Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
..dobrodošla..več nas je boljše je ane
...ampak ok..smo se vsaj nasmejali
in bolniško mu da njegov zdravnik. drugače pa za tamalega ne pripada kr sm jaz na porodniški. pred leti ko je bil tavečji bolan in je moral za 12 dni v bolnico mi ni pripadala bolniška, kr je bil hospitaliziran in kao preskrbljen...sm bla z njim not,kako češ pustit samega 3,5 let starega otroka ki so mu operirali ušesa??? za spat pa sem plačala za (60.000sit)
pa nam nič ne manjka , ko bojo veliki naj se sami odločijo kaj bojo !
par bodijew oz.unih pajacow debelih na preklop po 3 eur, fullllll lepi, lepe jaknice, bele, roze, plišaste po 10 eur, majčke po 3-4 eur, zdej debele za zimo,jesen, imajo wsega in swašta za punče-fantke....res lepe in poceni zadewe.....če was zanima
že dooolgo me ni tako ušlatalo. zgleda da bom re mogla hitit vn te moje mandlje
moj taprvi je bil preveč živahen za vrečo
čeprav po eni strani bi bilo boljše, ker bi se vsaj boljše počutila...sem brez energije, ponoči težko zaspim...bljakk...
raje jeo obleci v pajac z dolgimi in kaj tanjšega vrhu-preverjen recept
spančkajo že eno uro, js jota namesto da bi šla spat, pa wisim na rač... zjutraj pa bojo spet podočnjaki ....