Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
sem namreč dobila tri dni kasneje, test pa je bil pred tem rahlo pozitiven. vsemu skupaj nisem posvečala pretirane pozornosti. Junija smo zopet začeli aktivno delati na naraščaju, zanosila sem v prvem poskusu, žal pa je v 6 tednu spet sledil splav. Psihično me je kar potrlo, ker je bil že drugi.....no to je bilo prejšnji mesec in od takrat še nisem dobila menstruacije. 
zahtevaj to od svojega ginekologa.
, sem pa imela pred tem 2SS. Ker je bilo prvič, sploh nisem vedela, kaj se dogaja, da je to sploh možno. ko se je po treh mesecih ponovno zgodilo sem bila čisto šokirana. Obakrat sem šla na čiščenje. Lahko si mislite, kako je bilo, ko sem tretjič zvedela, da sem noseča. 100% sem bila, da bo spet SS, nisem si upala veselit, paničarila sem non stop, vsakih 14 dni šla k G...In je bilo vse OK. razloga niso povedali. Baje, da je v današnjem času "normalno", če pride do SS, in tudi dodatne preglede delajo še le, ko se tretjič zapored to zgodi...