Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
), jagode/borovničke prestavljam za nedoločen čas .... no, za kakšno urco

:Good night, sleep tight, Don't let the bedbugs bite. And if they do. Then take your shoe and knock 'em 'til they're black and blue!
Muči me pa vprašanje, kaj je zdaj narobe, ker se mi je stanje ful poslabšalo - pa se ne sekiram, v šolo sem šla nazaj z veseljem, mala je cuker, doma alles ok ... hm, le kaj mi manjka? Any ideas? Pa kako naj si te smotane nohte poacjtam????? Help, ladies!
če bo vse ok, se gremo namočit še za 3 dni v prvi polovici septembra. upam, da bo vreme še ok
, ji pa vročina pada, vsaj upam, da je pregurala, zvečer je imela še 38,5, zdajle zjutraj pa 37,4. Upam. da smo zmagali, se je pa zjutraj zbudila čisto mokra. Sovražim cepljenja, samo še eno , potem pa do šole nič več.
... zdaj sem tudi jaz blond (pramena) in me moj sine tudi bolj zaljubljeno gleda