|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
29.8.2009 21:04:47   
Erin
Pismo, ste zgovorne... dans bi pa res lahk kej napisala ko nas je dž notri zadrževal...

No pa da nas spravim z druge na prve stran, materuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 29.8.2009 21:05:06 >

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
29.8.2009 21:11:03   
Erin
Evo sedaj pa poročilo..

Mi smo šli dans mal v A v nabavo, Tilko je prvikrat šel v tujino, sem morala prav na koledar napisatuser posted image user posted image user posted image ..  Sem kupila toooolk enih cunc, 20 kom bodijev - kratkih, dolgih, jaknco, kopalni plašček, štunfke, copatke, žabice, flaško, hlače, igračko,... je šlo kar nekaj dnarčka.. ampak bodiji so bili itak samo po 2.90 tko da je razumljivo zakaj sem jih toliko nagrabila..user posted image odkar tudi sam je se pacajo 100/h..

Ja, ja... še 2 dni... user posted image user posted image ....

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
29.8.2009 21:15:25   
Krysia
pozdravček ...

Nisem se še izgubila, pa tud ne nameravam pobegnit s teme, sam mal preveč sem zaposlena ...
So Argentinci prišli z morja, pa sem jih mogla mal zabavat, včeraj smo imeli 3 ure (!!!!) konferenco v šoli, danes sem pa mature popravljala ... pol pa še šoping pa sestavljanje pice ... no, zdej sm pa tuki ... da vam kej napišem, pol grem pa jest, ko bo pečeno ... (ma ja, vem, da ni glih zdravo jest ob taki uri, sma jst sem lačna!)

TIBOR (nell), čestitke za 1. rojstni dan in veliko smeha, novih odkritij in zanimivih dogodivščin! Sicer z zamudo, ampak bolje pozno kot nikoli, a ne?

Zoja Miša
, jst bi za v vrtec samo en znakec z barvnim cvirnom naredila, tko kot je karmar predlagala ... bo po moje čist dost ... ko je moja sestra hodila v vrtec, so imeli kar vrtčevske "uniforme" - mislim da vijolčno majčko pa zelene hlače al nekaj takega ... tko da so jih zjutraj starši v vrtcu oblekli v to, če so se polulal oz. umazal, so jih vzgojiteljice preoblekle v drug komplet, ko so šli domov, so jih pa straši spet preoblekli v "civilno" obleko, pa je blo ... nobenih zgubljenih stvari, nč razmišljanja, kolk kompletov obleke jim je treba dat za s sabo ... sam po moje tega ne prakticirajo v nobenem vrtcu več ...

bella02, super za izpit! Pa za obletnico! user posted image user posted image

Nič, grem jest!

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
29.8.2009 21:22:51   
Erin
krysia, ko sem delala na Jes. so tam v jaslih še imeli ta način da smo jih ob prihodu preoblekli v vrtčevske pajacke, le bodije so imeli svoje in copatke.. kje drugje pa tudi nisem zasledila tega... Mah jaz bom na bodije ali kaj takegaz alkoholcem na listek napisala ali začetnico ali narisala pikico..nekaj bom..aja, pa imel bo znakec pikapoko, je čist nor na njih, sem imela priložnost da sem prva izbrala znakec in sem pobrala najboljšega, jupiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
30.8.2009 10:14:20   
Erin
Jutro....

Še vedno nobene?????user posted image user posted image

No zbudite se!! Evo šale kofeta..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zej pa mate da se mi zbuditeuser posted image


(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
30.8.2009 10:21:39   
Erin
Da vidim  če vas bo to kaj privabilo...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
30.8.2009 10:29:22   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Da vidim  če vas bo to kaj privabilo...user posted image user posted image

user posted image user posted image



Opala. evo me. Sem takoj zavohala sveže meso user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
30.8.2009 10:35:37   
sayuri
Erin, si se pa zagrebla za znakec. Seveda, ko si pa pri koritu user posted image  Super za šoping.user posted image JAz moram tud malce presortirat oblačilca in pogledat, kaj rabimo za jesenske dni. user posted image  Bojo pa bodiji itak čez zimo najboljša zadeva. ČIst tko me je prešinlo - kakšno velikost bundic bomo kaj kupovale? 86 al 92user posted image  Ja, ja, malo prehitevam, ampak čist tko user posted image
 
Krysia a še vedno imate Argentince? user posted image  Sem mislila, da ste jih že poslali domov user posted image   Tudi v našem vrtcu ni več vrčevskih oblačil. Že kar nekaj let ne.
 
Nimam nič kaj posebnega za napisat user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
30.8.2009 10:44:57   
Erin
user posted image user posted image user posted image user posted image Jupiiiiiiiiiii, vsaj sayuri je prišla!!

Bundico - sem našemu kupila kar 86, se mi zdi kar dost velika za našega minijauser posted image Jaz že vse kupujem kar 86, se mi zdi da bo ta številka kar nekaj časa zdržalauser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
30.8.2009 12:27:33   
betty
BUNDICA -  včeraj sem v C&A kupila modro , znotraj rumen termoflis št. 92 . se nisem mogla odločit med številkama, pa sem se raje odločila za 92. je pa samo za en cm razlike med 86 in 92.

_____________________________

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
30.8.2009 12:34:58   
Zoja Miša
Sayuri, hvala tudi tebi za lepe besede in tolažbo. Glede na to da je vzgojiteljica o.k., vsaj zdi se mi, mi je kar bolje pri srcu. Pa ritem ima tudi že nekako vrtčevski, tako da bo po mojem kar šlo. Sicer bomo kmalu videli. V torek se greva že za 1h tja igratuser posted image . Morja je tako za letos konec.user posted image  Čez teden dni grem tudi jaz v službo.user posted image  Konec oktobra enkrat bomo šli še za podaljšani vikend v kakšne toplice. Moramo en bon izkoristiti. Pa me mika nekako Prekmurski konec. Pozna katera Terme 3000? So o.k. ?

Mi smo bili včeraj v šopingu in imamo Cicibanove copetke, si mi svetovali za vrtec te, ker imajo debelejši podplatek. Meni se zdijo ful trdiuser posted image , ampak očitno že morajo biti takšniuser posted image . Smo pa zraven kupili še nove čevlje za jesen. Lepe, seveda rozauser posted image . Pa mehke in drage 49 eur user posted image . Ja vse za male nogice, ne?

Glede teh označitev cotk pa še vedno ne vem kaj naredit. Bom verjetno Krmarjev nasvet upoštevala - hvala. Čeprav potem moram vzgojiteljici to povedati, nisem pa sigurna, da bo navdušena, ker če se še kakšna mama to spomne, bo ratala zmešnjavauser posted image . Jah, mogoče bom pa kar flumaster v roke in KL na vsako cunjo, najbolj preprosto. A ja, pa najprej moram cunje kupit, smo namreč na psu z njimi, ta pa nam je pobegnil. Ne, saj poletnih cot ima toliko, da bi lahko 5 otrok oblekla, ampak za jesen je pa kriza.
Pa malo sem v dilemi glede velikosti. 74 nam je čisto prav, ampak ali naj ji vseeno kupim več 80? Hmmm???

Erin, ti pa boš imela res pestro! In bom mislila nate jutri, ko boš že ob 4.30 pokonci. Joj, to je res zgodaj, sploh zate, ko si bolj ponočnjakuser posted image . Želim ti lep začetek!user posted image  Pa obilo užitkov na kavicah. Če ti bo kdaj dolj čas, pa kak sms pošljiuser posted image
Pa povej, kje si šopingirala!?

Krysia, tukaj imajo skos gor svoje cotke, tako da bomo morali nekaj poštudirati. Argentinci so še kar tukaj? Ja potem zopet španščina laufa!

Grem Elle prelistat, da vidim, kaj je kaj moderno.user posted image

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
30.8.2009 12:35:58   
majči22
Nism mogla mimo Erinih prilimanih slikuser posted image . Pa super za nakupuser posted image , tudi jaz bom mogla počasi razmišljat o kakšni jakni in bundi. pa čist verjamem, da se potem kar nabere za cel kamion teh stvari, sam kaj ko pa naši mulčki tko rastejo...

Naša je šla zdle eno rundico od spat, upam, da vsaj do ene 14, da se še jest mal počim na sedežnouser posted image .
Proti večeru gremo pa na Slakauser posted image mal pogledat. Imejte se.


_____________________________

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
30.8.2009 12:37:19   
Zoja Miša
Ups, Erin, jutri si še doma!user posted image Sorry!user posted image Uživaj še!!!

No, saj z torkom nas gre pa veliko v vrtec, ne?

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
30.8.2009 13:17:41   
nell
ooooo Erin tole je pa res mamljivo. js si zdejle nabiram mal moči še za en popoldanski piknik - včerajšnji je kljub slabemu vremenu dobr uspel in naš mačkin je bil prava faca - daril je dobil itak pol preveč, najbolj so se mu pa pomojem ustregli z električno zobno ščetko in otroškim vrtalnim strojem - ki itak dela brrrrrrrrrr. In zdej ma naš mulo v glavi, da si bova midva cel dan zobe umivalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No, danes so na vrsti prijatli, za katere upam, da si bodo našga mačkina vzeli za mušter in do druzga leta kej poštudiral, da bo mel Tibi kej družbe. user posted image user posted image user posted image

Sva bla pa midva drgač dans kr zgodnja, sva šla vse sosede pozdravit, vse sosedove pese pobožat, mačke pregnat, sosedove zajčke pobožat in jim nest mal regrada za posladek pa ulico pomest pa take - ja našo dete je kr dete cele ulice. Se mi zdi, da že kr čakajo sosedi, kdaj bo primarširal naokol. Je tolk hecn k gre enmu starejšemu sosedu, ki je btw čist nor na njega, se kej pomenta, pol mu Tibor mal zapleše, ker ma ta stric vedn radio vzun naštiman, njegovga psa poboža, pogleda če ima metlo še zmer v kotu pospravljeno, pomaha in gre - in to skor vsak danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slikice bom prpopala, čeprav to zdej že kr neki časa oblubljam.


_____________________________

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
30.8.2009 20:47:35   
Erin
No, vse oblublate slikce, kje so? user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
30.8.2009 20:55:23   
Erin
He he, me veseli da sem vas vsaj nekaj privabila sem... vas pogrešam in vem da bo sedaj res malo časa na RR user posted image user posted image user posted image Ma bi res kar še enega naštimala, sem se razvadila bit doma z mojim cukromuser posted image user posted image

nell - zobna ščetka za otroke al kako? Naš ima zobno krtačko in jo vedno ko si umivam zobe dam še njemu..in prav veselo čmoka in grize to zadevco, samo potem je jok ker je noče dat nazaj in mu jo vzamemuser posted image

Zojči - ti kar kupuj št 80, aktualno št se mimgrede preraste.. Ja jaz pa v torek začnem že ob 5h, upam da bosta mojedva zmogla samauser posted image A kje sem šopingirala, ah sem šla koj v Villach, je najbližji pa en kup štacun imajo... In pa hvala za lepe željeuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
30.8.2009 21:46:22   
nell
ja erin zobna ščetka za otroke, sam na batarije in zdej delamo brrrr cel dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

mi trije

user posted image

kako je že mami to delala

user posted image

Tibor umetnikuser posted image user posted image

g]http://www.shrani.si/f/2O/eX/3XK8Rapx/img4024.jpg[/img]

Tortico je nardila babi - je pa zajček, ker naš Tibor vse živali kliče "ajc" kao zajc

user posted image

tkole je bla pa dobra


Evo pa sem jih neki pripopala - dolžna sem še morje, ampak nekako ne pridem do tja...upam da kmalu user posted image


_____________________________

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
30.8.2009 21:48:37   
nell
user posted image

še poskusim enkrat s torto


_____________________________

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
30.8.2009 22:14:18   
bella02
Hej!
Evo me nazaj, me niso medvedi pojedli user posted image . Imeli smo se fajn, le vreme včeraj ni bilo za fešte. Pa itak smo šli ob 9h dam, je bla Teja že cist fuč. In na poti iz fešte v Kočevje smo zašli in se peljali proti NMuser posted image . To pa zato, ker je obveljala beseda user posted image , ker sem jaz bolj slaba v orientaciji. In sem bila tiho in peljala (ni blo panike, le okoli 12 km smo naredili več). Je Teja itak spala, Tjaši sva pa rekla, da se gremo mal peljat in je blo ureduuser posted image . Samo, da smo prišli iz tiste gmajne ven, me je ponoči vedno strah, da bi srečali kaj velikega in rjavega. Smo se danes na ta račun že fajn presmejali. Sem pa tako utrujena, da kar ne morem verjet. Se mi vleče že od petka sem, pa še križ me je spet začel bolet.
Jutri greva s Tejo za urco v vrtec mal pošpegat, v torek pa začnemo. Upam, da ji ne bo prehudo.

Sayuri, te nisem nič klicala za kavo, ker smo bili za dol pozni, nazaj smo pa šli čez Vrbovec, ker imamo v Vidmu ene prijatelje in smo naredili mal izleta. Sej bomo še šli, se bomo drugič zmenil.

Zoja Miša, verjetno je to z sukancem uredu ideja. Jaz bom verjetno začela s kemičnim svinčnikom, šivala bom, če to ne bi blo uredu.
Pa jaz bom Teji kupovala najman št. 86, ker je že zdej dolga 80cm. Moram pa v teh dneh prečekirat, kaj rabim. Za bodije sem prepričana, da jih bom mogla kupit. Bom šla verjetno kar v Interspar, za Tjašo sem jih večino tam kupovala in so še danes lepi.

Erin, ja ja, ti nas kar dražiuser posted image . Pa fajn za nakup. Bi šla tud jaz, pa bo treba bolj malo kupit, ker mam še od Tjaše. Čeprav se pa za pol leta križata in se kar pozna pri cunjah.

Nell, lepi lepi ste

No, to bi blo vse. Ja, tud jaz jih veliko pogrešam tle gor, pa ne bom naštevala, ker vas je preveč in bom katero spustila.
Lep teden želim vsem in veliko dobre volje in energije, jo bomo rabile. Nočka

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
31.8.2009 10:31:28   
Krysia
Hm, ura je pol enajstih, kavice pa še ni? No, jo bom pa jst postregla: user posted image user posted image user posted image

bella02, men tud ni preveč prijetne misle na srečanje z medvedom ... tisto o orientaciji mi je pa znano - smo tud mi že naredili kje kakšen kilometer več, ker smo mojga možeka ubogal ... sej priznam, načeloma ima res on več smisla za orientacijo, ampak včasih imam pa tudi jaz prav ...

Erin, super za šoping! Upam, da ni denarnica preveč trpela oziroma da so imeli normalne cene!

nell, super slikce ... a tele prstne barve se lepo sperejo? Mi smo jih dobili za rojstni dan pa jih bo tud treba sprobat user posted image

Evo, še zadnji dan pred službo ... dela je velik, tako da bom bolj kratka zdej ... v glavnem, men se čist nič ne da it v službo ... bi bla še malo z Rokom doma user posted image ampak, če je treba, je pač treba ...

Argentinci so šli, zjutraj jih je moj oči peljal v Trst ... nekaj časa bo španščina na stranskem tiru ... bomo pa enkrat šli tud z Rokom "čez lužo" - smo se nekaj menili za drugo leto, ampak bomo vidli ...

Včeraj smo s epotepali po Veliki planini - blo je super, Rok je užival, ker smo na vsakem koraku srečali kakšno kravo pa ogromno psov ... skratka, prav fino je blo ...

Zdej grem pa jst delat, pa se tipkamo jutri ... upam, da ne bom samo dol padla, ko pridem iz službe.

Uuu, še čestitat moram - za včeraj in danes: URŠA (karmar), LUKA (barbarinha) in ANEJ (pikicai) - čestitke za prvi rojstnbi dan pa veliko smeha in da bi bili še naprej sončki za svoje starše! user posted image user posted image



(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
31.8.2009 11:34:54   
anita goitan
čau punceuser posted image

evo prvi delaven mesec šibnil kot bi migniluser posted image
Vsi smo fajn, dete pa veselo brcauser posted image

Pa mal vadim s sosedovim user posted image   user posted image user posted image

user posted image


_____________________________

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
31.8.2009 12:23:00   
bella02
URŠA (karmar), LUKA (barbarinha) in ANEJ (pikicai) - čestitke za prvi rojstni dan

user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
31.8.2009 12:45:58   
Zoja Miša
Vidim, da najbolj pridne so še tiste, ki so v službiuser posted image

Naš vikend je bil fajni, v soboto so bili famili Tejkaz na obisku, je bilo fajn, popoldne šoping. Včeraj pa zopet malo doma, malo na obisku. Danes sem še izkoristila in šla k sodelavki na kofe. Sedaj pride sestra in bo dan mimo. Jutri pa začetek vrtca... Malo me vseeno stiska, priznam. Kaj bo šele drug teden?user posted image  Nasvet potrebujem. Glede na to, da je Kaja Lina navajena name, bi bilo malo kruto, da jo kar mojemu prepustim v ponedeljek, da jo on odpelje v vrtec, a ne? Ali je bolje, da jo vsaj na začetku, kakšen teden voziva oba? Kaj menite? Potem se bo pa menda že navadila? Prosim za nesvet!

Nell, ful luštne slikice!

Anita lepo da treniraš, pa malo nam še bušija pokaži no! Pa povej ali ta tvoja zobarca dvigne kdaj telefon in kako sploh dela, če si tolk dobra pa mi napiši! Prosim!!!

Ja tudi jaz še dolgujem slikice iz morja pa RD...upam, da vam jih pripopam še ta teden! Če ne pa drug, ko bom v službi in bom imela časuser posted image

Vsem slavljenčkom... vse naj, naj...

Erin, res kakšne so cene v A?

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
31.8.2009 13:05:54   
anita goitan
zoja miša maš zs

_____________________________

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
31.8.2009 13:37:29   
bella02
Zoja Miša, pojma nimam, kaj bi blo bolš. Je ravno danes Tejina vzgojiteljica rekla, da je uredu, če jo lahko odda oči, ker se on lažje obrne in gre kot pa me, mamice. Ne vem, kolk je smiselno, da jo vozita oba. Nisem o tem nikol razmišljala, ker nama ne znese. Vprašaj za nasvet vzgojiteljico, pa videli boste, kako bo Kaja Lina sploh reagirala na vse skup.
Naša je bla dons uredu, je celo igralnico prečekirala, sam je vedno imela mene na obzorju. Kako bo, ko pa mene ne bo in bo tam ne bodo le trije, ampak 13 otrok, bomo pa videli. Je tipičen levček, za jgrače se bo borila, je pokazalauser posted image . Mi je lažje, ker pomočnico poznam tudi osebno in je krasna punca, pa tudi vzgojiteljica mi je všeč. No, dajmo se presenetituser posted image

Zdaj Teja še spi, je šla malce kasneje, jaz pa sem pospravla bombo v dnevni, sinoči nisem mogla nič, sem bla čist aut. No, se še tipkamo. Pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?