Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, krčkov več nimamo. Včeraj smo imeli posvetovalnico. Pri treh mesecih meri 62cm in tehta 4850g. Je pa glede teže na spodnji meji, ampak taka pač je, in je čist zadovoljen otrok...
Tudi naš Marcel ga je sračkov, zvečer ni hotel zaspati. Je bil že čist utrujen, pa je kr jokov in jokov. Nazadnje sva ga tudi midva dala v najino posteljo, sam sva se potem pogovorila in ugotovila, da je še vedno bolje, če ga malo nosiva in zaspi, kot pa da se navadi najine postelje. Potem ga je moj nosil in v roku 5 min je spal. Zjutraj je pa že navajen, da gre k meni v posteljo in potem se malo crkljava.
Jz sem pa opazila, da so se mi po porodu začeli razmikati
skuhat, danes je še nisem.
Me pa že prijateljica podraza, da bi lahko šla kaj jahat z njo (bo sedaj verjetno dobila še vsaj 1 ali 2 konja vrste frizijca in potem ne bo mogla vse sama jahat)...si moram novo opremo kupiti...
me je razjezil...
razdraženi in vn iz ritma
je treba vsak dan vsaj za minutko postat in se naužit, ker gre kr prehitro in nikoli več ne bodo naši sončki stari 3 mesece,...