke in rojstne dneve. Mene tud kr neki tišči tam spodaj, posebej zvečer, pa če kej preveč pojem je pa sploh groza. pa z WC sva najboljša prijatla sploh ponoči. Drugače pa sva bila v Ikeji že v začetku avgusta in sva nabavila vse stvari, tako, da kotiček za našega Bena že čaka. Komaj čakam, da ga bom lahko držala v naročju. Kar se porok tiče sva tudi midva letos načrtovala poroko, vendar se finančni neko ni izšlo. Ampak smo imeli nepravo poroko. Povabila sva najine prijatelje točno, na dan ko bi se morala res poročit. Pripravila sem vse od poročnega šopka dekoracije, naprsnih šopkov, torte, v glavnem ni da ni kot da gre za pravo poroko. Najin prijatelj dela na sodišču zato je bil on matičar. Imela sem tudi družice. Ob tem pa so nama prijatelji pripravili pravo presenečenje. Okrasili so si avte,se pripeljali pred blok in trobili, poskrbeli so tudi za harmoniko, nama zaigrali dobrodošlico . Ker pa brez dekliščine in fantovščine ne gre smo imela naprej tudi to. Potem pa sva se poročila na balkonu. Metala sva tudi podvezico in šopek kar čez balkon, ker so sosedi imeli pred blokom žur. Pa seveda poročni ples ni manjkal. Skratka bilo je kot, da bi se zares poročila. Sicer sem si priimek že pred časom spremenila (na občini daš vlogo, ki stane 50€). tako, da se bomo vsi isto pisali. Ker imam jaz dva priimka se ljudje kr nočejo navadit na to in pišejo samo enega, me kr mal jezi. Kar se tiče dokumentov, je potrebno v 30 dneh zamenjati. Zdravstvena izkaznica ne stane nič (ne moreš verjet), osebna je okol 20€, bančna kartica pa stane 6€, vozniškega pa še ni potrebno menjati oziroma ga bo potrebno do takrat ko je rok, da bomo imeli vsi druge vozniške oziroma kartice, prometno dovoljenje v kolikor je avto na tebe pisan pa je potrebno spremeniti, kakšen strošek pa je to pa ne vem. Zanima pa me nekaj ko ste ali pa boste prale cotke za bebija s kakšnim praškom boste prale in ali boste dodale mehčalec? Naslednji pregled 1.9.2009. To je to. Sem mal natvezla. Uživajte, počivajte in pazite nase in na bebije.
|