|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 26.8.2009 9:29:37
|
|
|
|
rovar_ka
|
Dobro jutro! Včeraj smo imeli zelo fajn večer, je prišel sem en par, ki imata drugače tudi otroka (ki bo tudi s Tio v isti skupini) in se občasno družimo oziroma vedno bolj. V glavnem, nekaj smo spili, igrali "pivski človek ne jezi se" in sta bila dedca glasna, kak se bosta onadva zjutraj vstala z otroci in šla na kavo in na sprehod z njimi, da bova lahko midve spali. Japaja, sem vedla, da tega filma jaz ne bom videla (namreč, nikdar ampak res nikoli od poroda dalje vstajam s Tio jaz - vedno! Nikoli še mi nihče ni privoščil spanca ) Sem zaradi tega tudi pila z rahlim zadržkom, ker sem tak vedla kaj bo zjutraj. No, see je moj zbudil in pravi lga strašno boli glava, tudi na bruhanje mu gre in mi tak prebrisano reče: Zakaj pa si se ti zdaj vstala? Češ ne, ker se je tak on..Pa ga pogledam in mu samo rečem daj idi spat! Bila je še samo beseda ok, polna navdušenja in je dok si reko keks bil že v postelji Ampak od tiste ta druge pa se je on vstal, kapo dol V glavnem, poslikala sem tudi naš mali naraščaj, vendar še moram do, s fotoaparata dat slike. Glede vrtca - sej vem da se bo slej kot prej unesla, samo mi je prav hudo gledat, ko je prav prizadeta, če nekdo grdo ravna z njo. Pa ko je taaaka mičkena.. Ne krivim pa otroka, ki vdari, pač mahnejo kdaj tu pa tam in vrjamem, da se bo Tia tudi tega naučila. Valda, da vsak (razen redkih izjem) starš reče, da to ni prav. V boju pa itak prevlada močnejši
|