Bethany
|
Hoj, hitro nekaj natipkam, preden se dete zbudi. Spi že polni dve uri... zadnje dni neki rekorde podira pri dnevnem spanju. Avtosedež: js se odločam med Maxi cosi in Römer. Nisem pa še nič kaj konkretno gledala ne enega ne drugega. Nekak tak grozno se mi tud ne mudi prestavljat. Mormo najprej 9 kil dosečt, pa jajčka je zaenkrat še čisto prav. Tak da ne bomo prehitevali... Ikea: ja, varovala za robove miz, vtičnice ipd., pa un tapoceni stolček, pa itak pol najdeš še tisoč in eno stvar. Mi gremo sredi sept., da oba dobima plače, hehe. Plazenje: Elina se postavi na kolena, roke grejo naprej, noge pa ne oz. se hoče kar na stopala postavit. Pol se pa jezi. Imam občutek, da bo prej šla v luft kot pa naprej. Najbolj fajn pa ji je plazit po komu (beri: meni) ali čemu (beri: kauču), se opre na roke, rito v luft in na stopala. Niti sekunde ni pri miru. Pa rože so ji blazno zanimive, že vse odmikamo, pa tudi police s časopisom, vedno jih čist pospravi, da ne ostane na njih nič več. Je v minuti vse na tleh. Kahlica: jah, js jo dam gor vsakič malo, ko se previjama. Včasih uspe lulat ali kakat, včasih ne... nismo še tak daleč, da bi vedla, zakaj se gre... ah, bo že. Vse ob svojem času, ane?
|